bernard schulte

E.R. bulkovi

E.R. bulkovi

Da li je netko bio na njihovim capesize ili supramax bulkovima preko BSM-a, kakvi su uvjeti, plaća ili bilo koju korisnu informaciju?

pozdrav svima

preda san za kadeta palube na bsm i rijesija test... interesira me koliko se ceka... rekli su mi 2-3m, pa moze li im se virovati trenutnacno? oce li bit sta? sto mislite? ima li tko kakvih iskustava sa njima

ja san bija tamo 2e prije krize,solidno,vidin da mi je pala placa,bilo 5200,sad 4900,ugovori su 4-2,ja san tuka 3-3,bar sta se tice ER,ali oni imaju i offshore,koji ti je daleko povoljniji

Kokolo koja je to firma ER? Ja tra?žim da bi i??la za kadeta na offshore, pa bi mi bilo super da ima neke agencije ili firme koja tra?ži kadete, i da su ugovori tamo do 3/4 mj. znate za koju?

pozdrav svima

preda san za kadeta palube na bsm i rijesija test... interesira me koliko se ceka... rekli su mi 2-3m, pa moze li im se virovati trenutnacno? oce li bit sta? sto mislite? ima li tko kakvih iskustava sa njima

nedavno su krcali kadete palube koliko znam :o

nedavno su krcali kadete palube koliko znam :o

tko ce znati... meni su kazali da se ceka 2-3m, a da je bija zastoj ovih misici... e sad ne znam, koliko su ti kadeti cekali... da li se drze rici, to mene zanima... uglavnom fala ti

tko ce znati... meni su kazali da se ceka 2-3m, a da je bija zastoj ovih misici... e sad ne znam, koliko su ti kadeti cekali... da li se drze rici, to mene zanima... uglavnom fala ti

dr?že se riči kad su plače u pitanju ,a dosad ??ta znam nisu se dr?žali ba?? riči ??ta se tiče vremena za čekanje ukrcaja :udriglavom

pčela/chbewa;97193 said:
Kokolo koja je to firma ER? Ja tra?žim da bi i??la za kadeta na offshore, pa bi mi bilo super da ima neke agencije ili firme koja tra?ži kadete, i da su ugovori tamo do 3/4 mj. znate za koju?

zovi u hamburg na broj 00494030080 i trazi gdju kerstin michels i ona ce ti sve objasnit.

riječ je o floti :uzdravlje

placu su digli prije 2 mjeseca. problem je dobiti smjenu jer im fali kadra.

Last edited:
jos jedno pitanje... da li agencija postuje red ukrcaja.. s obzirom da sam hrvat porjeklom, a sada zivin u makedoniji... ima li to kakve veze, protekcije itd... unaprijed zahvalan

ADNATCO (Abu Dhabi National Tanker Company)

ADNATCO (Abu Dhabi National Tanker Company)

Merchant Marine Officers (Job ID 580300)
www.tradewinds.no - TradeWindsJobs - The Place for Maritime Recruitment - Latest seagoing shipping jobs - Merchant Marine Officers

Position 2nd Engineer, 2nd Officer, 3rd Engineer, 3rd Officer, 4th Engineer, Captain, Chief Engineer, Chief Officer, Senior Officer
Employer ADNATCO (Abu Dhabi National Tanker Company)
Recruiter Bernhard Schulte Shipmanagement
Ship type Bulk Carrier, Chemical Tanker, Container, Oil Tanker
Category Deck, Engine
Salary
Qualifications

Vacancies for qualified officers only.

Applicants must have minimum 1 years' sea experience in rank.
Contract type Full time
Start date Immediate
Trip Length

MERCHANT MARINE OFFICERS

Are you ready for a change?

Are you ready for a rewarding career?

The continued expansion of the ADNATCO (Abu Dhabi National Tanker Company) fleet with new bulk carrier, container, Panamax and Aframax vessels has created opportunities for qualified officers.

We offer an exceptional employment package which is orientated towards structured career development.

Features include:

Permanent, salaried contracts (after a probationary period)

Seniority bonus Scheme

Comprehensive training

Paid Study Leave programme

Regular leave arrangements

Vacancies for qualified officers only.

Applicants must have minimum 1 years' sea experience in rank.

To apply, please use the Apply Direct Link above and include a covering letter and full CV

* Marine Moves
* Frank Bunte joins Rickmers Group from HSH Nordbank
* New boss at HSH Nordbank
* Norborg nets Norden VP role
* Officer shortage eases
* New man at the Port of Tyne
* More Marine Moves >>

bija san prije dva dana do njih i za terca mi nude da prvo iden ka kadet 2-3 miseca pa onda da ostanen za terca sad neznan jeli to neka prevara,ako netko ima iskustva s tim bia bi veoma zahvalan

Back