AIDA Cruises

To je negdi u skladu s objavljenim plaćama otprije, možda malo manje.
Ako kontamo da je u navedene cifre uračunato mirovinsko od 30%.

Molio bi za objasnjenje....
idem uskoro na erm1 u almere.
idem za aidu, prvi put, jel se radi i ljecnicki nekakav gore ili ga radim. sAmo kod nas npr u provitti u rijeci?

hvala

Molio bi za objasnjenje....
idem uskoro na erm1 u almere.
idem za aidu, prvi put, jel se radi i ljecnicki nekakav gore ili ga radim. sAmo kod nas npr u provitti u rijeci?

hvala
Liječnički radiš 3 dana prije ukrcaja, odnosno ne smije biti stariji od 3 dana a odnosi se na talijanski predukrcajni i normalni koji vridi 2 godine.
Svaki put prije ukrcaja radiš talijanski.
Pro vita Rijeka ili Glavić Dubrovnik.

Poslano s SM-J530F putem Pomorac.net

Please note that the Italian Medical Pre Embarkation Examination can only be completed 3 days before your embarkation (in your home country) or 10 days (abroad). . Samo navedeni Rijeka i Dubrovnik.

Poslano sa mog Fly4 koristeći Tapatalk

Hvala na objasnjenjima
znaci nista gore u almere. Dobio sam mail od neke fabrizie ili tako neko slicno ime da mi je poalala neki mail papir za medical ali u mailu nista ne vidim ni na svojoj stranici di se logiram za aidu. Zato sam pitao to za medical.
u svakom slucaju hvala.

Evo vrti se po fejsu da ssm trazi hitno posadu,ono sto mi je upalo u oko je 35500kn za 1st eng i 32000kn za 2nd eng,doma i izdoma,3/2 ugovor,posto mi se je SSM u proslosti pokaza ka teska prevara,jeli ima ko ko bi malo obnovija temu i napisa koju pametnu u vezi Aide,place ugovori brodi di se plovi?vidim da je talijanska zastava pa me interesira kako sa porezom i mirovinskim?hvala unaprid

Poslano s RS988 putem Pomorac.net

Realna placa je 21000 kn za 2ndengineer i oko 25000 kn za 1st engineer. Place u oglasu su one gdje jos nije odbijeno onp sta firma odbija i placa doprinose u italiji.

Porez i mirovinsko ti firma uplacuje u italiji, zdravstveno ti ostaje u hrvatskoj.
poznaniku s aide koji je zelio obavit neki zahvat u bolnici platili bolovanje 5 mjeseci u hrvatskoj dok nije dosao na red kod nas tj na listi cekanja

Pitao je firmu da mu plate to isro u zg u privatnoj klinici i odbijeno mu je iako je ta solucija bila jeftinija za aidu.

A jeli i dalje gklavni i jedini uvijet za palubu obavezno znanje njemačkog?

Capt. je jučer spomenuo da na AIDAi fali masu ljudi i da zbog toga imaju staff capt. ili čak capt. od 26 godina.
Na brodu nam je i HESS Trainer koji je radio na AIDAi i kaže isto tako da im fali ljudi i da je velika fluktuacija te da Njemci sa AIDAe idu na TUI Cruises Mein Schiff brodove.

https://www.allcruisejobs.com/i21375/1st-nautical-officer-m-f/

Capt. je jučer spomenuo da na AIDAi fali masu ljudi i da zbog toga imaju staff capt. ili čak capt. od 26 godina.
Na brodu nam je i HESS Trainer koji je radio na AIDAi i kaže isto tako da im fali ljudi i da je velika fluktuacija te da Njemci sa AIDAe idu na TUI Cruises Mein Schiff brodove.

Zašto ne probat direktno? Ništa te ne košta.

Slazen se. Evo posla san direktno na mail a posli cu otic do ssm.Inace iman 1 ugovor kao sekondo a apliciran za kadeta ili junior off. Nadan se da ce neka kompanija ponudit nesto.

Back