AIDA Cruises

luka1414

Trainee ETO
malo me zanima sto mislite o ovoj kompanija?? ima li netko da je bio kod njih ili zna nesto? ...
moguce da imam neku vezu da upadnem kod njih za asistenta struje pa zato pitam !!
HVALA !! :) :)

vidio sam sada da ste pisali da je njemacki jezik jedan od mogucih uvjeta za aidu... mislim da to ne stoji :(
tj. nadam se da ne stoji jer mi na prvom razgovoru to nisu rekli....
vjerojatno sutra idem opet na razgovor pa cu znati vise !!! (SAMO DA NIJE NJEMACKI !!!:udriglavom:udriglavom):D
jos jednom bi bio zahvalan na bilo kakvoj dodatnoj informaciji !! kakva su firma itd...jer malo ima rijeci o njima na forumu koliko sam uspio iskopati...a i ne znam nikoga privatno osim tog lika koji ce me nadam se ubaciti...
sutra cu vjerojatno biti pametniji pa cu prenesti informacije koje saznam !! :cool:

vidio sam sada da ste pisali da je njemacki jezik jedan od mogucih uvjeta za aidu... mislim da to ne stoji :(
tj. nadam se da ne stoji jer mi na prvom razgovoru to nisu rekli....
vjerojatno sutra idem opet na razgovor pa cu znati vise !!! (SAMO DA NIJE NJEMACKI !!!:udriglavom:udriglavom):D
jos jednom bi bio zahvalan na bilo kakvoj dodatnoj informaciji !! kakva su firma itd...jer malo ima rijeci o njima na forumu koliko sam uspio iskopati...a i ne znam nikoga privatno osim tog lika koji ce me nadam se ubaciti...
sutra cu vjerojatno biti pametniji pa cu prenesti informacije koje saznam !! :cool:

preko koje agencije se ukrcavas?

E....preko nijedne..dosao sam do covjeka koji tamo ima "strasne" veze. A i cuo sam da je vec dosta ljudi poslao na brod. Nece nikakve novce unaprijed...nego kad se vratim dati cu mu neku cifru (preporucili su mi ga ljudi s kojima sam jako dobar), ali nisam jos ja 100% siguran u to dok se ne ostvari.. Oprezan sam jer sam cuo, a i ovdje procitao dosta stvari o tome... Pogotovo o davanju love unaprijed.. Iako je on 5 puta napomenuo da nikakva lova unaprijed... Hm.. vidjet cemo sta ce sutra reci...

ok, sretno onda... ;-)

Junior Engineer

Junior Engineer

može li se kako do tog čovika doć spreman sam dat guz... za ukrcat se doma sam 4 miseca nakon asistenture poplaća puste brevete i klasu za strojara položija sad se nema za papra
u svakom slučaju sritno

jeli netko bio na ovoj firmi

jeli netko bio na ovoj firmi

ako je netko bio ili radi na ovoj firmi,zamolio bi da ukratko napie recenzije.

jesu li uredne plaće itd...?

za makinu me zanima...

zahvaljivam

ako je netko bio ili radi na ovoj firmi,zamolio bi da ukratko napie recenzije.

jesu li uredne plaće itd...?

za makinu me zanima...

zahvaljivam

molim i ja ako ima netko nesto reci o ovoj kompaniji , imam ponudu za treceg struju, znam da su dio carnival korporacije i da mi je permanent ugovor 6mj., detalje cu sutra saznat, vjerojatno necu odbit posao, al bi molio ako ima tko da je bio tamo, kakvi su ljudi, uvjeti na brodovima etc

3 rd engineer

3 rd engineer

Dobro jutro

I ma li ko da se ukrca na AIDU ka 3rd engineer,ako ima kakvi su uvjeti,posal,gvardija ili dnevnica....

Unaprid zahvaljujen

Dobro jutro

I ma li ko da se ukrca na AIDU ka 3rd engineer,ako ima kakvi su uvjeti,posal,gvardija ili dnevnica....

Unaprid zahvaljujen

izgleda da nema niko............

ovo je izgleda sve novo i morati ce se ici probati bez da se ista zna......

placa je mislim oko 2800 eura permanent 4/2 i placeni doprinosi

Aida cruiser

Aida cruiser

Da li netko zna kakvi su uvjeti na ovoj firmi za elektricare i strojare?

fala

Zanima me dali se je tko ukrca preko SSM :D na aidu :)

Ja idem 12.1 i evo sta mi je momak posla koji je trenutno na Aidi:

Radin ko Hotel Technician, servisiran uglavnom električne uređaje (od perilica i suÅ¡ilica priko aparata za kavu do pećnica), neÅ¡to rjeđe mehaničke. Radin na AidaLuni, 8 sati dnevno i zasad neman primjedbi. Dosta san zadovoljan, kolege su prijateljski raspoložene, hrana restoranska.

Električari su uglavnom Njemci i Filipinci; mislin da ćeÅ¡ bit jedini Hrvat na brodu (Å¡ta možda i nije tako loÅ¡e...). Koliko san vidio, posa električara nije pretežak, nema pritiska i sve se stigne. Vjerojatno ćeÅ¡ bit sam u kabini s dijeljenim WC-om. Mislin da su radni uvjeti na Aidi stvarno dobri, tako da se možeÅ¡ zaputit bez straha.

Iz SSm-a gosp.Brkic je stvarno otvoren bio i iskren,transparentno ako koga zanima podastri ti sve papire,ugovore.

plate za prvog struje i ugovore zna li tko ?

Koliko znam ima chief elec,1st,3rd,electric i ass.elec.
Placa prvome je 4500-4800 eur perm. od toga se oduzima 30% za doprinose i za fond koji ide za talijansku penziju,nakon 10god triba bi imat 1000eur penzije talijanske.
Znam da je momku za 2nd eng ponudjeno 4500-30% i dobiva na ruke 3200 perm.

Back