AIDA Cruises

Mene je tija vrbovat direktno njihov recruiter khalid degemous......nisan nista pila samo san trazija odma ugovor 3-2 na sta nije prista ali me je svejedno gura dalje s aplikacijom....tj online seagull ilitiga ces 4.0.........to san bas bez odgovora koje inace iman isa onako opusteno rjesavat......nije bas ni lagan, prvi dio od 32 pitanja san ok rjesija ali ka san vidija drugii od cca 80 pitanja u 80 minuti san obolija na zivce, dosta zajebanih pitanja i premalo vremena ......ps nije mi se ni dalo tako da san telefonira u medjuvremenu,uspija samo 60 prije isteka vremena, s time da je sigurno bilo krivih odgovora......javija mi je da nisan prosa i da je to to....nema dalje tako ako vam bude to dobro se pripremite jer nemas drugu sansu, mene nije ni zanimala ali cisto da znate

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mene je tija vrbovat direktno njihov recruiter khalid degemous......nisan nista pila samo san trazija odma ugovor 3-2 na sta nije prista ali me je svejedno gura dalje s aplikacijom....tj online seagull ilitiga ces 4.0.........to san bas bez odgovora koje inace iman isa onako opusteno rjesavat......nije bas ni lagan, prvi dio od 32 pitanja san ok rjesija ali ka san vidija drugii od cca 80 pitanja u 80 minuti san obolija na zivce, dosta zajebanih pitanja i premalo vremena ......ps nije mi se ni dalo tako da san telefonira u medjuvremenu,uspija samo 60 prije isteka vremena, s time da je sigurno bilo krivih odgovora......javija mi je da nisan prosa i da je to to....nema dalje tako ako vam bude to dobro se pripremite jer nemas drugu sansu, mene nije ni zanimala ali cisto da znate

Ja sam te sve pizdarije prosao bez problema jedino sto sam tjedan dana bio dobro izbiflan sa svih strana ... odustao sam kad sam sve rijesio

Poslano sa SM-G950F

Ma kazen ti uopce mi se nije dalo, 2 tri puta san prekida pozivima, jer me nije zanima ugovor 4-2

Ma kazen ti uopce mi se nije dalo, 2 tri puta san prekida pozivima, jer me nije zanima ugovor 4-2

I skype je bio tada kad se svi testovi zavrse nekih 45min do sat vrimena ... bilo ih je troje na tom interviewu

Poslano sa SM-G950F

ties,
jesi to sad sve odradio nedavno preko Columbia shipping ili split ship management?
da ne cekam neki odgovor od columbie shipping jer mozda nece ni javit da nisam primljen jer ne zadovoljavam kriterije, ili tko zna sta, samo da znam da je process zavrsen.

ties,
jesi to sad sve odradio nedavno preko Columbia shipping ili split ship management?
da ne cekam neki odgovor od columbie shipping jer mozda nece ni javit da nisam primljen jer ne zadovoljavam kriterije, ili tko zna sta, samo da znam da je process zavrsen.
Davnije preko ssm-a...
Na mail bi dosao link i onda bi se ispunjavao test , sve je dolazilo iz njemacke ...

Psiho test je lagan ali strucni i engleski su jedan za drugim i uzmu oko sat i po vremena ...

Poslano sa SM-G950F

ties,
Sve san ti direkt aplicira davno, prije me vec preko linkedina kontaktirala njihova glavna rekruterica pa sad ovaj

Ekipa sa aide, kako je na brodu radna atmosfera? Njemci? Jeli nas izoliraju? Mislim aveopca situacija rada na aidinim brodovima?
Jel se nase avancava? Imaju svi isti tretman? Imam ponudu za ic na aidu, dva covika sta su bila tamo su ih jako popljuvala, jedannije ni ugovor zavrsio do kraja, trazio je kartu. Znam da nije svima svuda ok , ti su bili na offshoreu i nisu se mozdanajbolje snasli u toj guzvi po brodu...molio bi vas koji ste na aidi da napisete koju rijec...thks. ��

ja na aidi vec godinu dana, atmosfera je više manje dobra, nema izolacije njemaca jer i oni jadni vide da je neminovno da mi,rumunji i bugari ulazimo na široka vrata jer niko od njemaca nece radit za te novce.
Plaće ti se vrte o 2 do 3 keke eura permanent + zdravstveno i mirovinsko, naravno ovisno o poziciji.
Radi se, presinga nema, masu toga dolaze servisi sa kraja rješavat.
Sad traže masu pozicija za u makinu, sve ide priko SSM-a.

Sent from my NOA_H10 using Tapatalk

Aida ce uvik tribat ljude jer ugovor 4-2 je uzasan za cruisere trenutno, ista situacija sa Carnival US. Sve druge firme su 8-8 ili 10-10 ili 12-12 i to je najveci problem,

Poštovani,

Krajem studenog/ početkom prosinca opet planiramo AC assessment u Splitu pa Vas i ovom prilikom molim za pomoć pri prikupljanju kandidata.

Otvorenja su na slijedećim pozicijama:

1. First Engineer: 3120€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 3/2 on/off

2. Second Engineer: 3080€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 3/2 on/off

3. Third Engineer: 2700€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

4. Storekeeper: 2700€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

5. Hotel Engineer: 3080€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 3/2 on/off

6. Ventilation Assistant:2650€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

7. Refrigeration assistant:2650€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

8. Hotel technician:2200€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

9. Fitter:2200€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

10.Plumber:2200€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

11. Electrician:2200€ permanent contract, Ital. zdravstveno i mirovniko osiguranje, 4/2 on/off

Ukoliko poznajete nekoga zainteresiranog, aplikacija koju slobodno proslijedite se nalazi u privitku.

Detaljnije informacije zainteresirani mogu dobiti na broj 558 544 ili na e-mail ssm-personnel@ssm.hr.

Unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav!

Storekeeper istu placu ko 3rd.eng.
Bolje onda tamo ici za storekeepera.To ti je isto koda doma u Tokica radis,al vjerovatno pusis brevet. :)

Kakvo to zdravstveno i penziju imaju/ce imat?
Ovo su place 3/0 na pristojnijoj tanker firmi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Po matematici taj permanent izlazi za 2nd engineera oko 4600 eura samo na brodu...ili se varam jer matematika mi nije bas....

1 makine 3200 permanent. To je za cruise indistriju ajme
Nije samo za cruise industriju nego za bilo koju drugu , malo je pa da mu uplacuju jos jednu placu u mirovinsko.

Placa kao na jadroliniji.

Poslano sa mog SM-T310 koristeći Tapatalk

Back