AIDA Cruises

Master (m / f)

Your goal:
Responsible for a smooth ship operation as well as for the cooperation of a highly motivated crew of up to 900 employees
Ensuring ship safety and environmental protection
Function as host and representative
Monitoring compliance with applicable regulations and quality systems

Your course so far:
Captain with several years of professional and managerial experience, ideally in the cruise shipyard
Possession of all required documents and certificates according to STCW 95
Excellent knowledge of all national and international safety and environmental regulations
Excellent English skills
Communication, responsibility, resilience and sovereignty
Come with us on a big trip! We look forward to receiving your application documents in English, which you can send as an online application at www.aida-jobs.de or to the address below.

AIDA Cruises
Human Resources Management
Am Strande 3d
18055 Rostock

https://www.aida.de/aida-cruises/ka...ail[job]=0608B847-B4A4-4FB8-849D-B0E277E5BF47

Last edited:
Senior Engineer (m / f)

Your goal:
Ensuring the safe and efficient operation of the machine
Maintenance and repair of all technical equipment and installations on board
Responsibility for compliance with applicable safety and environmental regulations

Your course so far:
Technical officer for ship operation with several years of professional and management experience, ideally in the Kreuzschifffahrt
Documents and certificates according to STCW 95
Excellent knowledge of all national and international safety and environmental regulations
very good knowledge of English
Come with us on a big trip! We look forward to receiving your application documents in English, which you can send as an online application at www.aida-jobs.de or to the address below.

AIDA Cruises
Am Strande 3d
18055 Rostock

https://www.aida.de/aida-cruises/ka...ail[job]=4FC36313-2C38-4ADC-8C38-941F5D851C8E

Last edited:
Ship mechanic (m / f)

Your goal:
Guarding tasks in the port and at sea, as well as the maintenance of aggregates of the pumps and pipelines
Monitoring the performance and condition of the machinery
Control of cooling water and boiler water and oil
Preservation and painting

Your course so far:
Training as a ship mechanic with a proven professional experience
Waxing for the machine area
very good knowledge of English
Teamwork, independent work and pleasure at work

AIDA Cruises
Am Strande 3d
18055 Rostock

https://www.aida.de/aida-cruises/ka...ail[job]=9E48DCE0-EA56-4BF4-823E-15085F39B8B2

Air conditioning and ventilation technician (m / f)

Your goal:
Responsible for maintenance and repair work of the air-conditioning and ventilation systems in all areas of the ship
Regular inspection of all fire doors
Maintenance and inspection of ventilation vents and flue ducts

Your course so far:
Vocational training in the field of heating, air-conditioning or ventilation technology and an almost demonstrable professional experience
Good English skills and technical understanding
Teamwork, self-responsible workmanship and craftsmanship

AIDA Cruises
Am Strande 3d
18055 Rostock

https://www.aida.de/aida-cruises/ka...ail[job]=BD189787-B2E2-4D93-A227-9F6FCC1CDD59

Electrical Engineer (m / f)

Your goal:
Maintenance of electrical and electronic systems in the deck, hotel, service and machinery area
Performing maintenance and repair work
Control of lifts and other drive systems in the hotel and deck area
call service

Your course so far:
Vocational training in electrical engineering, electrical engineering, mechatronics or similar
Experience in the field of electrical installation, house technology, hotel technology or drive and control technology
Very good English skills, self-responsible work and teamwork

AIDA Cruises
Am Strande 3d
18055 Rostock

https://www.aida.de/aida-cruises/ka...ail[job]=8239A63A-36B4-4FE2-BFA6-AAAF361BD39A

Procita sam temu, ali nisam siguran jesam li dobro razumia?
Gvardiju iz ECR drze 1st, 2nd, 3rd, svak svoju smjenu, i imaju svoj dio opreme?
Ko je dole u makinji? Radi li itko u dnevnici? Na brodima ima i 4th, sta je njegova duznost?
Placa za 3rd je 2700E perm, 4-2 prvi ugovor, a dalje 3-2? Minja li se onda i placa na drugom ugovoru? Kako to izgleda za 2nd-a i 1st-a, placa/ugovor?
Pozz:)

Procita sam temu, ali nisam siguran jesam li dobro razumia?
Gvardiju iz ECR drze 1st, 2nd, 3rd, svak svoju smjenu, i imaju svoj dio opreme?
Ko je dole u makinji? Radi li itko u dnevnici? Na brodima ima i 4th, sta je njegova duznost?
Placa za 3rd je 2700E perm, 4-2 prvi ugovor, a dalje 3-2? Minja li se onda i placa na drugom ugovoru? Kako to izgleda za 2nd-a i 1st-a, placa/ugovor?
Pozz:)
Neka je shema da ide dosta od place za talijanske doprinose , imas npr 4k eura placu pa ti skinu 1400 i nista ne ostane 😂

Dalo bi se naci i bolji posao i kad te zovu za intervju samo o klimi pricas a oni s druge strane svrsavaju od srice ...

Mene su pitali da sto ja mislim da je najvaznije na putnickom brodu i ja odgovorim pomocni motori , kazu da nije .... kad sam rekao klima kazu da je to , ja sam onda pitao kako moze klima raditi ako ne rade pomocni ...

Uglavnom mozda nije losa firma ali se meni cine place jako malene ili se varam.

Poslano sa SM-G950F

@gavro

Ja sam ovo gore pisao otprilike jer sam bio sve odradio za tu firmu pa na kraju odustao .

Tako mi je nesto ostalo u glavi da je placa neto 3200 a ti tal doprinosi 1400 .. za 2e ... ali mozda je i meni mozak malo u sleeping modu 😂

Poslano sa SM-G950F

Last edited:
4, 3, 2 , 1st eng ti imaju resorte, smijesan sistem. Ako ekipi od 12-16h rikne osmoza niko nesmi dirat dok ne dode 20-00h ekipa..
Na papiru je lipo napisan svima job description a u stvarnosti to nema veze s icim... jako se malo radi i jako se malo misli.
1st eng sidi isprid ekrana i ponistava alarme. ..
Sta se tice kinte... primjer.. placa od 4550€ dok dode do tvog racuna smrsavi za 1500€ svaki misec.. talijanska davanja. Ludilo firma. ;)

Sta se tice kinte... primjer.. placa od 4550€ dok dode do tvog racuna smrsavi za 1500€ svaki misec.. talijanska davanja. Ludilo firma. ;)[/QUOTE]

Onda ispadne 3000e na racunu i kao dobra penzija ako se to doživi...

Nije neka bas prilika , jedino nekome kome gori za posao.

Poslano sa SM-G950F

Iskustva s gsp.Kovacevicem? Dobra,losa,meni je frenda zalevatio za 1500 Kuna,neke ispite marlins,CES je platio,Ali za povrat love Ni traga Ni glass is SSM.

Nista ti nece vratit ako ti je mandatory za ukrcat se prvi put. Ako si vec u firmi i nesto polazes onda MOZDA oce.. al zadnje vrime ni putne troskove ne placaju uredno otkad su pod ovim ciganskim Carnival maritime sve je gore, smijesnije i apsurdnije. Do not be suprised.

Iskustva s gsp.Kovacevicem? Dobra,losa,meni je frenda zalevatio za 1500 Kuna,neke ispite marlins,CES je platio,Ali za povrat love Ni traga Ni glass is SSM.
Ako ti bilo tko prije ukrcaja trazi novce za bilo sto , to samo zaobidji u sirokom luku, ukrcavao se prvi ili pedeseti put.

Ja sam imao slicnih iskustava gdje su trazili ali nisam pristao , dok je recimo nyk za prvi puta slao u manilu o svome trosku i tu se vidi ozbiljnost jedne kompanije.

Tih 1500kn ti nece uzeti niti jedna normalna kompanija a ni agencija.

Poslano sa SM-G950F

Ako ti bilo tko prije ukrcaja trazi novce za bilo sto , to samo zaobidji u sirokom luku, ukrcavao se prvi ili pedeseti put.

Ja sam imao slicnih iskustava gdje su trazili ali nisam pristao , dok je recimo nyk za prvi puta slao u manilu o svome trosku i tu se vidi ozbiljnost jedne kompanije.

Tih 1500kn ti nece uzeti niti jedna normalna kompanija a ni agencija.

Poslano sa SM-G950F

Ovo ti je ko sveto pismo sta je antezd napisao

Pozdrav ekipa, nedavno mi je ponuđeno mjesto 1st eng. i pročitao sam cijelu temu ali mi nije jasna u potpunosti hijerarhija u makini. Å to znači ovaj senior eng, jeli to ekvivalent staff ch. eng. ili neÅ¡to drugo? Također ako je 1. u gvardiji, ko drži motore? Hotel eng. i service eng. dali se oni vode kao prvi strojari (tri Å¡trike) ili su oni po hijerarhiji iznad prvog iz gvardije i dali oni mogu rotirati nazad iz hotela u makinu? U svakom slučaju konfuzan sistem, bio sam na viÅ¡e cruiser kompanija, ali ovakvu hijerarhiju joÅ¡ ne vidjeh.

senior ti je pozicija ispod capa olitiga staff chief jel,a hotel eng. ti je u rangu drugog makine i vodi hotel techa plumbere i ventilaciju. svaka gvardija ti je podiljena u resorte

Sent from my NOA_H10 using Tapatalk

Back