volarevic
New member
Prijatelj ti je elec. ili ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strojar.
Prijatelj ti je elec. ili ?
Ja sam radio HV kod njih. Cijena je bila oko 5k kuna koliko se sjecam. Tecaj je bio od k...a jer sam ga slusao preko skajpa [emoji1] i brevet ne vrijedi nigdje. Riskirao sam jer sam imao viska love i bio mi je obecan ukrcaj ko elec. Na kraju sam i dobio priliku ali sam zajebo na testu boja tj. stress testu. Neznam koliko ti se isplati jer nisam bas cuo da je veliki broj ljudi dobio priliku nakon odslusanih tecaja. Tu i tamo nekog ukrcaju.Cudno, jel znas mozda cijenu tog HV breveta.....to bi onda vjerojatno trevala bit "radna razina" ne "upravljacka"
Ja sam radio HV kod njih. Cijena je bila oko 5k kuna koliko se sjecam. Tecaj je bio od k...a jer sam ga slusao preko skajpa [emoji1] i brevet ne vrijedi nigdje. Riskirao sam jer sam imao viska love i bio mi je obecan ukrcaj ko elec. Na kraju sam i dobio priliku ali sam zajebo na testu boja tj. stress testu. Neznam koliko ti se isplati jer nisam bas cuo da je veliki broj ljudi dobio priliku nakon odslusanih tecaja. Tu i tamo nekog ukrcaju.
Znam ja sve to. Ali sam imao viska para pa sam probao,da se maknem sa kockica. Na kraju mi je upalo jos bolje i ne zalim za tom prilikom. A g. Bozicu na dusu,iako je nema.Hehehehe....pa ova tema se vrti već duže vrijeme!
Od njih 100 (koji naravno polože brevet/e), obečan je ukrcaj!
Ali....uvijek je neki problem, najčeÅ¡će taj stres test, poÅ¡to je to zadnji test prije ukrcaja.
Ja poznajem čovjeka koji je snimio taj test kamerom i naravno, nije ga proÅ¡ao.
A kao odgovor je dobio samo da ga nije proÅ¡ao, čak i nakon toga Å¡ta je rekao da je sve snimio na kameru i da nije bilo nikakve greÅ¡ke.
E sad, sve ovisi o potražnji, tj. kada neki pomorac napusti kompaniju (nađe neÅ¡to drugo ili dobije otkaz).
Onda upada onaj tko se nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Uglavnom, ti testovi su besplatni i rjeÅ¡avaju se preko interneta od doma, a "najveći problem" su breveti jer se kao moraju polagat u ssm-a.
Probajte prije navodnog ukrcaja reći da imate neku vezu u nekom drugom centru i da će te tamo rijeÅ¡it brevete....pa će te onda vidit da li će bit Å¡ta od ukrcaja ili ne.
Tako da....kao Å¡ta sam i napisao na početku, njih 100 polaže sve te brevete, a samo jedan dobije posao i to kada se otvori radno mjesto.
Nema selekcije, nego samo sreća!
Pa ti oglasi od ssm-a stoje već godinama na oglasnoj ploči, Å¡ta je toliko teÅ¡ko pronaći kvalitetnog čovjeka za Aidu?
Å ta ti oni ne plate te brevete pa odbiju od prve plaće?
Zato jer tako ne mogu zavaljat ostalih 99 koji su pali na stres testu!
Cudno, jel znas mozda cijenu tog HV breveta.....to bi onda vjerojatno trevala bit "radna razina" ne "upravljacka"
Hehehehe....pa ova tema se vrti već duže vrijeme!
Od njih 100 (koji naravno polože brevet/e), obečan je ukrcaj!
Ali....uvijek je neki problem, najčeÅ¡će taj stres test, poÅ¡to je to zadnji test prije ukrcaja.
Ja poznajem čovjeka koji je snimio taj test kamerom i naravno, nije ga proÅ¡ao.
A kao odgovor je dobio samo da ga nije proÅ¡ao, čak i nakon toga Å¡ta je rekao da je sve snimio na kameru i da nije bilo nikakve greÅ¡ke.
E sad, sve ovisi o potražnji, tj. kada neki pomorac napusti kompaniju (nađe neÅ¡to drugo ili dobije otkaz).
Onda upada onaj tko se nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Uglavnom, ti testovi su besplatni i rjeÅ¡avaju se preko interneta od doma, a "najveći problem" su breveti jer se kao moraju polagat u ssm-a.
Probajte prije navodnog ukrcaja reći da imate neku vezu u nekom drugom centru i da će te tamo rijeÅ¡it brevete....pa će te onda vidit da li će bit Å¡ta od ukrcaja ili ne.
Tako da....kao Å¡ta sam i napisao na početku, njih 100 polaže sve te brevete, a samo jedan dobije posao i to kada se otvori radno mjesto.
Nema selekcije, nego samo sreća!
Pa ti oglasi od ssm-a stoje već godinama na oglasnoj ploči, Å¡ta je toliko teÅ¡ko pronaći kvalitetnog čovjeka za Aidu?
Å ta ti oni ne plate te brevete pa odbiju od prve plaće?
Zato jer tako ne mogu zavaljat ostalih 99 koji su pali na stres testu!
ima tko saznanja kakva je situacija sa placama?