Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    počupa mi ?žena ?živce wasakojot- morski avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    CST

Početno Star Clippers

Ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovo..... danas sam dobio ponudu nakon godinu dana ??to sam aplicirao kod njih ... nikada nije kasno ako nekome mo?že ovo ??to pomoči pa makar i adresa dolje navedena... pogotovu vidim da ima na??ih timunjera kojima je bilo kakav posao potreban... dr?žim se ja mog starog dobrog CST-a

Dear Sir,

We have well received your application and would like to thank you for your interest in Star Clippers company.

In order to work on board any of our sailing ships in the Deck department as an AB, you have to produce all your Stcw 95 certificates:

- Basic Safety Training certificate
    - Crowd and Crisis Management certificate
    - Proficiency in Survival Craft and Recue Boat certificate
    - Deck Watchkeeping certificate

* your work certificates, evaluations, recommendations

* a copy of your passport and seaman book

Our contract conditions are as per below:

Contract duration: 10 months (+/- 02 months at Owner's option)
    Working schedule: 7 days a week between 10/12 hours a day
    Wages: Eur 800.00 per month all inclusive
    Joining flight for the 1st contract is at the crewmember's expenses.
    The disembarking flight is at the company's expenses under the condition that the contract is fully completed.
    Accommodation in a 4 bed cabin - shared bathroom - meals at the crewmess.

Before taking your application into consideration, please send us a copy of these documents..

Waiting for your answer,

Yours faithfully,

Veronique Briet
    Crew Coordinator
    As agent for Star Clippers Ltd.

Star Clipper Monaco
    Clipper Palace
    4 Rue de la Turbie
    98000 Monaco

Tel: ++377 97 97 84 13
    Fax: ++377 97 97 84 11
    Email: veronique.briet@starclippers.com

Star Clippers Sailing Tall Ship Cruises
    Ni??ta ja tebe ne razumin

timunjer
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    trenutno slobodan

Početno

Ček malo jel to ugovor 10 mj, radnih sedam dana u tjednu po 10 - 12 sati, u kabini četvorica, i uz sve to jo?? ti daju 800 eur

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ronac Vidi poruku
    Ček malo jel to ugovor 10 mj, radnih sedam dana u tjednu po 10 - 12 sati, u kabini četvorica, i uz sve to jo?? ti daju 800 eur
    PA to je onda covice do penzije
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Ja vjerujem da nas ti zafrkavas..

I secer na kraju uz sve navedene uvjete koje su primjetili kolege prije mene:

"Joining flight for the 1st contract is at the crewmember's expenses."

Iskreno, nebi rodjenom caci radio za ove uvjete.

Odi na Atlantsku, skoro pa dupla plata, duplo kraci ugovor i ne moras placat kartu za ic na more

Terco palube
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    valjda NCL

Početno

Mislim da se ode ne radi o istom tipu pomorstva ko na Atlantskoj ili slicnoj kompaniji.Royal Star Clipper je zadnji potomak teretnih brodova na jedra,tzv. windjammer koji je ujedno i najveci jedrenjak trenutno na svijetu.Ode se ide da bi se iskusilo nesto novo za zaljubljenike u ovakvo jedrenje, a i koliko sam cuo dosta je opustena atmosfera na svim njihovim brodovima(ima ih jos par). Kad se uzme u obzir da u svijetu ljudi placaju novce da bi radili na ovakvom tipu broda,tzv. sailtraining, nesto sto je i kod nas od nedavno u povojima i moglo bi urodit u buducnosti jednim brodom pod hrvatskom zastavom onda biti placen i raditi tamo i ne zvuci kao losa stvar. Znaci sve je stvar gledista,dakako, na Star Cruises je cak i tesko upasti,jer ocito ima dovoljan broj zaljubljenika koji su voljni pristati. Ponavljam,triba volit..kad bi dobro placali, na ovakve bi brodove ljudi isli zbog novaca, a oni ipak zele skupit posadu koja to radi iz uzitka..navodno im ide dobro. Zapovjednik na Royal Star Clipperu je poznati kapetan (u tim krugovima) sa ruskog Sedova. Vidio sam ih jednom ispred Hvara kako dizu sidro na jedra,lijep prizor.

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Okej, znaci radi se o nekoj vrsti fetisa?

Onda povlacim sto sam reko.

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Cisto sumljam da ce dozivit tu penziju.....

Sta se tice rada iz gusta a ne radi para, ko voli neka izvoli...al onda su bar mogli platit coviku avionsku kartu!!!

I jos nesto....ko moze gustat u tome da 10 miseci dili kabinu sa jos 4 neka klosara?????????????????

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Cim odem u pemziju odmah apliciram kod gore narecenih
    Tko rano rani zajebo je pjetla

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od DarioMate Vidi poruku
    Mislim da se ode ne radi o istom tipu pomorstva ko na Atlantskoj ili slicnoj kompaniji.Royal Star Clipper je zadnji potomak teretnih brodova na jedra,tzv. windjammer koji je ujedno i najveci jedrenjak trenutno na svijetu.Ode se ide da bi se iskusilo nesto novo za zaljubljenike u ovakvo jedrenje, a i koliko sam cuo dosta je opustena atmosfera na svim njihovim brodovima(ima ih jos par). Kad se uzme u obzir da u svijetu ljudi placaju novce da bi radili na ovakvom tipu broda,tzv. sailtraining, nesto sto je i kod nas od nedavno u povojima i moglo bi urodit u buducnosti jednim brodom pod hrvatskom zastavom onda biti placen i raditi tamo i ne zvuci kao losa stvar. Znaci sve je stvar gledista,dakako, na Star Cruises je cak i tesko upasti,jer ocito ima dovoljan broj zaljubljenika koji su voljni pristati. Ponavljam,triba volit..kad bi dobro placali, na ovakve bi brodove ljudi isli zbog novaca, a oni ipak zele skupit posadu koja to radi iz uzitka..navodno im ide dobro. Zapovjednik na Royal Star Clipperu je poznati kapetan (u tim krugovima) sa ruskog Sedova. Vidio sam ih jednom ispred Hvara kako dizu sidro na jedra,lijep prizor.
    HRVAT NA BRITANSKOJ PALUBI Slaven Roje: Balkan party najbolji je tulum na na kraju članka ka?že ----> "Smatram da se čovjek ne smije vezati samo za jednu kompaniju, pa i ja planiram otići s â??Cunardaâ?ť na jednu britansku kompaniju koja ima jedrenjake. To mi je novi izazov, jer sam i do sada vi??e ulagao u uspomene nego u nekretnine. Dra?že mi je vidjeti nego imati, a to mi ovaj posao zaista omogućava, zaključuje Roje."

koliko mi je poznato ovo je skroz točno ??ta DarioMatepi??e za lovu, za jedrenjake tj. tall ships se za većinu pozicijja ne prima plaća nego se mora jo?? platiti da bi se moglo biti posada, ako su plaćene pozicije onda je lova minimalna. Velik broj brodovlasnika muči muku da sklepa financijsku konstrukciju tj. bud?žet broda. Također zanimljivost, ako se ne varan Nautical Institute iz Londona koji izdaje sve DP brevete za cijeli svijet je do prije koju godinu izdavao i brevete za časnike palube posebno za tall ships.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •