LNG vacancies for the first quarter of 2014

Opet glupost
Kakve veze iman ja
Nisan na plinu i da me Hoegh zove bobro bi razmislia jer mi se plin cini bolji jego di san sad
Ali stvar je u tome da oni traze gotov kadar.sa iskustvom i sve druge odjebaju a daju takorec najnize place u bransi.
Za one koji slabije kuze da pojednostavnim.
Ljudi koji oni traze imaju vecu lovu na drugim firmama.
Da Hoegh recimo trazi ljude sa tanker expiriencom pa kao 3,4 miseca training onda svaka cast

Send from my Kinez

Opet glupost
Kakve veze iman ja
Nisan na plinu i da me Hoegh zove bobro bi razmislia jer mi se plin cini bolji jego di san sad
Ali stvar je u tome da oni traze gotov kadar.sa iskustvom i sve druge odjebaju a daju takorec najnize place u bransi.
Da Hoegh recimo trazi ljude sa tanker expiriencom pa kao 3,4 miseca training onda svaka cast

Send from my Kinez

tako je.istina

Potpisujen.Ja in iman neko poluiskustvo i uz to advanced znači sa papirom su pokriveni ali ne treba joÅ¡ imat godinu iskustva najmanje na plinu i joÅ¡ puno toga Å¡ta pari ka da je iz bajke a onda kad in dođe neki Å¡ved rus ili turkmenistanac njemu to upola neče bit.

Opet glupost
Kakve veze iman ja

Send from my Kinez

Oni su zabacili udicu pa ko se uhvati, sigurno da ovo nece zainteresovati seniore sa drugih LNG firmi sto se nebi moglo reci za juniore, nema mnogo firmi koje imaju bolje uslove, treba biti realan. Narocito za ljude koji gledaju kratkorocno sto uopste nije rijedak slucaj. U pitanju je svakako i FSRU iskustvo...
Ovo u svakom slucaju vidim kao dobru vijest kako za ljude koji se gledaju prebaciti na LNG tako i za one koje su vec tamo, jer za tih stotinak borodova koji treba da izadju do 2018-20 ukupno u svijetu sigurno da nece moci naci gotov LNG kadar. A ako vec hoce gotov morace ih primamiti boljim uslovima nego shto su im na firmama na kojim su vec, samim tim kompanije da bi sacuvale ljude od rasipanja morace pratiti korak sa njima. Vidjecemo brzo kako ce stojati stvari kada pocnu izlaziti vecina novogradnji Golara, MOL, Novih grega na trazistu itd... Po meni, nova radna mjesta i uopste ekspanzija LNG biznisa moze samo biti dobra.

Isprika
Evo san sazna da na Golara sekondo ima 2900 eura permanent.3-3
Ja mislija da ima 3900
Znaci Golaru slijedi odljev kadrova

Send from my Kinez

A nitko ne spominje kako pored ovih uvjeta Hoegh uplacuje Norvesku penziju, zivotno osiguranje 1000 eura godisnje, kako ima brzi internet sa skype-om na brodu...

A nitko ne spominje kako pored ovih uvjeta Hoegh uplacuje Norvesku penziju, zivotno osiguranje 1000 eura godisnje, kako ima brzi internet sa skype-om na brodu...

Dobra ti vecer kolega i sve najbolje u 2014. Mozes li mi dati neki direktan kontakt za Hoegha ako imas, jer preko Zorovica na njega idu samo "odabrani".

Zalosno je to sto hoegh trazi ljude preko oglasa a ima masu sposobnih decki ( sekondi. treci ) koji suta mogu bit cifovi i sekondi, isto tako u makini. Pa mi nikako nije jasno kakva je to politika firme i kako ce to utijecat na moral tih decki, stvarno zalosno!

Na moral ne znam kako ce utjecati, no znam da ce ekipa otici sa firme negdje drugdje. :rolleyes:

Vec im ovako ljudi bjeze na offshore. Dva upravitelja i jedan cargo su otisli na seadrill samo sa moga broda u zadnjih godinu dana. Sve starosjedioci...

Sto se mene osobno tice ako promocija uleti, uleti ako ne idemo dalje...:hihi

A prica je da ce FSRU brodovi dobijati Regas bonus. Zivi bili pa vidjeli...:cool:

A o tome sto traze i tko ce im doci paaaa ja sam presao sa Golara i nisam pozalio;)

3/off palube za LNG ukrcaj sredinom 2 mj.

3/off palube za LNG ukrcaj sredinom 2 mj.

Golar FSRU 2off 3900 eura 3on/off permanent 3off 3200 eura 3on/off permanent ,sailing lng 2off 2960 eura permanent,,3off 2000 e permanent ,a ljudi imaju viska buduci su u poslijedne dvije godine primili vise od 20 kadeta i ljude sa Klinea lng, sve seniore i elektricare te mastre i elktricare sa Gear bulka koji je skartirao hrvate i svih ostalih brodova , tri stare ramine poslane u layup ,, ....Standarna posada na zadnjem brodu 2 komandanta(a bilo ih je i povremeno 3) 3 chief matea (2 promovirana i jedan za backup),,,,4 druga i jedan treci palube + 2 kadeta palube...isto i u makini,,,meni ove place na zorovicu ne izgledaju nista posebno i mislim da nece nikoga dobiti sa golara,pogotovo sto novi brodovi i fsru izlaze na tekucoj vrpci do 2015 i mnogi vide sansu za brzo napredovanje

Pozdrav svima posebno LNG ekipi na Forumu.

HITNO!!
Ima li tko na forumu da je voljan ic za 3/off na LNG ?
i da ima iskustva na Mossu i minimum da je 12 mj u ranku.?
da moze doc na brod sredinom 2 mj. u Singapore?
ugovori 10 tj /10 tj. placa 9000 USD ?
prvi ugovor je samo na brodu sljedeci se ide permanent
normalno ako sve ide po planu..??
otpala mi smjena..u pm!!
molim javiti se na privat mail ili CV poslat na mojmail
muscardz@gmail.com
HITNO!!
molim samo Rijeka.. radi putnih troskova..;)
oglas traje samo tjedan dana HITNO!!!
ostalo privat buduci da se radi o renomiranoj LNG kompaniji>

Hvala .
Zeljko M

HITNO!!
otpala mi smjena..u pm!!
muscardz@gmail.com
HITNO!!

Hvala .
Zeljko M

ma gle hurca, zasto samo ri, sta smo mi drugi gubavi....

HITNO!!
otpala mi smjena..u pm!!
muscardz@gmail.com
HITNO!!

Hvala .
Zeljko M

NGSCO? Vidim nesto nasih juniora tamo u zadnje vrijeme...

E da, i zsto Rijeka, kakvih putnih troskova???

Ekipa vidim ovdje nalozila se na velike place pa nece svugdje navigat
Nemojte,ionako ce nas pojest filipi,rusi,ukrajinci i to za duplo manju paru i bez onog "permanent"

Ne kuzim koja vam je racunica permanent employment, to je losija opcija. Uzmes kalkulator i mnozis, :)

Akoja to rijeka: Neretva, Sutjeska,Vrljika...neće bit Amazonka 100% :udriglavom
A sta je sa Cikolom??? Necemo valjda zaboravit one priko brda a isto navigaju.
E-neka mi se jave na p/m svi koji bi tili na rig. Naravno iskustvo ce presuditi. Obavezno znanje korejskog jezika, 48 godina u struci u istom rangu i samo oni povise Klisa ili gori prema Boraji. :kafa

Jeli Južno ili Sijeverno korejski ?

A sta je sa Cikolom??? Necemo valjda zaboravit one priko brda a isto navigaju.
E-neka mi se jave na p/m svi koji bi tili na rig. Naravno iskustvo ce presuditi. Obavezno znanje korejskog jezika, 48 godina u struci u istom rangu i samo oni povise Klisa ili gori prema Boraji. :kafa

Last edited:
Back