Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno Hitno triba 3/eng

Drage kolege na uljaniku hitno treba 3rd. eng,pa ako ima netko zainteresiran neka se javi agenciji Zorović na mail : lana.ugrin@zorovic.hr .

Ukrcaj je u ponedjeljak 26.09.2011.

Uvjeti su odlicni (za 3/e) i slobodno se mozete pozvati na moje ime,tj reci da vam je kontakt dao Ante iz Zadra koji je trebao ići na "Ebony"

Ja iz privatnih razloga nisam mogao ici,a volio bi pomoci gospodji Lani,jer su više nego korektni,a pogotovo kolegi koji na brodu očekuje smjenu.

Od dokumenata samo treba TANKER bravet i ostali normalni braveti,liječnički ne stariji od 6 mjeseci i to je sve.

Nadam se da se može na forumu naći netko za ovaj posao.

Ako nekome treba više informacija neka se javi u PM.

Pozdrav i živili.

-izvorno od antezd
    Life is too short to remove usb safely

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno zahvaljivam

Mladeno zahvaljivam ti i stojim iza svega ??to sam napisao.
    Javio mi se i jedan kolega sa broda,jer su ocekivali da dolazim.

Nadam se da cemo uspiti na pomorac.netu pronaci covjeka za ovaj posao.

Jako je hitno,pa ako ima zainteresiranih,neka se slobodno jave meni u inbox ili neka kontaktiraju gosp. Lanu iz Zorovica,jer je dosta hitno,a posao je vise nego dobar za 3/e....

Lijepi pozdrav

Strojar siso avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    trazim bolje...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    Ukrcaj je u ponedjeljak 26.09.2011.
    Uvjeti su odlicni (za 3/e)
    Znam da ce me sad kolege s foruma napasti, ali nisam mogao a da ne komentiram ovo!
    Kao prvo agencija Zorovic ne radi subotom i nedjeljom. Oglas je stavljen u petak navece oko 23 h,a na brod se ide u ponedjeljak!!
    Kao drugo sta je tu odlicno, placa 4400$ ili ugovor 4,5 mjeseci?
    Pitam se zasto nisu uspjeli naci nikoga kad su tako dobri uvjeti kako se navode u postu iznad?
    Da li za Hoegh,Torm i slicne isto tako hitno traze netkoga???
    Posljednje uređivanje od siso : 09-24-2011 at 09:52 AM

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od siso Vidi poruku
    Znam da ce me sad kolege s foruma napasti, ali nisam mogao a da ne komentiram ovo!
    Kao prvo agencija Zorovic ne radi subotom i nedjeljom. Oglas je stavljen u petak navece oko 23 h,a na brod se ide u ponedjeljak!!
    Pitam se zasto nisu uspjeli naci nikoga kad su tako dobri uvjeti kako se navode u postu iznad?
    Ako nekome treba posao,a posebno steci iskustva na tankeru nije lose,a 4 500$ je mozda nekome malo,ali kad nemas puno ti je i 50 kuna.

za ovaj posao se slobodno moze mail poslati i danas u subotu i u nedjelju bez brige budi.

A sada ko voli neka izvoli.

Uvjeti su ok ljudima koji nemaju puno navigacije,a normalno ako imas dosta iskustva i navigacije,onda mozes birati,a po meni uljanik tankeri su dobra odskocna daska za dalje,tko misli raditi na tankerima.

Pozdrav.

Strojar siso avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    trazim bolje...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od antezd Vidi poruku
    Ako nekome treba posao,a posebno steci iskustva na tankeru nije lose,a 4 500$ je mozda nekome malo,ali kad nemas puno ti je i 50 kuna.

za ovaj posao se slobodno moze mail poslati i danas u subotu i u nedjelju bez brige budi.

A sada ko voli neka izvoli.

Uvjeti su ok ljudima koji nemaju puno navigacije,a normalno ako imas dosta iskustva i navigacije,onda mozes birati,a po meni uljanik tankeri su dobra odskocna daska za dalje,tko misli raditi na tankerima.

Pozdrav.
    Slazem se s tobom, ali ne mozes reci da je tamo odlicno.Ja recimo nemam iskustva na tankerima i zelja mi je ici na tankere ili LNG-je, ali mislim da nije vrijedno gubit vrijeme i zivce na takvim kompanijama (bio,probao pa znam sta govorim) jer ti nitko ne garantira da poslije Uljanika slijedi nesto bolje.Obicno se jos dosta vremena vucaras po "banana" kompanijama dok ne nadjes nekoga da te "preporuci" za nesto bolje.
    U svakom slucaju pohvalno da se iznose takve stvari pa sad ko voli nek izvoli,samo ne treba ljudima davat neku nadu da ce mu tamo biti super,nego staviti placu,duljinu ugovora i eventualne uvjete ima/nema interneta,hrana dobra/losa i takve stvari pa neka svako odluci hoce/nece.

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

Citiraj Prvotno napisano od siso Vidi poruku
    to sto agencija ne radi subotom i nedjeljo neznaci da se ne moze kontaktirati jer se ima mail odredjene osobe preko koje to ide ..osobno imam iskustvo jer sam bio prinudjen zvati sa aerodroma kontakt osobu ili poslati mail i dobio sam ju u vrijeme kad agencija nije radila ....
    na ovo dali ukrcavaju za Hoegh Tormi slicne isto je ....da nedostaje ljudi isto ..stoji kao i to da neki biraju ...a ima i onih koji jos gledaju na Uljanik kao nesto sto se nemoze uspredjivati sa nekim "strancima "/sto nije ispravno /
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
    Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •