Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: As struje...

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Smile As struje...

Pozdrav svima,

Ova firma/agencija tra?ži hitno asistenta struje (ja sam ih odbio), ide se na ovaj brod.
    Zovite na ove brojeve: 051/321 750 ili 051/352 350, tra?žite gđu/gđicu Tanju.
    Ugovor je 2 puta po 4/2,
    plaća je oko 600 eura,
    ne treba viza za ukrcaj,
    ukrcaj je 19.06.2010. u Hamburgu,
    na brodu ima hrvata,
    satelitski telefon (1 min = 5 kn), te email,
    liječnički se treba napraviti u Splitu (kod dr. Ercegović) ili u Rijeci na posebnim formularima od firme koje ćete dobiti,
    ovo je ruta broda,
    vjerojatno će vas pitat tko vam je rekao za ukrcaj, pa vi recite da vam je kolega iz Dubrovnika rekao.....i zovite odmah DANAS jer im hitno treba!
    Ja sam ih odbio jer sljedeći tjedan idem na drugu kompaniju, nije mi trebala nikakva veza!!!

Eto, jo?? jednom, srdačan pozdrav svima, sretno u tra?ženju posla, te ako se ukrcate, javite mi....

Va?? Snoopy
    "... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
    Bruno Bu??ić

a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

Svale jesi to ti
    the machine spirit is with me!

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Snoopy Vidi poruku
    Pozdrav svima,

Ova firma/agencija tra?ži hitno asistenta struje (ja sam ih odbio), ide se na ovaj brod.
    Zovite na ove brojeve: 051/321 750 ili 051/352 350, tra?žite gđu/gđicu Tanju.
    Momci ovo ??to je stavio ovaj gospodin vam je dobro preduzeće, koliko sam čuo!
    Mnogo bolje nego ono na kojem sam ja učio zanat za 98 dolara mjesečno. Ne tjeram vas, ali se ne zezam zbilja.
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Evo ja sam poznaniku prosirija info i ide sigurno. sad za koliko vremen e to neznam
    uglavnom ovo je popunjeno , al razgovararao sam sa gospodom Tanjom i ona mi je rekla da primaju kadete , asistente struje i makinje al sa fakultetom .
    tako momci sa faksom telefon u ruke i zovi
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •