Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Smile ukrcaj na platforme

pozz svima,zanima me dali mi netko mo?že dati kakvu kvalitetnu agenciju za ukrcaj na platforme,tehničke sam struke,točnije strojarski energetičar.Javio bih se i za brodove ali ne znam dali mi je struka tra?žena na brodovima,hvala.
    p.s.
    Cosulichu sam se javio nedavno i jo?? čekam odgovor.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

cini mi se da ga neces docekat

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno re

a nekakva druga agencija ili tako ??to

Kadet tsingtao avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    doma

Početno

Poz.provaj na:www.ableman.com. na Maltu ili u JAR na:fiona@gpselection.co.za,pa reci ??ta su ti odgovorili ako nije tajna.

Ja sam seljak al ?živim u gradu.

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno ej

hvala,javim ti čim me netko kontaktira

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vanja22 Vidi poruku
    pozz svima,zanima me dali mi netko mo?že dati kakvu kvalitetnu agenciju za ukrcaj na platforme,tehničke sam struke,točnije strojarski energetičar.Javio bih se i za brodove ali ne znam dali mi je struka tra?žena na brodovima,hvala.
    p.s.
    Cosulichu sam se javio nedavno i jo?? čekam odgovor.
    Nisi skuzio.Upravo kao sto si napisao ne znas da li ti je struka trazena na brodovima ja mislim da ces se razocarat kad shvatis da ti nije trazena ni na platformama. Ako imas drugacije misljenje molio bi te da napises sto bi po tvome ti trebao radit na platformi sa svojim "kvalifikacijama"? Iz ovog razloga sam ti i napisao gornji post.

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

moga bi pituravat i tuči ruzinu po platformi, kasnije na neki tečaj za varioca i to ti je limit sa tvojom SSS.
    Od Cosulitcha, odnosno D.Bembija, očekuj samo pozdrav!

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Pa s obzirom da je strojarska energetika isto ??to i strojarstvo i da sam radio na postrojenjima za proizvodnju vodene pare,odr?žavanju i servisima pumpi i hidrauličnih sistema,smatram da takvih stvari sigurno ima i na platformi,malo sam se raspitao pa su mi rekli da imam ??anse.Za početak sam spreman da radim bilo ??to,samo da uđem u te krugove,hvala.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ima sanse jasno da uvik ima sanse ali kolike su objektivno te sanse. Je li imas matrikulu,bar one osnovne brevete,HUET i jos neke stvari koje ti fale cak i kad bi ovo sto si naveo bilo tocno.BTW za platformu ti je bolji osnov za mehanicara nekakvo iskustvo na teskoj mehanizaciji koje ima po rudnicima i sl. Kotlovi i postrojenja za proizvodnju pare nema ili ima vrlo malo, odnosno onda i kad trebaju(za npr well testing) to dolazi sa kraja i sa posadom platforme veze nema.

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Za matrikulu sam predao zahtjev,za d2 ili b2,tečaj je u lučkoj upravi samo će mi javiti točni termin,a kako se ka?že,jedan probo pa se usro

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Kotlovi i postrojenja za proizvodnju pare nema ili ima vrlo malo, odnosno onda i kad trebaju(za npr well testing) to dolazi sa kraja i sa posadom platforme veze nema.
    op op ja sam mislia da vi nanovim space ship ipak s boilerima podrzavate well test(barem ga kod mene dva stara sacke rade 100%)
    triba ic na nesto novije definitivno(manja rada barem za boilere)

momak Frankie ti je to objasnio na svoj nacin ali istinito
    bez nekog s tim sta imas neces proc
    taj neko mora biti strasno jak da tebe kao takvog donese na platformu
    trenutno ima slobodnih plavih pasosa (Obama i zatvaranje buzanja u USA vodama) tako da donit bilo kojeg cro pa i sa debelim iskustvom na vecinu firmi postaje nemoguca misija(sto ne znaci da se vrime nece porminit)

savjet uvati se broda ka prve skaline pa polako

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

hvala na preporuci,ali koje su ok agencije za ukrcaj,tu san na??ao neke ali ne znam koliko su dobre

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Na zadnjoj rijeci tehnike ih imas,ali jasno da ne podrzavas well testing jer se nitko nije sjetio to stavit u ugovor hehehe,pa onda kotlovi unatoc tome dolaze s kraja i s njima se igra schlumberger.
    Vanja svaka agencija koja te ukrca je dobra.Pokusaj u nas sa KTM-om,a ako i to ne ide mislim da ces na drugi nacin jako tesko. Pa pogledaj koliko ovdje ima ljudi sa pravim iskustvom i svi bi na platforme,a tamo ih dojde manje od 0,5%.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Evo ti moj savjet......

Lijepo si odvoji par sati vremena,sjedni na stolicu pred kompjuter i klikni na ovaj link : http://www.forum.hr/showthread.php?t=151447

Kreni lijepo od prve do zadnje stranice,istina,ima puno toga za citati ali tu ces naci sve sta te zanima,ovako....nema smisla,ne mozes ocekivati samo ovako da ces dobiti sve potrebne informacije....

Good Luck !

stojarski energetičar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

hvala na ponuđenoj pomoći,sve sam pro?žvakao i javio se na neke adrese

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •