Postovanje svima,
Jos se nisam predstavio, ali citam dosta ovaj site i mogu reci da sam jako zadovoljan sa informacijama koje sam tu dobio i koristile su mi u pronalazenju posla, pa zato i ja vama pruzam priliku ako ste zainteresirani za poslove na offshore brodovima a nemate nikakvog iskustva.Naime ja sam zvao neke od nasih agenata koji se bave ukrcajem na offshore (PASAT,OSM,...itd.) , ali znate i sami kako to ide, pa sam uzeo posao u svoje ruke, poceo slati CV i zvati.Inace sam prvi casnik palube na trgovackim brodovima vec duuuuugo godina a u zadnje vrijeme na kontejnerasima,ali odlucio sam malo skratiti ugovore i pokusati nesto novo,i tako sam dosao do:
Nomis Shipping Ltd
Links Place
Aberdeen
AB11 5DY
Scotland
United Kingdom
Tel: +44 1224 569800
Fax: +44 1224 569801
Email: Aberdeen@nomisshipping.com
Poslao sam im CV i zvao na gore naveden telefon, primili su me u roku od "odmah" tjedan dana, otisao sam u Aberdeen na tecaj (ITSO) sve su oni platili,jer nikakvih braveta za offshore nisam imao niti iskustva,uzeli su me za drugog casnika palube(a to sam i sam trazio posto nemam iskustva)placa je permanentna i kad sve zbrojim tu za drugoga imam oko 1000 eura manje u godini dana, kazem za pocetak posli ta razlika nestaje i sad vec imam oko 500 eura vise, napravio sam jedan ugovor,razgovarao dosta sa ljudima i cuo da je ova kompanija odskocna daska svima za bolje i dalje,placa nije bog zna kakva za pocetak jer se posle svakog ugovora dize i lako se avancaje.Eto toliko pa ako je netko zainteresiran nek izvoli,nista ne kosta zvati i pitati a vi odlucujete,sad kad ja imam bravete i polako skupljam iskustvo sad i druge firme vrlo brzo odgovaraju.
Sretno,
Nadam se da sam pomogao

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

,kazem pocetna, jer nemaju svi sekondi istu placu, onaj koji je duze na firmi ima vise
, ali dao sam vam info pa provjerite ukoliko ne vjerujete ili vas jos nesto zanima,ja sam bio iskren u ovom sto sam napisao i stojim iza toga,a vi opet mozete nazvati i sami provjeriti,dobro je sto uzimaju ljude bez iskustva i kako sam rekao, a to su i meni mnogi na ovoj firmi rekli da je odskocna daska mnogima ukoliko se mislite baviti offshore poslovima,ovako po forumima skupite generalne informacije ali stekao sam iskustvo da je najbolje poslati CV pa onda zvati odma sutra dan.

. Sta se tice place ja san kad san bija u officu dobija ponudu od njih ali nisam pristao i digli su miplacu za 3700 Â? godisnje vise nego sta su mi rekli na telefon. Jebiga ja se kockao i uspio.