Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6

Tema: Elektricar

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno Elektricar

Neznam gdje bi poceo pisat ovaj topic...

Opet trazim pomoc

Imam rodaka u Zagrebu koji je zavrsio Srednju tehnicku smejr racunarstvo

I fakultet smjer racunarstvom, i sad je shvatia da je promasia zanjimanje i tia bi na brod pa pita sta bi mu sve tribalo za elektricara, oce mu se sta vazit ove diplome.

I koliko otprilike novaca mu treba od pocetka do dobivanja matrikule...

unaprijed zahvaljujem

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@spiritus
    Sumljam da bi va?? prijatelj moga na brod ka brodski električar ili elektroničar, jer to spada u visoku struju, pa makar i ća je zavr??ija i fakultet, jer je specijalizira računarstvo, a to spada, ćini mi se u laku struju.
    Triba vidit sa kolegama sa putničkih brodova za savjet. Ako mu hitno triba posal i novac, mislin da se jedino tamo mo?že ukrcat ka oficir za odr?žavanje kompjuterskih linija i sustava. Neznam vi??e o tome, jer neman pojma kako se to mo?že uopče gradirat po pomorskim smjerovima i uopće upisat u matrikulu, pitanje je ima li asistentura za to, pa mislin da se tamo mo?že ukrcat i bez matrikule. Uostalom znam dosta judi koji su isto tako zavr??ili taj fakultet, pa su se ukrcali ka DJ-ejevi u disco klubovima na putničkim brodovima.
    Neznam koliko va?? prijatelj ima godina, ali ako mo?že jo?? bit doma zbog financija, po meni bi bilo najbolje da polo?ži razliku na najbli?žem pomorskom fakultetu na smjeru brodska elektronika i elektrotehnika. Sa tom diplomom mo?že ić na brod ka asistent elktrike ili elektronike, te postat profesionalni pomorac elektro-oficir. Bilo kako bilo, neznam kako će va?? prijatelj reagirat na moje rići.
    Bez uvrede!
    Sritno

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od spiritus Vidi poruku

Opet trazim pomoc

I fakultet smjer racunarstvom, i sad je shvatia da je promasia zanjimanje i tia bi na brod pa pita sta bi mu sve tribalo za elektricara, oce mu se sta vazit ove diplome.

unaprijed zahvaljujem
    Ovo ti je jedino rjesenje, drukcije ne moze neka uradi kako nalaze kolega splitski kanal, a morao bih polozit nekih desetak ispita, znaci neka ostane godinu i to rijesi!!!

struja 7
    Guest

Početno

Tesko se vise ukrcati za asistenta struje i sa samom srednjom bez vise a kamoli bez ikakve skole za elektricara/elektronicara, ako se zeli ukrcat mora nesto zavrsiti nema druge.

3.Casnik MadMaX avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    -

Početno

Najbrži/najjednostavniji način bi mu bio,ono što sam i ja jedno vrijeme razmišlja,a to je-završit večernju elektrotehničku,ali sam odusta,jer sam shvatio da će mi nautika kasnije više značiti. Dakle nije mu još kasno,upisati se može do 10-tog mjeseca. Platit će upisninu i razliku predmeta(nekih 10-15 jer je završio četverogodišnju srednju),i ima srednju elektrotehničku za 9 mjeseci(dakle u 6-ti 2010),i sa tom diplomom,može tražit posao kao asistent struje.

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Citiraj Prvotno napisano od spiritus Vidi poruku

Opet trazim pomoc

unaprijed zahvaljujem
    Evo ti jo?? ovaj link, pa neka ti se rođak malo informira iz prve ruke. tamo su sve osnovno pi??e o brodskim električarima.
    http://www.pomorac.net/forum/showthr...ed=1#post38557

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •