zivili kolege.evo ako neko ima nekih konkretnih iskustava sa navedenom agencijom molim da napise,moze i na pm.hvala svima i mirno more
zivili kolege.evo ako neko ima nekih konkretnih iskustava sa navedenom agencijom molim da napise,moze i na pm.hvala svima i mirno more
Nemam iskustva sa njima, ali decko koji ima tu agenciju naviga na Vroona za prvoga palube (Ivancic), to drze on i mater a do sad su ukrcali dosta ljudi na ex NOMIS-a, neznam kakav im je sad promet na Vroona jer Vroon Engleska Hrvate ukrcava direktno, ali koliko sam cuo od nekih nasih, dogodi se i da i uletis preko njih, a cuo sam i da jos imaju neke firme na koje ukrcavaju, cuj probas pa vidis, ako nemas iskustva tesko ces uletiti direktno, najbolje preko agencije, ja sam uletija na Vroona ka corava kokos a tako san i izletija.![]()
@ Casper
Mozes li reci ako nije problem sto je s Vroonom tj. zasto si napustio firmu?Znam da si pisao da si jako zadovoljan...
možemo mi li ko reć di se ta agencija uopće nalazi ja san je prekjučer tražija u koteksa ali nema šanse da je nađen.unaprid hvala
Nisam napustio firmu svojevoljno, vec sam dobio otkaz, Vroon je odlicna firma, ali nazalost postoji jedan problem, a to je da su ljudi iz NOMIS-a preuzeli sve funkcije i vjeruje se starim zaposlenicima NOMIS-a, znaci sad je Vroon ali politika je od NOMIS-a, ja sam zapritija Kapu koji je tamo 20 godina i on me tuzija firmi i posli toga je sve krenulo u smijeru da me se rijesu, moram reci da mi je firma pruzila sansu ali nazalost dosa je i novi Danski govnjar od Kapetana koji pozna Kapa i bili su od prije skupa, i iako je na brodu bilo sve u redu (sto moze potvrditi cila posada) oni su napricali firmi svega, i evo me na ulici, viruj i sam se bojim sebe kad pomislim sto bih im napravio ako se ikad sretnemo.
Inace Vroon ka Vroon, samo rijeci pohvale, ali ljudi, zadnji olos Skota, Engleza,Iraca,Danca i sve najgore sto se moze skupiti, ima sam jednog Sekonda palube (Portugalca) koji je ucrta poziciju broda na kraju, ja ga pitam jeli normalan i on se jos svadja samnom da je u pravu, pa sam mu mora objasnjavati da zuto na karti prestavlja obalu a bilo i plavo znaci more, eto to su ti ljudi sa NOMIS-a sa kojima sam ja naviga, a ima jos storija ali bi mi trebalo vrimena da to sve napisem.
@ Casper
Dosta nezgodna situcija,nadam se da ces brzo pronaci nesto drugo i da ce sve biti ok...ovo sa pozicijom je predobro heheheh...
@Frankie
Ta mi je bila u stilu najnormalnijeg pitanja.
hvala casperu i lastoru na odg.mirno more
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)