Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11

Tema: Gi&Mi

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno Gi&Mi

zivili kolege.evo ako neko ima nekih konkretnih iskustava sa navedenom agencijom molim da napise,moze i na pm.hvala svima i mirno more

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od yam500 Vidi poruku
    zivili kolege.evo ako neko ima nekih konkretnih iskustava sa navedenom agencijom molim da napise,moze i na pm.hvala svima i mirno more
    Nemam iskustva sa njima, ali decko koji ima tu agenciju naviga na Vroona za prvoga palube (Ivancic), to drze on i mater a do sad su ukrcali dosta ljudi na ex NOMIS-a, neznam kakav im je sad promet na Vroona jer Vroon Engleska Hrvate ukrcava direktno, ali koliko sam cuo od nekih nasih, dogodi se i da i uletis preko njih, a cuo sam i da jos imaju neke firme na koje ukrcavaju, cuj probas pa vidis, ako nemas iskustva tesko ces uletiti direktno, najbolje preko agencije, ja sam uletija na Vroona ka corava kokos a tako san i izletija.

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

@ Casper

Mozes li reci ako nije problem sto je s Vroonom tj. zasto si napustio firmu?Znam da si pisao da si jako zadovoljan...

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

možemo mi li ko reć di se ta agencija uopće nalazi ja san je prekjučer tražija u koteksa ali nema šanse da je nađen.unaprid hvala

Dasa Lastor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Hartmann Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kadet 19 Vidi poruku
    mo?žemo mi li ko reć di se ta agencija uopće nalazi ja san je prekjučer tra?žija u koteksa ali nema ??anse da je nađen.unaprid hvala
    Nije u koteksa nego u neboderu koji ima na sebi reklamu KOTEKS u Zvonimirovoj nasuprot Narodnih Novina!

Dasa Lastor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Hartmann Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od yam500 Vidi poruku
    Drze je Ivancici!
    Ukrcaju uglavnom u North Sea na Vroona!
    Zoves pa ako imaju sta nek ponude!

GI&MI Split-Kralja Zvone 14 Zgrada Koteks 3kat 021/482-577 098/815-442 gospodja Ivančić

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kile Vidi poruku
    @ Casper

Mozes li reci ako nije problem sto je s Vroonom tj. zasto si napustio firmu?Znam da si pisao da si jako zadovoljan...
    Nisam napustio firmu svojevoljno, vec sam dobio otkaz, Vroon je odlicna firma, ali nazalost postoji jedan problem, a to je da su ljudi iz NOMIS-a preuzeli sve funkcije i vjeruje se starim zaposlenicima NOMIS-a, znaci sad je Vroon ali politika je od NOMIS-a, ja sam zapritija Kapu koji je tamo 20 godina i on me tuzija firmi i posli toga je sve krenulo u smijeru da me se rijesu, moram reci da mi je firma pruzila sansu ali nazalost dosa je i novi Danski govnjar od Kapetana koji pozna Kapa i bili su od prije skupa, i iako je na brodu bilo sve u redu (sto moze potvrditi cila posada) oni su napricali firmi svega, i evo me na ulici, viruj i sam se bojim sebe kad pomislim sto bih im napravio ako se ikad sretnemo.
    Inace Vroon ka Vroon, samo rijeci pohvale, ali ljudi, zadnji olos Skota, Engleza,Iraca,Danca i sve najgore sto se moze skupiti, ima sam jednog Sekonda palube (Portugalca) koji je ucrta poziciju broda na kraju, ja ga pitam jeli normalan i on se jos svadja samnom da je u pravu, pa sam mu mora objasnjavati da zuto na karti prestavlja obalu a bilo i plavo znaci more, eto to su ti ljudi sa NOMIS-a sa kojima sam ja naviga, a ima jos storija ali bi mi trebalo vrimena da to sve napisem.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kile Vidi poruku
    @ Casper

Ova ti je bila u stilu "Ljutu travu na ljutu ranu"

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

@ Casper

Dosta nezgodna situcija,nadam se da ces brzo pronaci nesto drugo i da ce sve biti ok...ovo sa pozicijom je predobro heheheh...

@Frankie

Ta mi je bila u stilu najnormalnijeg pitanja.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Ova ti je bila u stilu "Ljutu travu na ljutu ranu"

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

hvala casperu i lastoru na odg.mirno more

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •