pozdrav

Status
Not open for further replies.

sunset

New member
pozdrav svima :)
nova sam ovdje,tražim posao hostese na jahtama ( i hr i izvan hr)
radila sam sezonu,al nemam iskustva u ovom području,svaka pomoć i upute su dobrodoÅ¡le ;)
prošla sam skoro sve teme,vidim da je matrikula prednost,ali nisam skužila dal je obavezna za hostesu ili trebam nešto drugo?
mirno more svima :cool:

Pozdrav, dobrodosla, nevirujen da ti triba matrikula, pozorno prati ko sta nudi da si sigurna i da je provjereno, danas ima svasta, javit ce se neko ko radi na jahtama i bolje se razumi od mene.

hvala :) malo me brine kako provjeriti dal je ponuda ozbiljna,valjda će se naći i netko poÅ¡ten :)

U svakon zitu ima kukolja pa tako i tu :) provjeri se na policiju, uvik neko nekoga zna, bilo bi dobro da znas nekog privatno, raspitivat se, vidit na internetu cime se bavi, sta pise o njemu, sta ljudi kazu o njemu i tako.

javi se u Azara Crew Agency(broj je na netu) ,mislim da ti potrazuje za hostesom na Jahti ali nisam siguran zovni Ivana Bilusica-Milosevica on ce ti detaljno dati informcije dali se jos trazi i dali je oglas aktivan, BdW ,DOBRO DOSAL :)

Dobro dosla!
Takodje je prednost nacinit cv na viking recruitment stranici. Ja sam imo par ponuda za rad na jahti.

hvala ekipa :) Å¡aljem mailove i javljam se na sve, ako se tko javi sigurno ću joÅ¡ ispitivati dal su pouzdani i kakvi su

U kastelima je charter agencija "magnum nautica". Neznam dali trenutno traze hostese ali nista te ne kosta poslat im mail. Sritno :)

pozdrav svima :)
nova sam ovdje,tražim posao hostese na jahtama ( i hr i izvan hr)
radila sam sezonu,al nemam iskustva u ovom području,svaka pomoć i upute su dobrodoÅ¡le ;)
prošla sam skoro sve teme,vidim da je matrikula prednost,ali nisam skužila dal je obavezna za hostesu ili trebam nešto drugo?
mirno more svima :cool:
Pozdrav,

Bez matrikule se neces moci zaposliti tako da krenes sa prvim koracima....temeljna sigurnost....itd...

Sritno

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

hvala svima :) i hvala dalmoÅ¡u na informaciji za posao,uspjela sam i dobila posao u tjedan dana :) malo sreće i prava informacija čuda čine ;)

Ovo je bio top score sto se zapošljavaja tice .

Sretno i svaka cast dalmos ;-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

hvala svima :) i hvala dalmoÅ¡u na informaciji za posao,uspjela sam i dobila posao u tjedan dana :) malo sreće i prava informacija čuda čine ;)

Bravo, svaka cast, ovo je bija rekord od prijave na forum do pronalaska posla, bas mi je drago, zivila:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back