pozdrav

Status
Not open for further replies.

lemi051

New member
Iz Rijeke sam i završio sam pomorsku školu u Bakru i višu na pom.faksu.Imam 31 god.Nisam se odlučio plovit zbog obitelji, ali kako je situacija sve teža, krediti , nezaposlenost,...... morat ću i ja bižat na brod... tako sam naletio na ovaj forum i ima jako zanimljivih tema koje su mi dosta pomogle ali imam još nekih nejasnoća koje moram riješiti.

Pozdrav.

Last edited:
Iz Rijeke sam i zavr??io sam pomorsku ??kolu u Bakru i vi??u na pom.faksu.Imam 31 god.Nisam se odlučio plovit zbog obitelji, ali kako je situacija sve te?ža, krediti , nezaposlenost,...... morat ću i ja bi?žat na brod... tako sam naletio na ovaj forum i ima jako zanimljivih tema koje su mi dosta pomogle ali imam jo?? nekih nejasnoća koje moram rije??iti.

Pozdrav.

Evo sokole i tebi ovaj link pa njega prvo obradi cilog pa se javi za dalje :uzdravlje

Ma sve sam to ja već proučio ali me zanima , glupo mi je tro??it novce na ispite kad ni sam ne znam da li će me ukrcat preko neke agencije.
Jeli mo?žda bolje se prvo raspitati kod agencija(agenata) ili direktno pa kad ka?žu ima posla ''aj ti polo?ži pa dođi, čeka te mjesto''...hm(lijepo zvuči) i da li kada se odradi asistentura se mora čekati ponovo na ukrcaj ili u principu kad polo?ži?? ??ta treba iza asistenture mo?že?? natrag na brod (recimo na istu kompaniju) ili mo?žda offshore nekamo drugamo?

Ma sve sam to ja već proučio ali me zanima , glupo mi je tro??it novce na ispite kad ni sam ne znam da li će me ukrcat preko neke agencije.
Jeli mo?žda bolje se prvo raspitati kod agencija(agenata) ili direktno pa kad ka?žu ima posla ''aj ti polo?ži pa dođi, čeka te mjesto''...hm(lijepo zvuči) i da li kada se odradi asistentura se mora čekati ponovo na ukrcaj ili u principu kad polo?ži?? ??ta treba iza asistenture mo?že?? natrag na brod (recimo na istu kompaniju) ili mo?žda offshore nekamo drugamo?

Samo u Pračioka mo?že?? na taj način. Dođe?? , potpi??e?? ugovor i onda pola?že?? brvete koje ti agencija plati. Nakon toga ide?? na brod po principu 4/2 - Bulk - Tanker - LNG - Offshore. Kasnije odluči?? gdje ?želi?? biti terco pa tu i ide??. Samo ti je Prančiok ovih dana pretrpan pa ne znam kako mjesto pronaći..

dobro dosao..moj fiuman

inace najprije rijesi nejasnoce i dileme koje spominjes u postu ..a onda samo hrabro..prvih 50 god je najteze poslije je sve luk i voda :uzdravlje

Hval vam, svima.
Moram ići, nema tu kruha, ali se ne bih zaletavao u bilo šta, možda je bolje se strpiti i malo duže ali naći neš ''bolje'' nego falit.
:rolleyes:
Ima li negdje za skinut ili pogledat izgled Cv-a i CL-a?

Last edited:
:rolleyes:
Ima li negdje za skinut ili pogledat izgled Cv-a i CL-a?

Levi moj Levi budes li u zivotu takav da ti je tesko ovo napravit onda ces tesko na brodu uspit i zaradit koju kunu vise

Reci ruku na srce jeli bilo tesko :udriglavom

Aj zivia i shvati ovo kao dobro namjerno

Ma nije meni ni??ta te??ko u ?životu.:kafa
Imam neki Cv ali sam ga samo mislijo usporedit s drugima..

Hvala jo?? jednom;)

Status
Not open for further replies.
Back