Pozdrav

Status
Not open for further replies.

ado

New member
bok svima,registrirao sam se na ovaj forum na preporuku kolege i sto sam googlajuci dosao do ovog foruma. Inace sam iz Kutine, zanimacije su mi psi koji imam 6 komada te Civic u koji ulupavam sve pare ali nikad dosta te pokusavam naci sto vise informacija o poslu na na platformama, tj pokusavam se "ubaciti" ali nije bas lako bez poznanstva ili iskustva tako da se nadam da cu tu pronaci nesto sto ce mi pomoci...

Dobro dosao. Ajde malo detaljnije o pasima i hondi. Koja vrsta,koliko godina starosti muzjaci ili zenke.
Koliko je honda ucinila km? Je li plin ili benzin? Da li si imao nekih vecih kvarova i sl.

Dobro je da imamo nekoga iz Kutine.Mene zanima oće li skoro poskupit
ve??tačka đubriva?
Tribaju mi veće količine za jesensku sjetvu.

bok svima,registrirao sam se na ovaj forum na preporuku kolege i sto sam googlajuci dosao do ovog foruma. Inace sam iz Kutine, zanimacije su mi psi koji imam 6 komada te Civic u koji ulupavam sve pare ali nikad dosta te pokusavam naci sto vise informacija o poslu na na platformama, tj pokusavam se "ubaciti" ali nije bas lako bez poznanstva ili iskustva tako da se nadam da cu tu pronaci nesto sto ce mi pomoci...

DObro dosao ali mi nije jasno sta trazis poznanstvo ili iskustvo haha :cool:

aj sritno

aj ako imas kuju labradora,bingo davno nije,otkad su neri jajnici isli u nebo pa da nebi bidan popizdija,kad budes svraca,dovedi je da opali metak

Dobro dosao. Ajde malo detaljnije o pasima i hondi. Koja vrsta,koliko godina starosti muzjaci ili zenke.
Koliko je honda ucinila km? Je li plin ili benzin? Da li si imao nekih vecih kvarova i sl.

uff.. ovak: engleski bullterrier ?ženka x1,
engleski bulldog ?ženka x2,
engleski bulldog mu??ki x1,
njemački ovčar ?ženka x1,
rottweiler ?ženka x1 :hihi:hihi.

civic je 5 gen HB D16Z6 + LPG power, kvarovi samo ??to se tiće selena zbog tvrđih opruga i katastrofa ceste..

Dobro je da imamo nekoga iz Kutine.Mene zanima oće li skoro poskupit
ve??tačka đubriva?
Tribaju mi veće količine za jesensku sjetvu.

Ne pratim ba??, nisam za poljoprivredu :p

DObro dosao ali mi nije jasno sta trazis poznanstvo ili iskustvo haha :cool:

aj sritno

Pa iskustvo moram sam steći a poznanstva.. Sumnjam iskreno da će mi netko tko me nezna, pogotovo na forumu reći da će me ubaciti tad i tad. Prvenstveno me zanimaju iskustva ljudi koji su upali bez veze i iskustva, da vidim preko kojih firmi i na koje načine...

aj ako imas kuju labradora,bingo davno nije,otkad su neri jajnici isli u nebo pa da nebi bidan popizdija,kad budes svraca,dovedi je da opali metak

Labradore nemam, samo prave pse :D, ako hoče??,dovedem mu??kog bulldoga da on njemu "opali metak", ima da popizdi i vi??e nikad ni ne pomisli na i??ta osim spavanja i jela :o :hihi

Last edited:
E moj Ado...naivan si kao francuska sobarica:hihiInace ovi koji su ti postavili pitanja su vrhunski strucnjaci u poljima na koja su ti postavili pitanja:D

Frankie ti u Bombaju ima ovlasteni servis za Hondu?

Guc ti je najveci dionicar Petrokemije?

Dalmos ti je najveci AS na Iskrici, Smokvi, Rotkvi i slicinim stranicama?

Kokolo ti uz to sto radi ima i zavrsen tecaj za Veterinara smjer male zivotinje ( strucan naziv "stoka sitnog zuba" )?

:uzdravlje

ado,salji toga na raula
to su sve kurci-palci za binga,drugi put reci da imas stado ovaca,ni jedan tvoj nema sansi da postigne odnos sa frenkijen ka bingo

uff.. ovak: engleski bullterrier ženka x1,
engleski bulldog ženka x2,
engleski bulldog muški x1,
njemački ovčar ženka x1,
rottweiler ženka x1 :hihi:hihi.

civic je 5 gen HB D16Z6 + LPG power, kvarovi samo što se tiće selena zbog tvrđih opruga i katastrofa ceste..

Ne pratim baš, nisam za poljoprivredu :p

Pa iskustvo moram sam steći a poznanstva.. Sumnjam iskreno da će mi netko tko me nezna, pogotovo na forumu reći da će me ubaciti tad i tad. Prvenstveno me zanimaju iskustva ljudi koji su upali bez veze i iskustva, da vidim preko kojih firmi i na koje načine...

Labradore nemam, samo prave pse :D, ako hočeš,dovedem muškog bulldoga da on njemu "opali metak", ima da popizdi i više nikad ni ne pomisli na išta osim spavanja i jela :o :hihi

a moj covice dok ti ovo sve naranis, napijes i nalijes gorivo malo ce ti bit i Franulina placa, dotekla bi ti Manjijeva, aj nadji mi jednu kuju do deset kili da je oprasi ovaj moj cigo iz sinteraja :D:D:D u Sibeniku sve neke sterilizirane i nezainteresirane, nema pas vise koga ni opalit:udriglavom
BTW dobro dosa, a moga si napisat teke vise o sebi, a ti ka da si se prijavija na vau vau forum , a ne na pomorac,net :D:D

Last edited:
ado,salji toga na raula
to su sve kurci-palci za binga,drugi put reci da imas stado ovaca,ni jedan tvoj nema sansi da postigne odnos sa frenkijen ka bingo

Moj pas ni ne tra?že odnose,samo da nekog naguzi, zato i ima dvije cure :hihi:hihi

a moj covice dok ti ovo sve naranis, napijes i nalijes gorivo malo ce ti bit i Franulina placa, dotekla bi ti Manjijeva, aj nadji mi jednu kuju do deset kili da je oprasi ovaj moj cigo iz sinteraja :D:D:D u Sibeniku sve neke streilizirane i nezainteresirane, nema pas vise koga ni opalit:udriglavom
BTW dobro dosa, a moga si napisat teke vise o sebi, a ti ka da si se prijavija na vau vau forum , a ne na pomorac,net :D:D

Ma ja sam zadu?žen samo za igru sa njima :cool:, ma nisam mislio da sam na vau vau,vec eto rekao ono najzanimljivije pa da odgovorim:D. Hm, sta jos... imam 23 godine, radim u autodjelovima, prezivljavam umjesto da zivim, zato i hocu malo van kopna..Cekam vikend da prekopam sto veci dio foruma da vidim cake onih koji su otisli, meni nije pitanje da li bi isao,vec kada idem...

Hvala vam na dobrodoslici,zbilja ste neozbiljni :p

Last edited:
a ti in glumis makroa,lako in je tako,aj bas me zanima njihova reakcija na frenkija,to ce odredit jesu pickice ili pasi

a ti in glumis makroa,lako in je tako,aj bas me zanima njihova reakcija na frenkija,to ce odredit jesu pickice ili pasi

Imao sam i mu??kog terriera, s njim se bulldog dr?žao kad su se zakvačili..vjeruj mi da je labrador mačkica..koja laje.a ne grize :hihi. Daj ti meni bolje pomozi kakvim linkom tu na forumu sa nekim svje?žim informacijama da ja odleprham odavdje..:o

Status
Not open for further replies.
Back