pozdrav ljudi da se predstavim

noriton

New member
več dugo citam ovaj forum i procitao sam puno postova koje me zanimaju..drago mi je da ste svi ovako kolegijalni i puno pomoči pružate svima pa tako i meni.. al evo ovako zanima me,, bio sam 2005 na remorkeru u međuvremenu sam završio višui sad želim ponovo na brod imam 27 god. jesam malo star al imam ženu imoram ić dalje jer ovde naptetka nema..pa me zanima o tome kadetura sa 28.. kako sta ?? i mam li ikakve sanse na putničkim brodovima(govorim egleski kao odlični a i taljanski nesto)
unaprjed hvala!!!

Last edited:
več dugo citam ovaj forum i procitao sam puno postova koje me zanimaju..drago mi je da ste svi ovako kolegijalni i puno pomoči pru?žate svima pa tako i meni.. al evo ovako zanima me,, bio sam 2005 na remorkeru( na tunama ) i kao mornar jer neman srednju pomorsku i čif mi je rekao da kad zavr??im vi??u na napravim novu matrikulu da se ne vidi da sam bio mornar..ima li tko odgovor na to za??to? u međuvremenu sam zavr??io vi??u radim banci i sad ?želim ponovo na brod imam 27 god. jesam malo star al imam ?ženu imoram ić dalje jer ovde naptetka nema..pa me zanima o tome kadetura sa 28.. kako sta ?? i mam li ikakve sanse na putničkim brodovima(govorim egleski kao odlični a i taljanski nesto)
unaprjed hvala!!!

Ako samo radi zene ides na brod, pokusaj prije sa razvodom.

več dugo citam ovaj forum i procitao sam puno postova koje me zanimaju..drago mi je da ste svi ovako kolegijalni i puno pomoči pružate svima pa tako i meni.. al evo ovako zanima me,, bio sam 2005 na remorkeru( na tunama ) i kao mornar jer neman srednju pomorsku i čif mi je rekao da kad završim višu na napravim novu matrikulu da se ne vidi da sam bio mornar..ima li tko odgovor na to zašto? u međuvremenu sam završio višu radim banci i sad želim ponovo na brod imam 27 god. jesam malo star al imam ženu imoram ić dalje jer ovde naptetka nema..pa me zanima o tome kadetura sa 28.. kako sta ?? i mam li ikakve sanse na putničkim brodovima(govorim egleski kao odlični a i taljanski nesto)
unaprjed hvala!!!

Kod mene je kadet 33 godine star kao i ja, do sad je radia na INI ali jebiga doslo je vrime da se ide i evo sad je zavrsia kadeturu i ide doma sutra. Stoga nikad ali nikad nije kasno za bolje sutra po mom osobnom misljenju :uzdravlje

Last edited:
Ma di je kasno sa 27 si u cvitu mladosti nedaj se smest trazi kopaj i ukrcaj se kad vec imas skolu steta je da gubis dane na INI.
S menon je bija jednom mesar koji je bija ukrcan ka mazac.
To je bija ja mislin prvi mesar na strancu kako je nas meho Vinko govorija.

Samo hrabro!

Zivija!

Uvijek je na vrijeme.Samo hrabro.A i nama se ostalima dogodilo da smo o?ženjeni-nobody perfect...:uzdravlje

Back