pozdrav iz rijeke

Status
Not open for further replies.

aleksandar86

New member
Pozdrav ekipa,
Evo da se i ja predstavim.
Cvrsto sam odlucio da cu se i ja okusat u ovom sportu :). Imam 26 god. Zavrsio sam elektrotehnicku skolu 2005. Zadnjih 5 godina radim u jednoj solidnoj firmi na odrzavanju i skupljam iskustvo. Prilicno se razumijem u automatiku i sheme pa bi se okusao kao elektricar na brodu. Znam da su teska vremena za ukrcaj ali iskustva nekih clanova ovog foruma bude mi nadu da cu uspjet. Nemam jos polozen niti jedan brevet ali cu uplatit D2 na pomorskom faksu za prvi iduci termin. Citam forum vec nekih mjesec dana i dosta stvari mi je vec jasno. Raspitivao sam se i kod prijatelja pomoraca o svemu, cak sam otisao i do zorovica da se malo raspitam.
Evo zanima je samo jedna stvar. Moje zanimanje se tocno zove tehniar za elektrostrojarstvo. E sad, ako neuspijem upast kao asistent struje dali imam sanse za neko mjesto kao strojar? Eto nisam nasao da je netko to pitao pa vas molim za pomoc. I kako bi se na engleskom reklo moje zanimanje? Hvala

Pozdrav i dobrodoÅ¡ao! Neznam odgovor na tvoje pitanje,vjerojatno će ti se javiti netko tko zna. Ja sam zavrÅ¡io istu skolu samo 2006-e,tako da se vjerojatno znamo. Sretno u pronalaženju ukrcaja! :uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back