Lijepi pozdrav svima. Moje ime je NikÅ¡a i dolazim sa PeljeÅ¡ca. Registrirao sam se na forum jer sam trenutno u fazi odluke da poÄ‘em na brod, odnosno razmiÅ¡ljam da poÄ‘em odraditi asistenturu/kadeturu. ZavrÅ¡io sam srednju Å¡kolu, smjer TehniÄar za Brodostrojarstvo. Na faks sam iÅ¡ao ali poÅ¡to prije par godina nisam bio zainteresiran za to, onda nisam ni zavrÅ¡io. Da mi se zanimanje svidi, plan bi mi naravno bio da zavrÅ¡im faks. PoÅ¡to vjerujem da svi znate kakva je situacija u Hrvatskoj Å¡to se tiÄe života, pitanja egzistencije danas-sutra a volio bi se Äovjek i osamostaliti danas-sutra kad doÄ‘e obitelj i ostale stvari. A pomorstvo mi se Äini kao jedino razumno rjeÅ¡enje i zanimanje vrijedno žrtve, da Äovjek bude netko i neÅ¡to i da ne preživljava cijeli život.
PoÅ¡to sam novi u ovome svemu i nisam dosad navegavao, bilo bi mi drago Äuti neki savjet i miÅ¡ljenje starije ekipe koja ima iskustva i koja se bavi istim zanimanjem.
Hvala unaprijed
PoÅ¡to sam novi u ovome svemu i nisam dosad navegavao, bilo bi mi drago Äuti neki savjet i miÅ¡ljenje starije ekipe koja ima iskustva i koja se bavi istim zanimanjem.
Hvala unaprijed