Ncl

Dobra vecer iman ponudu za drugog struju na NCL i cisto me zanima dali neko ima da navigaje na toj firmi i da je doma da mi da broj mobitela da ga nazoven i pitan par pitanja da ode ne gnjavin po forumu hvala puno unaprijed!!!!

Forum postoji zato da se takve stvari pitaju stoga pucaj...

Jesu sta dizali place drugom struje? Ugovori ostali isti? Prije je koliko se sjecam bilo 6 mjeseci i oko 2300 dolara...

2883 dolara misecno ugovor 4-2 prvi ugovor mi je 2 miseca pa bi treba uc u rotaciju od 4/2,sad mene zanima jesan li se zaj... sta san ovo prihvatija jer mi je lova dosta manja od trenutne ali racunam na iskustvo sa dizel electricom i koliko mi treba da napredujem.Brod na koji me salju voyager seven seas,i kakav je zivot na brodu :D

2883 dolara misecno ugovor 4-2 prvi ugovor mi je 2 miseca pa bi treba uc u rotaciju od 4/2,sad mene zanima jesan li se zaj... sta san ovo prihvatija jer mi je lova dosta manja od trenutne ali racunam na iskustvo sa dizel electricom i koliko mi treba da napredujem.Brod na koji me salju voyager seven seas,i kakav je zivot na brodu :D
Ne brini nista za lovu,treba gledat dva koraka unaprijed ;) uspio si doc na putnicki i sad samo o tebi ovisi kad ces avancat.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Chief electrician engineer
Automation engineer
Electronic engineer
1 El. Engineer
2 El. Engineer
Junior electronic (bavi se telefonima i pizdarijama)
Junior electronic (nosi televiziju citav ugovor)
Ass. El. Tech.

Ova dva juniora ne znam tocan naziv... U zagradi pise ono sto sam ja vidio da (ne)rade..

A znas li place slucajno kolike su??

Pozdrav kolegd.Zanima me trenutna situacija na NCL za erd Eng koja je placa i ugovor,opcenito zivot na brodu opis pisla itd i gdje bi se moglo aplicirat.Svaka informacija je dobrodosla

Hvala

Pozdrav kolegd.Zanima me trenutna situacija na NCL za erd Eng koja je placa i ugovor,opcenito zivot na brodu opis pisla itd i gdje bi se moglo aplicirat.Svaka informacija je dobrodosla

Hvala
Ne znam jesu podigli platu sad je 3900 a od januara je 5000 dolara i ugovor 16 nedelja na brod 8 kuci i yellow cba.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Postovanje kolege.
Dali mi moze neko rec kakva je hijerarhija za Ref. odjel na ncl-u,tocnije sve ispod chief ref.-a, ugovor,place,posao i kabina??
Unaprijed hvala!!

Na NCL-u ti je sljedece, Senior chief ref, 2nd ref pa asistenti. Asistenti uglavnom Filipinci, Indijci i nesto juzne amerike. Asistenti dijele kabinu uglavnom po dvojica ovisno o klasi broda a za lovu nisam siguran. Asistenti su dezurni po danima i bave se hotelom tj putnickim kabinama, te rashladnim uredajima po kuzinama, barovima i drugim hotelskim prostorijama. Za lovu nisam siguran.

E hvala ti na informaciji. Mislin da je 2nd ref to sto bi meni trebalo.Znas li otprilike sto radi i koliki mu je ugovor i placa?
Eto treba bi obavit razgovor pa da znam neke osnove o poziciji..

Ovako posao ti je uglavnom pomagat asistirat glavnom reeferu oko kompresora chiller-a i provision kompresora. Ugovor je bio 6 mjeseci ali moguce je da su ga smanjili nisam siguran a isto tako za lovu nisam siguran, nazalost nemam ti vise informacija jer sam doma na odmoru. Dobra je pozicija za ici dalje avancat za Senior Reefer-a ako se pokazes jer znam da ih fali!

Back