A oni ti imaju za juniore par ugovora, neki ti je puna plaća za 3 npr oko 3500 €, to je italijanski ugovor, imaÅ¡ itf na 2500, 3000 € imaÅ¡ i 1400 $ i to san čuo...Mozete bit malo detaljniji pa rec kolike su place juniorima i za koliko se povecalo i po kojem principu se potpisiva ITF ugovor?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Odradio sam 13.5 mjeseci kadeture tamo, prije 3 miseca san se iskrca, friske su informacije..Mozete bit malo detaljniji pa rec kolike su place juniorima i za koliko se povecalo i po kojem principu se potpisiva ITF ugovor?
Dali i senior oficiri imaju ugovor od 6 mjeseci??
Prvo Å¡to ovisi jesi li Italijan, ili netko ovamo sa Balkana, drugo, Å¡to je većinom povezano i sa prvim, tj kakvu vezu imaÅ¡...Hvala ti na odgovoru Levis, znas li mozda o cemu ovisi koji ugovor potpisujes?
Prvo što ovisi jesi li Italijan, ili netko ovamo sa Balkana...
Ma cini mi se da ti pricas vrlo cesto gluposti, nas svi cijene osim nas samih, a pogotovo radi takvih kao ti.
Sada ces odmah skocit i pocet pisat gluposti.
Najbolje da izbrisete ovaj i prethodni post.
krcaju li ovi juniore, tj. ako im poÅ¡aljem mail, hoće li me dočekati raÅ¡irenih ruku kao i svi ostali?

U kapitalizmu se cijeni novac, a ne zaposlenik ili potroÅ¡ač. I krcaju li ovi juniore, tj. ako im poÅ¡aljem mail, hoće li me dočekati raÅ¡irenih ruku kao i svi ostali ?