? ta je ??kola jedino bitna?POSLA!

Status
Not open for further replies.

MARES

New member
Već 3 mjeseca ??aljem CV-e i zivkam sve na??e agencije da se negdje ukrcam za kormilara,pa i za mornara i ni??ta.Sve ne??to "bit će,bit će".Do sada bio na bulkovina,product tankeru i multi-purposeu zadnja kompanija,ali Poljaci nas zamjenili.Inače sam upisao i pomorsku vanredno i kad to nekome ka?žem oni meni da se javim kad zavr??im.PA DAJ MI POSAO DA SI MOGU PLATIT ? KOLU! Znali netko ima li gdje posla,pa makar i za mornara.Iako imam sve brevete:temeljnu,brodicu,član posade koji čini dio plovidbene....,protupo?žarni,prvu pomoč,tankerski....
OVO POSTAJE FRUSTRIRAJUČE!Odlučim biti pomorac,upi??em ??kolu,zavolim tu psihijatriju i na kraju ću morati naći posao na kopnu. S.O.S.

Probaj alpex u rijeci i lošinjsku, i splošnu u sloveniji najgore ali ako nemaš posla nema biranja a probaj zvat i mlikotu osm možda šta uleti i cb iz rijeke

Tako ti je to, mornare i kormilare zamjenjuje jeftina radna snaga, nebi me čudilo da za 20 godina tako bude i sa časnicima...

Hvala!
Javio sam se u pasat,mustri,seatrans,cb,vroon,nomis,osm,v ship,msc.....svi se nesto jave,a s nekima sam se i dogovarao.Na kraju uvijek nesto iskrsne s njihove strane.
STRPLJENJE JE VRLINA.

Ma ne triba ti neka posebna veza nego se više nažalost ne traže baš naša niža posada...Samo oficiri...Nažalost,naše ljude su zaminili Filipi i ostali...

Učiti učiti treba ljudi moji ništa bez škole....
Prije su navigali samo luđaci a sada je došlo vrime da ne možeš na brod ako nemaš fakultet.

Eto i nakon dugih dana zivkanja i slanja CV-a nema nikakvog odgovora.Što mi je činiti?Dal da odustanem.LJUDI POMAGAJTE!

Status
Not open for further replies.
Back