zorovic

ZOROVIC potrazuje sljedece (veoma dobro za nasu posadu):

1. Od 01.12.2008. radimo crewing za tankere Uljanik Plovidbe iz Pule - oil/chemical tankeri pod hrvatskom zastavom sa kompletnom hrvatskom posadom.

1. Tražimo kompletnu posadu za 2 produkt tankera koji će biti u razvozu po Jadranu, na liniji iz Bakra za Ploče, Solin i Zadar. Tankeri su pod Hrvatskom zastavom u vlasništu DINAMARIN, članice DIOKI grupe.

malo vise informacija o uljanik plovidbi na :
http://www.uljaniksm.com/pages/flota/tankeri.php

Ja san kod Zorovica vec godinama i mogu rec da su jedna od boljih pomorskih agencija i dosta fer prema judima. Poanta je da triba bit iskren i rec ca zelis (novu firmu, krace ugovore, vecu placu, moran doma radi necega, mogu li ostat doma duze radi necega i sl.), ne muljat, inace ti se sve vrati nazad u glavu!
Tako svi mladi pomorci bez straja im se javite, a Vi starije kolege pomorci kojima je puna kapa dugih ugovora (4 miseca ili vise) i nemorete vise izdurat, javite se njima, necete nista izgubit, samo cete se priporodit i Vi i Vasa familija;)!

Ja san kod Zorovica vec godinama i mogu rec da su jedna od boljih pomorskih agencija i dosta fer prema judima. Poanta je da triba bit iskren i rec ca zelis (novu firmu, krace ugovore, vecu placu, moran doma radi necega, mogu li ostat doma duze radi necega i sl.), ne muljat, inace ti se sve vrati nazad u glavu!
Tako svi mladi pomorci bez straja im se javite, a Vi starije kolege pomorci kojima je puna kapa dugih ugovora (4 miseca ili vise) i nemorete vise izdurat, javite se njima, necete nista izgubit, samo cete se priporodit i Vi i Vasa familija;)!

a di si, ako nije tajna? ja bia na walllem-a.... ugovor 10 tjedna... sve 5, ali ipak sam dobio bolju ponudu...

znam....dobro je tamo...prijatelj mi je sekondo, a i poznajem jos nekolicinu koji su presli sa moje bivse kompanije...(mislim da su na venture i signe)...

ugl, imas pravo..svaka cast zorovicu,jer meni i je najbitnije kraci ugovor...sada sam na 3 miseca i ne zelim preko...10 tjedana je jos bolje, ali moze bit "knap" sa porezom (nazalost, poceli smo i na to pazit)...mamu im njihovu :)

Znan to je i najvaznije sada, porez nas je sve sjeba i "njiova 183 dana":mad:!
Ja san prije navigava po 5 miseci maksimalno godisnje ili ono kad su ugovori bili po 6 miseci, samo jedan brod na godinu i bija san ka "tica". Sad moran stelit dane ka budala, da prodjen liso:udriglavom.
Ali bez obzira na Torma ili na Wallema ili Hoega (norveske plinase 2on/2off) ca ima Zorovic netriba se niko brinit, ni za uvjete ni za dane branjenja od poreza (za 183 dana) cak ni mladi pomorci, pogotovo junior oficiri i ETO, jer oni imaju 12on/12off ugovore i prakticki navigaju samo 2 ugovora na godinu. Znaci uvik imaju minimum 16 dana priznatih od puta i po koji seminar na godinu i to je dovojno.
Meni je tesko vise izdrzat ugovor vise od 3 miseca, nemogu vise trpit nepravdu ili gledat neku budalu cili ugovor, pa su mi ovi kratki ugovori dosli ka lik:D!!
Bitno je za ove kratke ugovore na tankerima, da taman kad pocnes pucat, gres doma, a to nakraju nema cijene!!

jeli znate mozda kad ce poceti uzimati asistente stroja zva san ih prije tjrdan dana i rekli su zasad jos nista pa ako zna netko ko je vec kod njih bilo kakvu info bia bi zahvalan!!
zelja mi je na torma ili nesto slicno di su povoljniji ugovori

..pozdrav.. :)

..trenutacno tie pala potraznja za asistentima i tesko ces nac asistenturu ako budes birao..i meni je bila zelja ic na tankera, cak sam i sve bravete na kapetaniji napravio o vlastitom trosku ali sve agencije koje sam obiso u rijeci mi nisu mogle dat neku konkretnu informaciju kad bi mogo ic i dali uopce imam sanse za ukrcaj..probaj ic na tankersku, mislim da ti oni sad uzimaju asistente..
..ja sam mislio ic kod njih ali isto moras cekat a ja nisam imo vise vremena za cekanje..

..izabrao si (ko i ja) krivo vrijeme za asistenturu.. :)

..moja preporuka tie da prihvatis bilo sta za pocetak a kasnie kad skupis malo praxe i znanja ces se presaltat tamo kamo ti pashe..

..nedaj se i budi uporan, nesto ce ti vec iskrsnut..meni je.. ;)

LP

Zna li netko koja je to firma iz Monaca na koju Zorovic krca? Ugovori su 4/2, placa za sekonda 5500 $ samo na brodu?

Zna li netko koja je to firma iz Monaca na koju Zorovic krca? Ugovori su 4/2, placa za sekonda 5500 $ samo na brodu?

Ako su tankeri onda bi triba bit Scorpio bija mi je jedan kolega tamo ako se dobro sican, ako su bulkovi onda Transocean tamo mi je jedan skolski pa ako triba sta mogu pitat!

Ako su tankeri onda bi triba bit Scorpio bija mi je jedan kolega tamo ako se dobro sican, ako su bulkovi onda Transocean tamo mi je jedan skolski pa ako triba sta mogu pitat!

Tankeri su, znas li nekoga ko je na Scorpia? Posada? Ima li interneta? Di plove brodovi?

Tankeri su, znas li nekoga ko je na Scorpia? Posada? Ima li interneta? Di plove brodovi?

Na zalost ne to mi je bija jedan kolega na brodu s kojim vise nisan u kontaktu, pa smo cisto onako kroz pricu spominjali ko je di bija i to znas vec kako to ide jedino sta san zapametija da je bija priko Zorovica na Scorpia i da su poceli gradit neke brode, otisa je zbog place... Eto samo to

Na zalost ne to mi je bija jedan kolega na brodu s kojim vise nisan u kontaktu, pa smo cisto onako kroz pricu spominjali ko je di bija i to znas vec kako to ide jedino sta san zapametija da je bija priko Zorovica na Scorpia i da su poceli gradit neke brode, otisa je zbog place... Eto samo to

eto ja cu ti u par rijeci rec kako ti je na scorpio... bio sam na dva broda, i to o.b.o. carrier, i bilo je ''ludo i nezaboravno'' totalni mix posada,na zadnjem brodu nas je bilo iz hrvatske,poljske,italije,indije,ukraine,rusije,jedan bugar.. panatika nije losa,indijac je kuhar,mada kad kogo ne valja,onda ne valja pa bio on hrvat ili indijac... ovi brodi di sam ja bio su bili jako stari,1986 i 1987 godiste,prvi o.b.o. carr. gradjen u 3.zmaju..
ali to je bilo 2006. a koliko sam cuo ovaj brod je navodno ''dead ship''.. sad, permanent pay je tamo nepoznanica, ugovori su bili za oficire 4 +/- 1, ali i za posadu iz hrvatske(samo od posade smo bili fitteri).
no, kako god da je bilo, do centa sam dobio placu kako sam se dogovorio sa kapt. mariom. dapace, bila je i povisica i to za dobrih 400$. para je bila na kraju tekuceg mjeseca na racunu doma...

kao i svugdje ima cudnih ljudi,tako i tamo ima jedan kapo(talijan) di ljudi zbog njega idu doma...ludjak totalni..ali manje vise ljudi su to koji su godinama na scorpiu..
ako si se ukrcao, mirno more zelim..
PS. dok sam ja bio tamo, neta nije bilo,ali si mogao slati e-mail za djaba....

Ima li ko da je registrovao CV na ovaj Zorovicev online sistem? Prije neki dan sam se registrirao, na mail mi je stigla potvrda da je sve ok, evo danas sam prvi put uspio da ga otvorim, kad ono fali pola podataka, nema unesenog ni jednog breveta :o Poslao sam im mail da pitam u cemu je problem, evo treci dan bez odgovora :cool:

Ima li ko da je registrovao CV na ovaj Zorovicev online sistem? Prije neki dan sam se registrirao, na mail mi je stigla potvrda da je sve ok, evo danas sam prvi put uspio da ga otvorim, kad ono fali pola podataka, nema unesenog ni jednog breveta :o Poslao sam im mail da pitam u cemu je problem, evo treci dan bez odgovora :cool:

Ispuni CV pa onda drugi dan zazovi i predstavi se i mora te naći u sistemu.

Alo prika, kao sto ti je kolega vec napisao lagano ih nazovi, predstavi se i upitaj ako su zaprimili tvoju aplikaciju......budi bez brige, jako su ljubazni i profesionalni za nase krajeve:)

4e2867ca723f4bedd466baaa3b04b7ef.jpg

Sent from my MarsXE914 using Tapatalk

Koliko ja znam ne uzimaju nižu posadu, barem nisu kad sam ja bio tamo pred cca godinu dana, ali tada nisu uzimali ni časnike palube samo su krcali časnike makine i elektro-časnike.Možda se je Å¡ta u međuvremenu promjenilo ali tamo su ti posada i palubarci indijci.
Telefon u ruke i za par minuta ces saznat sve:uzdravlje

Koliko ja znam ne uzimaju nižu posadu, barem nisu kad sam ja bio tamo pred cca godinu dana, ali tada nisu uzimali ni časnike palube samo su krcali časnike makine i elektro-časnike.Možda se je Å¡ta u međuvremenu promjenilo ali tamo su ti posada i palubarci indijci.
Telefon u ruke i za par minuta ces saznat sve:uzdravlje

Ma zva sam naravno- sa rutinskim odgovorom-ispunite aplikaciju! A na direktno isto ovo gore postavljeno pitanje,:rolleyes: sam dobija- izbjegavanje odgovora na diplomatsko uredski način.

Back