vrijeme za ukrcaj..

djerdj

New member
dečki recite mi koliko ste cekali na ukrcaj za kadeta palube?ja cekam tek mjesec dana.poslao 50ak aplikacija..i cekam i cekam..dali se isplati cekati necu vas pitati jer to ide od osobe do osobe ali recite mi koliko vam je trebalo vremena da se ukrcate?pricam o zadnjim godinama kada je nastupila ova vrazja kriza..hvala momci!i cure ako ih ima..

Evo prika mi je isa na kadeturu ima par dana a do tada slao papire na razne agencije , vatao veze da ga ubace, da bi nakraju uspio na Losinjskoj Plovidbi oni jedan period nisu uzimali kadete i asistente a sad su valjda poceli ponovno . Moj savjet ti je probaj aplicirat kod njih , a to koliko vremena ce ti proc to ni sam bog neznan uvati se mobitela,telefona,interneta salji svima nebiraj samo salji i valjda ces uletit negdi !! sretno u daljnom tra?ženju :uzdravlje

istina..slazem se stobom..hvala na odgovoru..dobio sam bio jednokratnu stipendiju od Lo??injske kao dobar maturant( ne kurcim se haha) pa se nadam da ce mi to pomoci..poz!

reci mi ti je frend imao vi??u?

Last edited:
istina..slazem se stobom..hvala na odgovoru..dobio sam bio jednokratnu stipendiju od Lo??injske kao dobar maturant( ne kurcim se haha) pa se nadam da ce mi to pomoci..poz!

reci mi ti je frend imao vi??u?

ne zavsio srednju pomorsku skolu - nautićar i otisa je odradit kadeturu pa ce onda na faks, intezivno je tra?žio da se ukrca preko 6 mjeseci a evo sad upalilo :uzdravlje

i ja apliciran i cekan za asistenta,samo iman problem jer mi nije matrikula gotova(onda mi dosta firmi vraća odgovore da ne mogu "procesuirat" aplikaciju jer nije dovr??ena iako naveden da ce bit sve une??eno kroz par dana)-tek iduči tjedan,jer jebiga komad karte triba dva tjedna da se napravi,ali to je normalno u ovoj zemlji,sasvim normalno:udriglavom

dva tjedna???
pa dobro si proso!!!
ja sam 1.7 predo zahtjev za izdavanje c kategorije (skiper) dobio sam je prije par dana!
sto mogu radit sad s tom dozvolom. nista prije sljedeceg ljeta, a do tad trazim brod za terca!!!

eto ja za asistetna struje cekam vec godinu dana...

slao svugdje, zvao sve moguce veze ali nista....vec mi polako sve ide na neku stvar...

ali nadajmo se "čudu" :)

pozzzz,momci,evo ja obavio liječnički i razgovor u Glasgowu kod Shevrona,ukrcaj ka deck kadet mi je sredinom studenoga,iman završeno 5 god pom faxa znači ono po Bolonji :kafa svima brz ukrcaj i puno strpljenja

Last edited by a moderator:
Back