Ukrcaj bi mi triba bit iduci tjedan, ali jos ne znam di.
Ako moderatoru nije problem, moga bi editirat Bilichev post jer su se neke stvari prominile, pa ne bi bilo lose da se postave nove informacije.
Putovnica
780kn (140 dolara = 770kn + 10kn bankovne naknade) u bilo kojoj poslovnici
isključivo Zagrebačke banke (ne mora biti tocno 780kn jer varira ovisno o tečaju dolara). Najbliza poslovnica ambasadi je ona u Zračnoj luci Pleso (radi svakim danom 0-24h).
Samo se nemojte zeznit, pa uletit na parking od aerodroma jer se placa 15kn / sat
Ako ste uploadali kvalitetnu fotografiju,
ne morate nosit dvije u ambasadu. Ja sam bezveze dao 100kn za izradu fotografija u Foto Olge u Splitu. Ako vas kojim slucajem zatraze dvije fotografije, mozete se slikati u ambasadi.
Ako dolazite s autom u ambasadu, mozete se parkirat na njihovom besplatnom parkingu.
Za razliku od Bilichevog iskustva, ekipa se ocito smekšala, pa su propuštali i one koji su kasnili po pola sata, sta mi je bilo cudno.
Ako ne zelite cekat iduci dan da predignete putovnicu, mozete nazvat City Express i oni ce ju preuzeti u ambasadi i dostaviti na vasu adresu.
Cjepivo protiv žute groznice
Adresa zavoda gdje se obavlja cijepljenje je Rockefellerova 2. Ista je lokacija, samo je ulica promijenila ime ocito.
Idete na drugi kat, sve je gotovo za 5 minuta i cijena je 288kn.