Viking Recruitment

Marino1986

Frigorista
zanima me samo ako je neko cuo za Viking recruitment? posto sam tamo napravio profil pred par dana i danas dobio mail od Andrew Howartha da ako sam jos zainteresiran i slobodan i kad bi bio spreman. nista jos nisam odgovorio jer nisam siguran ako je to spam ili neki zajeb, pa ako netko nesto zna o njima bio bih puno zahvalan!

zanima me samo ako je neko cuo za Viking recruitment? posto sam tamo napravio profil pred par dana i danas dobio mail od Andrew Howartha da ako sam jos zainteresiran i slobodan i kad bi bio spreman. nista jos nisam odgovorio jer nisam siguran ako je to spam ili neki zajeb, pa ako netko nesto zna o njima bio bih puno zahvalan!

odgulio tri ugovora preko njih.malo čudan način obračuna plaća,plaće su malo bolje od prosjeka ali nema gre??ke,za ??to si potpisao i odradio,to dobije??,na vrijeme.fleksibilni za dogovor,organizacija na brod/s broda doma rekao bih i vrlo dobra.sve u svemu nelo??e,ne kompliciraju gdje ne trebaju,a da posluju s boljim firmama dobili bi ocjenu -5.

ovako,odličan 4+ :D

Posao na The World

Posao na The World

Evo za zainteresirane.
Dobio sam mail od Miss Rebecce Mackenzie iz Viking Recruit. , a tra?že 1st Officer Navigationa za THE WORLD , od ResidenSea iz USA. Tko zna o ovome njemu dovoljno.
Ponuđena lova i uvjeti su dobri za ovu vrstu broda. Ugovor 10/10 , lova permanentna doma i na brodu. Mail sam dobio jučer , kako vi??e ne radim na tim brodovima sa ?živim teretom, evo neka se zainteresirani jave. E da , uvjet je kapetanski i 5 godina iskustva na kruzerima ( jeda dio i kao Navigation sigurno)

Viking Recruitment Limited
Viking House
Beechwood Business Park
Menzies Road
Dover
Kent, CT16 2FG
United Kingdom
Tel : +44 (0) 300 303 8191
Fax: +44 (0) 130 482 7710
Email: rebeccam@vikingrecruitment.com

03 May 2019 - 03 May 2019

Are you looking for a job on a cruise ship?

Do not miss the fantastic opportunity to meet some of the cruise lines and recruiters at the first Cruise Job Fair in Italy.

Viking Recruitment Senior Marine Placement Consultant Robert Jewers, and Cruise Placement Assistant, Georgiana Juganaru are looking forward to speaking with candidates interested in roles across Deck, Engine, Technical, Hotel and Guest Services.

Hotel Mercure Roma West
Viale Eroi di Cefalonia
301, 00128
Roma RM
Italy

Admission:Admission to the Cruise Job Fair is FREE of charge however, you must register to get your ticket.
Please register by visiting the Cruise Jobs Fair website.

Last edited:
15 Feb 2019 - 15 Feb 2019

Are you looking for a job on a cruise ship?

Do not miss the fantastic opportunity to meet some of the cruise lines and recruiters at Germany's biggest Cruise Job Fair.

Viking Crew will be attending the Cruise Job Fair in Munich on Friday 15th February!

Crew Placement Consultants, Jessica Dickson and Robert Jewers are looking forward to speaking with candidates interested in roles across Deck, Engine, Technical, Hotel and Guest Services - come visit us as stand 10.

Munich
Germany

Admission:
Admission to the Cruise Job Fair is FREE of charge however, you must register to get your ticket.
Please register by visiting the Cruise Jobs Fair website

Back