Evo prvo da se predstavim. Dakle Mirko iz Rijeke. Zanimalo bi me dali je netko bio / je na Veli. Zvali me na intervju pa da vidim malo za placu, kako i sto je na intervjuu
Evo prvo da se predstavim. Dakle Mirko iz Rijeke. Zanimalo bi me dali je netko bio / je na Veli. Zvali me na intervju pa da vidim malo za placu, kako i sto je na intervjuu
Mirko dobar ti dan. Ja iman prijatelja koji je kapo na Veli i koji je jako zadovoljan s tom firmom i ne pomislja ici nigdi drugo. Kao sta je napisao neko gori placa je 12 miseci godisnje i u funtama je. Moj prika ima oko 5000 funti a prvi makine ima ( znan jednog isto) ima oko 4000 ali to ti govorin oko nije fiksno toliko. Isto tako imaju neki seniority pa se placa dize godisnje a uz to imas na kraju godine i bozicnicu. Eto
Reci svom priki da smanji malo cifru!
moze bit da onda imaju razlicite uvjete za neke ljude,sta je moguce...jerbo moj prika (kapo) ima 4200...
Dragi Struja moj ja san tom mom priki ( Kapu) vidija bustu i on ima sad zadnju placu sta je primia 4950 funti eto da znas da nije prica rekla kazala