Zna li netko dali je potrebno imati brevet za putnicke prije odlaska na razgovor?
Ne treba, treba znat salovat i mjenjat zadnju gumu od FAP-a.Zna li netko dali je potrebno imati brevet za putnicke prije odlaska na razgovor?
Ne treba, treba znat salovat i mjenjat zadnju gumu od FAP-a.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Svaka mu cast sto pita, daleko od toga al tko ce te uzet za ozbiljno kad trazis poso bez osnovnih breveta za isti?E jbg
Pa ne ide covjek u dredging bauštelu
Lijepo pita![]()
Zna li netko dali je potrebno imati brevet za putnicke prije odlaska na razgovor?

BTW: Od skole je dobro imat i neki papir tipa diplome jer ima nekih koji od skole imaju samo knjige![]()
Preko V. Shipa Rijeka traze trece makinje. Placa 3150GBP. Ja sam se zahvalio na ponudi, ali ako ima netko zainteresiran neka se javi
12 tjedana on/off, prvi ugovor ka probni 6-9 tjedana.
Place na CUK su permanent a tolika placa nije za 3rd eng to znam 100%. PLacu znam da prvi makine ima izmedu 4500-5000EURA permanent. Drugi mislim oko 3500-3800 Eura permanent a 3rd neznam ocno pa necu nagadat
Također sam odbio jer mi je dosta niza placa nego sta imam, uglavnom javite im se hitno traze vise 3rd eng......ugovor je 3on i nisan siguran ali mislin 2 off......lova samo na broduPreko V. Shipa Rijeka traze trece makinje. Placa 3150GBP. Ja sam se zahvalio na ponudi, ali ako ima netko zainteresiran neka se javi