Ukrcaj na Carnival UK

koliko si cekao da te zovu na brod? meni su rekli da sam primljen i da ce mi se javiti onboarding team za dalje, i vec 20 dana nema nikakvog odgovora.

Zna li netko dali je potrebno imati brevet za putnicke prije odlaska na razgovor?

A mislim ono...
Ko da ides na je.....nu bez k...a
Da si crew menager jel bi prije uzeo onog sa brevetom ili onog bez?

E jbg
Pa ne ide covjek u dredging bauštelu
Lijepo pita ;)
Svaka mu cast sto pita, daleko od toga al tko ce te uzet za ozbiljno kad trazis poso bez osnovnih breveta za isti?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Zna li netko dali je potrebno imati brevet za putnicke prije odlaska na razgovor?

Da ne ispadne da smo SEKTA. Da prika pozeljno je imat brevet za putnicki.

BTW: Od skole je dobro imat i neki papir tipa diplome jer ima nekih koji od skole imaju samo knjige :hihi

Paaa, ako misli (a vjerojatno je) na crowd management ili neÅ¡to slično, onda je odgovor da nije bitno jer se položi na brodu.
Ako sam dobro razumio :D

Last edited:
Preko V. Shipa Rijeka traze trece makinje. Placa 3150GBP. Ja sam se zahvalio na ponudi, ali ako ima netko zainteresiran neka se javi

Place na CUK su permanent a tolika placa nije za 3rd eng to znam 100%. PLacu znam da prvi makine ima izmedu 4500-5000EURA permanent. Drugi mislim oko 3500-3800 Eura permanent a 3rd neznam ocno pa necu nagadat

Place na CUK su permanent a tolika placa nije za 3rd eng to znam 100%. PLacu znam da prvi makine ima izmedu 4500-5000EURA permanent. Drugi mislim oko 3500-3800 Eura permanent a 3rd neznam ocno pa necu nagadat

Sitno nesto

Sent from my internet mobile device

Preko V. Shipa Rijeka traze trece makinje. Placa 3150GBP. Ja sam se zahvalio na ponudi, ali ako ima netko zainteresiran neka se javi
Također sam odbio jer mi je dosta niza placa nego sta imam, uglavnom javite im se hitno traze vise 3rd eng......ugovor je 3on i nisan siguran ali mislin 2 off......lova samo na brodu

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Back