u vezi prosvjeda

a je li.Bas ja govorim kako mi je cili sexy pa sam se pita kako ga zene dozivljavaju.Pancho mi je vise onako farabut,a Propuh je nekako pravi gospodin. Uf da sam zemsko sta bi da.

frenkie,ali si vidija onu sliku sta su ona dva farabuta napravila i to jos uspili sakrit krdo manekenki iza sta je najgore moga transparenta i to zato sta si me ti zva,duzan si mi brale ka grcka a sa njima cu rjesit kako ja znan,kad san ti spustija slusalicu vidija san samo guzice u odlasku i tija san zapast u letu rasirenih ruku ali me prijatej u zadnji momenat zaustavija,sta vise mislin o tome,jos ne znan pancha da bi zna kako mu vratit ovo ocito psihicko unistavanje kolege ali zato ce najdraza zena u propuhovom zivotu osim zakonite platit bingovim metkom bez kondoma

evo sad bas gledam jednu sliku sa prosvjeda Dalmos i Propuh.Pa ne mogu se nadivit kako Propuh dobro izgleda.Cini mi se da i pizeve dize.Dobro se drzi za svoje godine mogu ti rec.Kokolo je li on reka ono da ima 55,ali da ima mladu zenu i malu dicu ili sam falija nesto?

kad mi je reka da se ne znoji,ja san mu odgovorija da kako se more znojit neko ko nema gram sala,on mi je reka da ima trojke na grudima i ja san rjesija problem poklona za njegov sljedeci rodjendan

a je li.Bas ja govorim kako mi je cili sexy pa sam se pita kako ga zene dozivljavaju.Pancho mi je vise onako farabut,a Propuh je nekako pravi gospodin. Uf da sam zemsko sta bi da.

Evo 01:15 i taman smo se iz bazena pribacili u jacuzzi u sobu.......tamo priko balkona vidim bliceve od Propuhova aparata znaci da je i u njega radno,tako da cemo ujutro doma kao pekari......da mi je u Brazil odmoriti seeeee

Back