trajanje ugovora

Skansi

New member
Bok svima. Zanima me kakvi su prosjecni ugovori za 3. i 2. časnika, te koliko treba proći nakon kadeture da bi se dobia dobar ugovor,npr 3-3 2-2

Hvala :)

Bok svima. Zanima me kakvi su prosjecni ugovori za 3. i 2. časnika, te koliko treba proći nakon kadeture da bi se dobia dobar ugovor,npr 3-3 2-2

Hvala :)

malo prolistaj forum, nac ces odgovor...
i vec si isto pitanje postavio u drugoj temi...

Već dugo listam po forumu i nisam naÅ¡a.. a tamo je stara tema pa san mislia da neće niko odgovorit

Na tvoja pitanja se ne moze odgovoriti jer su preopcenita, odnsono odgovori ovise o vise faktora.
Mozes ti odmah nakon kadeture uletiti negdje gdje su ugovori 2-2 ili 1-1, a mozes peglati godine negdje gdje je 4/6-2.
Na vecini kompanija, ako pricamo o "uobicajenoj" dugoj plovidbi juniori imaju ugovore 5 (+/1) / 4 - 2/3, a opet imas firme gdje juniori imaju takodjer 2-2, 3-3. Sve ti to ovisi. Ako si na "krivoj" firmi, neces "dobiti" dobar ugovor nikad. Uglavnom, ne mozes dobiti definitivan odgovor na tvoje pitanje ...

Na tvoja pitanja se ne moze odgovoriti jer su preopcenita, odnsono odgovori ovise o vise faktora.
Mozes ti odmah nakon kadeture uletiti negdje gdje su ugovori 2-2 ili 1-1, a mozes peglati godine negdje gdje je 4/6-2.
Na vecini kompanija, ako pricamo o "uobicajenoj" dugoj plovidbi juniori imaju ugovore 5 (+/1) / 4 - 2/3, a opet imas firme gdje juniori imaju takodjer 2-2, 3-3. Sve ti to ovisi. Ako si na "krivoj" firmi, neces "dobiti" dobar ugovor nikad. Uglavnom, ne mozes dobiti definitivan odgovor na tvoje pitanje ...

Hvala sto ste pokušali odgovoriti na pitanje ;)
Koje bi bile dobre firme gdje juniori imaju dobre ugovore, ako nije problem

Ne znam sta je tebi "dobra" firma. To ti takodjer ovisi o osobnim preferencijama. Netko gleda samo duljinu ugovora, netko lovu, netko gleda cijeli paket sto se nudi tokom posla itd. Meni je bitna lova, a ne duljina ugovora tako da sta je tebi "dobra" firma nije meni ili nekome trecem. Isto tako, sto mislis pod "dobar ugovor"? Samo trajanje ugovora, odnosno vrijeme doma ili cijeli paket - npe. je li placeno zivotno osiguranje, doprinosi, tecajevi, skolovanja itd. Sve ti to ovisi. Nemoj tako opcenito postavljati pitanja jer ces inace tesko ista saznati...

Sretno!

Back