THOME u Zadru

Dobro, pa di se daju oglasi...
ovo nije spamanje foruma, nego neiskustvo!!
Ispricavam se svima koji tako misle.
Ali isto molim uvazene kolege tzv pomorce da ne pisu gluposti i kao ispravljaju pogreske, jer niste kvalificirani za to. A isto tako nemam bas vremena kao neki besposlicari koji briju po forumu, umijesto da rade...ili ako su na godisnjem da odu na kupanje.:mad:

Dakle di treba postaviti oglas, ja cu to i napraviti.
Ja nudim neku priliku za posao i to odmah, nisam ovdje da se prepirem i polemiziram.

Hvala na razumjevanju
MCA ZADAR:uzdravlje

Uz duzno postovanje,usudjujem se na jednu opasku.
Na ovom forumu su pomorci i buduci pomorci i supruge pomoraca.Cak odredjeni broj bivsih pomoraca
Stoga mi nije bas jasno dali trazite pomorce ili tzv.pomorce ili se pak obracate besposlicarima?
BTW za tu placu i takve ugovore nece vam biti neka navala,barem sto se seniora tice.Na tankerima svih profila posla ima koliko oces.
:uzdravlje

Molim vas nemojmo kritizirat MCA Zadar. Covjek je lijepo naveo
koje casnike trazi,place i duzinu ugovora. Dakle sve jasno i
transparentno.
Mozda su za seniore place malo manje nego
drugdje, ali su zato juniori kod njih vrlo dobro placeni.
Poslodavce treba podrzati, a ne kritizirati.
Eto toliko.

Nećemo kritizirati poslodavce..u redu. poslodavac postoji zbog pomoraca a ne pomorci zbog poslodavaca..juniori su ka?že?? jako dobro plaćeni, nisam primijetio jesu li plaće permanent ili samo period na brodu..ako je ovo drugo, podijeli je samo popola, plati soc. i radni sta?ž pa smo u rangu jadrolinije..i to je jako dobro, ??ta je onda lo??e?

To je pohvalno da je Thome otvorija svoju podru?žnicu u Zadru.
Međutim, znali tko ikakav broj telefona, web. stranicu, e-mail adresu?:o

Meni je muz tamo sad ka terco palube-4950$,a do kraja ugovora ce ga valjda avancat za sekonda.Sekondo ima oko 6300$.
Ugovor 4/2.
On kaze da mu je predobro.Master je nas,chief i sekondo iz Splita,kuvar filipinac i sve u svemu zadovoljan je.:uzdravlje

Spuzvasta ako nije problem da nam kazes preko koga ti se muz ukrcao.
Je li preko Zorovica, Thomea Zadar, IMA-e Sibenik ili fantomskog MCA(Maritime Crewing Agency Zadar?) Za prvo troje znamo da su dokazane agencije koje rade s Thomeom, a o MCA nemamo niti fiksni telefon ni ulicu ni broj samo
puno pitanja i sumnje.
Unaprijed puno hvala

Spuzvasta ako nije problem da nam kazes preko koga ti se muz ukrcao.
Je li preko Zorovica, Thomea Zadar, IMA-e Sibenik ili fantomskog MCA(Maritime Crewing Agency Zadar?) Za prvo troje znamo da su dokazane agencije koje rade s Thomeom, a o MCA nemamo niti fiksni telefon ni ulicu ni broj samo
puno pitanja i sumnje.
Unaprijed puno hvala

Ne zahvaljuj,jer nije problem. Ja to ne krijem,a i on je sam prije ukrcaja sve napisa na forum,btw ukrca ga je Zorovic na MCT-Thome.
Place koje san navela koje nudi Zorovic na doticnu firmu,nudi i MCA.
Pisala sam MCA u Zadar i informirala se i place su jednake....
Ako jos sta zanima te pitaj.....

Pozdrav svima!
Da li mozda ko zna kakvi su uvjeti na Thome-u?Trebao bi ici za drugog i nakon misec ipo ostati za cifa. Kako je sa smjenama? i tako te stvari sto nas sve muci kad smo nabrodu...
Pozdrav i hvala..

Pozdrav svima!
Da li mozda ko zna kakvi su uvjeti na Thome-u?Trebao bi ici za drugog i nakon misec ipo ostati za cifa. Kako je sa smjenama? i tako te stvari sto nas sve muci kad smo nabrodu...
Pozdrav i hvala..

Sta podrazumjevas sve pod uvjeti?Placu vjerojatno znas-6300$,a sta se tice smjena sve je po dogovoru.Ugovor je 4/2 ali evo meni muz ce ostat 6mj,valjda krajen svakog miseca pise koliko bi jos tija ostat.On je na kemiji.Kaze da je zadovoljan,ali isto misli da postoji i bolje;)
Na koji brod ides?

S obziron da je tema Thome,ja cu spomenit i Zorovica koji je do sada krca na njega,ali vise nece.
Javija mi je muz sa broda da su dobili mail od firme i receno je da Zorovic vise nece krcat na Thomea nego po novome to ce raditi V ship.
Pa eto info za sve oni koji ce slat ubuduce aplikacije.

ja bio prije par dana. zena koja tamo radi nije mi znala nista reci. kao da su oni vise technical department. ima aplikacija koja se salje u singapur i ako oni odluce da im fali ljudi onda sa njima sve rijesavas. trazi advanced crude oil i chemical.......

S obziron da je tema Thome,ja cu spomenit i Zorovica koji je do sada krca na njega,ali vise nece.
Javija mi je muz sa broda da su dobili mail od firme i receno je da Zorovic vise nece krcat na Thomea nego po novome to ce raditi V ship.
Pa eto info za sve oni koji ce slat ubuduce aplikacije.

cudno :rolleyes: meni se frend 29.01.2010. ukrca preko Zorovica na Thome, eno ga doli u Indiji....

cudno :rolleyes: meni se frend 29.01.2010. ukrca preko Zorovica na Thome, eno ga doli u Indiji....

Je,je u pravu si.Ispricavam se:D
Ma to su oni nesto kombinirali sa Mega C.Tankers pa se nije znalo sta ce ko di krcat.I dalje krca Zorovic.

sad sam zva ove ??ta nemilo pi??u oglase, CMA, i ka?žu mi da "to vi??e ne postoji".
Jo?? jedan u seriji zanimljivih odgovora koje sam dobija u protekla 2 miseca.
Jo?? samo Splitsku plovidbu nisam zva....

evo zva sam i thome u ZD, ka?žu da imaju 60ak 3/O i da im nikakve koristi od mene...
Kako platiti kredit - pitanje je sad...

Last edited:
Bia bi zahvalan ako bi neko napisa nesto o uvjetima na LNG floti od thomea...place, rotacije itd...:uzdravlje

ic u kredit bez sigurnosti posla pokazuje kolicinu mozga,ic u kredit uopce je blesavo
i nemojte se bacat nigdi,drzite sta imate jos jedno 3 godine,dok se sve ne normalizira

kadet -ne znan je li imas stalan posal ili si u potrazi. ako je ovo prvo - pricekaj malo i drz sta imas, u thomea se dogadjaju cudne turbulencije, ne bi bilo dobro da izvisis i na jednu i drugu stranu.

Back