THOME u Zadru

...

...

danas je najbitnije zadrzati posal. proslo je vrijeme kad se moglo uvjetovati firmama. kako kokolo kaze jos bar tri godine drzat sto imas i cekat bolje dane.

Placa

Placa

Vidim vasa agencija treba ljude i place su skoro pa primamljive no iz napisanoga se vidi da je placa na brodu ili je mozda i doma isto kojim slucajem?

kadet -ne znan je li imas stalan posal ili si u potrazi. ako je ovo prvo - pricekaj malo i drz sta imas, u thomea se dogadjaju cudne turbulencije, ne bi bilo dobro da izvisis i na jednu i drugu stranu.

Iman siguran posal,ali covik uvik trazi bolje...mozda je i pametnije napravit ovako kako kazete, jer nisan zna za nikakve trzavice kod njih a nebi bilo pametno izvisit...evo bas s jarbola pisen, vatan neki sturi signal...zivi bili i pozdrav iz Singapura

Ljudi evo jucer me zvalo iz zadarske podruznice Thomea, da im trebaju dva deck cadeta i jedan asistent stroja.

Odbija sam jerbo bi mi to sve poremetilo, jos mi tri miseca fale do zavrsetka kadeture, a ovako bi propustija bi klasu na jesen i sve u svemu, izgubija bi jos 5 - 6 miseci.

Ako kome treba, javite im se, raspitajte se...

TEL: 023/ 400 050

Iman siguran posal,ali covik uvik trazi bolje...mozda je i pametnije napravit ovako kako kazete, jer nisan zna za nikakve trzavice kod njih a nebi bilo pametno izvisit...evo bas s jarbola pisen, vatan neki sturi signal...zivi bili i pozdrav iz Singapura
aj dobro. nisan u singapuru momentalno nego u kini, inace bi uzeja kanocal i sa terace te prova ukebat di visis na jarbolu. pazi da je safety belt dobro vezan;)

Na stranicama posao.hr i mojposao.net trazu kadrovnika u zd.
Pa ko misli da zadovoljava uvjete i ako ga zanima nek pogleda.
:uzdravlje

momak ne mudruj. dosadan si ka proliv. osiguranje uglavnom daju kompanije , znaci vlasnici, ako si direktno zaposlen. third party management ka sta je thome, anglo eastern, osm...niko ne daje ni osiguranje ni nista, nego odradi i aj doma, pa ako te zovemo nazad..bog ti pomoga.

Back