Tetova?že i uvjeti zaposlenja

HDD

New member
mene jako zanima i puno bi mi znacilo kada bi mi odgovorili na moje pitanje koje glasi:da li ljudi koji navegavaju na putnickim brodovima smiju imati tetova?že i na kojim mjestima,koliko se to gleda i tako?? napisite sve sto znate jer se ubrzo ukrcavam na jednoga i stvarno mi je hitno!!!
UNAPRIJED HVALA SVIMA!!:)

mene jako zanima i puno bi mi znacilo kada bi mi odgovorili na moje pitanje koje glasi:da li ljudi koji navegavaju na putnickim brodovima smiju imati tetovaže i na kojim mjestima,koliko se to gleda i tako?? napisite sve sto znate jer se ubrzo ukrcavam na jednoga i stvarno mi je hitno!!!
UNAPRIJED HVALA SVIMA!!:)

Već se ovome mnogo pisalo,probaj utući pojam u tažilicu ,bija je već jedan thread o ovome!
Sritno!:uzdravlje

Mogu ja imam tetovažu ali mi je na leđima pa me nitko ne tlači zbog toga. Ako je imaš negdje po rukama a vidi se kada nosiš uniformu onda ti to može stvarati problem. Najbolje je da pitaš kompaniju. Za Carnivala sam trebao potpisati izjavu da nemam vidljivih tetovaža ali kada sam došao na brod pola talijana iztetovirano svuda po tijelu. Ne znam na koju kompaniju ideš pa ti ne mogu više ništa reći. Pitaj ništa te ne košta.

Mogu ja imam tetova?žu ali mi je na leđima pa me nitko ne tlači zbog toga. Ako je ima?? negdje po rukama a vidi se kada nosi?? uniformu onda ti to mo?že stvarati problem. Najbolje je da pita?? kompaniju. Za Carnivala sam trebao potpisati izjavu da nemam vidljivih tetova?ža ali kada sam do??ao na brod pola talijana iztetovirano svuda po tijelu. Ne znam na koju kompaniju ide?? pa ti ne mogu vi??e ni??ta reći. Pitaj ni??ta te ne ko??ta.

To se odnosi na tetovaze koje karakteriziraju Totalitarne sisteme kao sto su.JNA 05.01.83 koju vecina pokusava skiniti.Ili one koje diskriminiraju lipsi spol a ide ovako.Strelica sa noge prema udu ispod koje pise "ovo je samo za zene":p

a ti se lipo ukrcaj bez tetovaza i vidi kako to ide pa odluci sam posli toga. ali mislis da ces hodat okolo bez majice na kruzeru. pa ne ides na praznike. tetovaza na lopatici nije problem, ne vidi se ispod kosulje

Procitao sam tvoju temu i pomogla mi je donekle ali,ja se namjeravam ukrcat na kruzera pa me zanima o tome i namjeravam stavljati tetova?že na oba dvoje lopatice pa se nadam da nece biti problema!!
HVALA:):):):)

ma stavi ne zali.ko ih jebe.udri i Antu Gotovinu posrid cela i svaka cast

Back