TeeKay

btw,novost za internet na tk-ovim brodovima je da ce biti instaliran samo na novogradnjama i brodovima koji idu u skver (zahtijeva dizalicu ili nesto sl za postavljanje odredjene antene)...to znaci da brod koji je nedavno bia u skveru (npr moj) nece dobit internet do sljedeceg skvera...

Isto je bilo receno pocetkom 2008 da ce svi ili bar dio brodova dobiti internet do kraja 12 mjeseca,hm nije receno koje godine,a uglavnom se mislilo na novogradnje LNG u prvom planu....da bi sada dosli s idejom da ce se cekati s tim projektom do sljedeceg skvera( LNG svakih 5 god...sve druge firme za radu svake 2,5 godine)!!!Ma neznam sto reci na to,sve je vec spremno smo staviti antenu i sve rijeseno....ljudi 200% zadovoljniji....ali ocito je da im bas nije stalo do toga da se i ljudima nesto udovolji....a jebiga to je tako!!

Nece biti nista od interneta niti od medical cover-a bar ne u skorije vrime. Jedino ce priseliti office iz Vancouvera u Mumbai, to im je lakse nego priseliti cili Mumbai u Vancouver. Katastrofa...

Evo gospodo pročita san sve postove, al niko nije napisa ko ukrcava na TeeKay (bar ja to nisam uspia sku?žiti). Evo triba bi sad zavr??iti fax i prvi put na kadeturu (nautika). Jel ima ko kakvi savjet di da se javim za ukrcaj na ovu firmu, odakle da krenem? Zahvaljujem.:)

pitaj...nista te ne kosta...mozda im bas zatriba...
salji svima mailove, zovi...jedini nacin da dobijes posal...

nedostatak tk-a : sporo se napreduje i masu mladih se buni radi toga....
da li preporucam...iskreno,meni je ok....svaka kompanija ima svoje pluseve i minuse, a ja sam takva osoba koja pokusava minuse "ublazit"...
u zadnje vrime ti i mitsui cesto trazi kadete (na svoje lng-eve) i prica sam sa jednim kadetom koji je bia tamo i zadovoljan je...ne znamkada zavrsavas faks, ali ti lipo probaj odma aplicirat nekim firmama...pa vidi...

Pa sto se tice ukrcaja na TK,znam da je frend zvao direkt u office,nikakvi agenti u HR i nakon nekog vremena je upao!Vrijedi pokusat!!!

Pa sto se tice ukrcaja na TK,znam da je frend zvao direkt u office,nikakvi agenti u HR i nakon nekog vremena je upao!Vrijedi pokusat!!!

ja sam 2007 ispunio nekakvu on line aplikaciju, da bi mi se nakon toga javila neka Ms. Dogan (ako se dobro sjecam) i trazila da ispunim psiho testove. nakon sto sam ispunio testove, obavijestila me je da ce sve dalje ici preko Capt. Dumanica koji za TK obavlja testiranja i sl.

@Borat - ja sam dosa priko Dumanica...
@ sve ostale...trenutno je situacija takva da ne uzimaju ljude, nego se snalaze za postojecima...ali to ne znaci da ne saljete mailove...

@borat - koji williams, koja torrance...pa ti ljudi nece odgovorit na mail nekome ko se zeli tek zaposlit...emma.reilly@teekay.com...tel +44(0)1412229000 je centrala...trazit HR(human resources) department. Ovo dvoje koje si spomenija tek mos cut nakon sta si primljen, mozda na kakvom interviewu. To je ono sta ja znan. A na TK san 3 godine.

Za sve ostalo potpisujen sve od kolege sea_st iz susjedne kabine!!!

Kako na TK ?

Kako na TK ?

Ajmo ovako :

Odgovori redom svima :

Dogan nije nego Deegan Deborah , dala otkaz prosle godine ( udaja ) i odselila u Irsku .

J.WIlliams je Chief instructor , marine science , i ne bavi se ukrcajem bilo koga .

M.Torrence je marine training coordinator , ne marine personell officer .

Dumanic i Jovic nisu sluzbeni agenti , ali kad netko od nasih posalje web aplikaciju na TK , bude preusmjeren na njih , i onda se u Splitu polaze CES test i sve ostalo . Ovo takodjer vrijedi i za talijane koji dolaze na TK ,s vi idu preko Splita .
Ekonomska situacija je nikad gora i nije se za cudit da ne uzimaju puno novih ljudi . Ali naravno da treba probat .
Pozdrav u nadi da je bilo od pomoci :kafa

Evo da javim svima kakvo je stanje trenutno za aplicirat na Teekay.
Ukida se jedan casnik palube, chief ide u gvardiju, od juniora
ce odsad bit jedan treci i jedan sekondo. Evo san se ja iskrca prije
par dana bez smjene. Uglavnom nije pravi trenutak bar za juniore
palube jer ce sad i nas bit dosta viska pa ce nas morat neke skartat.
Za makinju mislin da je stanje bolje jer in fali vise ljudi.
Pozdrav.

tk

tk

Evo da javim svima kakvo je stanje trenutno za aplicirat na Teekay.
Ukida se jedan casnik palube, chief ide u gvardiju, od juniora
ce odsad bit jedan treci i jedan sekondo. Evo san se ja iskrca prije
par dana bez smjene. Uglavnom nije pravi trenutak bar za juniore
palube jer ce sad i nas bit dosta viska pa ce nas morat neke skartat.
Za makinju mislin da je stanje bolje jer in fali vise ljudi.
Pozdrav.

mene su skartali evo ima dva tjedna..i to su mi rekli tjedan dana prije neg sam se triba opet ukrcat. kao razlog su naveli da nemaju trenutno mista za mene jel ukidaju jednog treceg u guardiji. :udriglavom uglavnom mislim da se lagano rijesavaju nasih juniora jel im se vise isplati zadrzat indijce, ruse i filipince posto su dosta manje placeni neg mi.

stanje je dosta kriticno za nas juniore i nema bas otvaranja na drugim firmama i mislim da triba prihvatit ono sto se prvo ponudi.

mene su skartali evo ima dva tjedna..i to su mi rekli tjedan dana prije neg sam se triba opet ukrcat. kao razlog su naveli da nemaju trenutno mista za mene jel ukidaju jednog treceg u guardiji. :udriglavom uglavnom mislim da se lagano rijesavaju nasih juniora jel im se vise isplati zadrzat indijce, ruse i filipince posto su dosta manje placeni neg mi.

stanje je dosta kriticno za nas juniore i nema bas otvaranja na drugim firmama i mislim da triba prihvatit ono sto se prvo ponudi.

Evo mene doma nakon 5 ipo miseci...
I onda kazu nema mista, a ja sam 2.5 miseca priko jer nemaju koga poslati.
To ti je sve velika hrpa lazova i bandita.
Ima juniora koliko hoces, samo se rizu troskovi na svemu, ali bas na svemu i hrani - 10%. Safety & FF oprema se ceka po 4 miseca i onda ne dobijes.
Kad te posalju u hotel pokusaju te strpati sa jos jednim u sobu, onda te izbace iz hotela u podne, a let imas u 7 navecer. Da se ne bi platija jos jedan dan u hotelu.
Internet na brodu - o ne nikad se oni nisu preseravili kako ce to biti instalirano u kratkom roku. Hahahh
Ekstra casnik - ne sad safety nije vise upitan, kad je u pitanju lova potiraj jednog juniora i vrati C/O u gvardiju. Koliko se C/O pobunilo??? Jedan ili nijedan.
Medical cover - a sto ce lovu trositi i na to. Pa mi smo pomorci mi nismo ljudi, zar ne.
I onda dojdes doma i vidis da su naseg covika skartali, a meni posalju smjenu u liku jednog rusa koji je na TK vec tri ugovora, a nezna napraviti US Crew list.
I sto je najgore, ne Marko njegova placa nije manja od tvoje nego je ista. Filipi i Indijci imaju manju. Rusi imaju istu.
Vidljiva je nota gorcine u mom pustu, sto je razumljivo jer kad vidis da skartaju naseg covika, a znas da najgori casnik hrvat vise piza nego cili Novorossisk i njihov manning office.

MArinero-tk dobro dosa . KAd san vidija tvoj post oma san reka VRATIA SE.

aj sad lito i uzivancija a zasluzia si.

Pozdrav

Back