Tanker Superintendent

Status
Not open for further replies.

maninjorgo

-----------------
Trazi se:
Technical Superintendent za crude tankere. Lokacija - Singapur. Uvjet - minimalno 3 godine navigacije na crude tankeru kao C/E. Uvjeti - za pocetnika solidni - oko 140 000 USD na godiny + bonus (oko 2-3 place godisnje) + osiguranje, ++++
System Superintendent - uvjet: iskustvo sa ShipNet programom, par godina navigacije ....... uvjeti slicni onima povise
Javiti se na PM.

OK - salji. Isto tako, za mjesec - dva tribat ce mi Superintendent za bulk fleet
(supramax, kamsarmax, cape). Uvjeti isti ka i gore....oko 3 godine ka C/E, preferably bulk (geared).
Napomena - kandidati sa SSM -a - nista!
Za sve navedene pozicije - godine: kasne tridesete - rane cetrdesete max, COC - 1st class, odlican engleski.
Firma je u vlasnistvu Frontlinea / Golden Ocean, ima svoj crewing u Manili i Chennaiju,najstariji brod - godinu dana, najmladji - deset dana. Osnovana - lani, u 6 mjeseci preuzeli 16 novogradnji, ove godine u planu desetak....u officeu misan staff (Australac, ja, Amerikanac, Norvedjin, par Indijaca, par domacih Kineza, Malayaca....tako to).

Last edited:
evo, momci i divojke, nedilja je, sutra se zatvara natjecaj za tankerasa, ima vec oko dvadesetak applicationa, ni jedan nas. ti boga, ili pravih ljudi nema...ili stvarno vole jacu iz zemlje snova. nista, gigi ce za nautiku...a za technicala cemo kojega furestoga, najradje bi uzeja onoga talijana, ako bude zna pivat kancone i cinit manistre... eto mu posla. jebi ga nema ni velalucani, ni trogirani ni sibencani... a zadranima je slon prnija u uvo. znaci, ovo kjuzo...a za suvi teret otvoreno jos oko misec dana.

...a za technicala cemo kojega furestoga, najradje bi uzeja onoga talijana, ako bude zna pivat kancone i cinit manistre... eto mu posla. jebi ga nema ni velalucani, ni trogirani ni sibencani...

Pa dokle je ovo doslo da Sibencani ne zele vise ni pivat.

evo, momci i divojke, nedilja je, sutra se zatvara natjecaj za tankerasa, ima vec oko dvadesetak applicationa, ni jedan nas. ti boga, ili pravih ljudi nema...ili stvarno vole jacu iz zemlje snova. nista, gigi ce za nautiku...a za technicala cemo kojega furestoga, najradje bi uzeja onoga talijana, ako bude zna pivat kancone i cinit manistre... eto mu posla. jebi ga nema ni velalucani, ni trogirani ni sibencani... a zadranima je slon prnija u uvo. znaci, ovo kjuzo...a za suvi teret otvoreno jos oko misec dana.

jel ima ??ta za kuvare?

Ma daj i ti su lud manji.Pa nije to posal za rvate jer mi smo naucili da nas jebu u zdrav mozak. Znaci stavi oglas ode da trazis 2. i 3. makine ili kuverte.To ti je maximum sta ces dobit.

a sta ne znas citat? a kuvar, a dizalicar - ima svega, ali ko trazi taj i nadje.
samo...bojin se da si u pravu, ima ona nasa: ko to more platit, a i druga: a ko ce se s tin poc zajebavat? a onda kad dodje crni brajo i stisne te za muda - pizda in materina, sta oni oce?

A jel ima, a jel ima?

A jel ima, a jel ima?

Ja bi bija superintendent ali mi se ne svidja ta titula. Jeate dok izgovoris sta si triba ti po ure, mos poc marendat:confused: Bolje su ove krace ala kapo,barba,cif... Kako ces doc doma i rec u kaficu da si SUPERINTENDENT i onda jos moras nadodat cega!? Ako privedes na naski pa kazes da si INSPEKTOR svi ce utec jerbo ce mislit da si neki pandur:udriglavom
Nije to za nas svit:uzdravlje

a vidis..ako reces inspektor netijak..kako to gordo zvuci. ka pandur je...a netijak ti dodje ka rod..pa se osjecas ka zasticen.

a je je

a je je

to vec ima stofa sta je je INSPEKTOR NETIJAK:cool: tu bi se i kakva serija dala snimit:D ili barenko crtani :uzdravlje

Nema druge strikane nego da bacimo na karte sa onima iz AAL i CSM nas dva ne mozemo nikako nac jos dvojicu da posteno bacimo na karte, nista daj reci da trazimo cistace i mornare mozda bude nesto

A moj Gigi.. diga strikan letvicu visoko.. di bi ti sad nasa akademca da zna i tresetu jos.. da je trazija lincinu sa sss, po mogucnosti sa iskustvom na maloj obalnoj, ni po muke.. ovako igrajte sami testa a testa

Status
Not open for further replies.
Back