Srelec, moram priznat puno toga mi je nejasno tu. Kako uopce moze bit toliko gresaka na nekom takvom ultramodernom brodu? Tko zna sto ona jos ne radi na tom brodu ako samo tu ima 3-4-5 stvari izuzetno vaznih a koje ne rade? Zasto sami breaker nije izbacio jer njegov trip setting je neovisan o eksterno spojenoj opremi? Zasto je generator krenuo unatrag, zar ta dva motora vrte u suprotne strane, ali cemu onda uopce postoji coupling breaker ako se vrte suprotno? Zasto si onda napisao da se generator hoce zavrtit u suprotnu stranu i bit kao motor, jer i kao motor ce se vrtit u istu stranu kao i postojece polje. Cak i da je suprotna strana ili samo promasena faza pa upalo bez sinkroniozacije, bar jedan od tri (1 po generatoru i 1 coupling) breakera moraju izbacit na instant pickup. I jalova snaga nema veze u ovom slucaju sa reverse power, nego samo i iskljucivo torque na osovini diesela. Kad nestane torquea, nastane pizdarija

Jako mi je cudna cijela ta prica, zapravo ne da je cudna nego mi smrdi za popizdit