Star cruises

padobranac

1st Engineer
Zna li netko postoji li agencija za ukrcaj na ovu firmu?
jedan vjezbenik bi bio zahvalan za bilo kakvu korisnu info
:uzdravlje
i uzimajuoni uopce nase kadete?

Zna li netko postoji li agencija za ukrcaj na ovu firmu?
jedan vjezbenik bi bio zahvalan za bilo kakvu korisnu info
:uzdravlje
i uzimajuoni uopce nase kadete?

Smanjuju flotu i ulazu u kasina po Aziji.Davaju otkaze oficirima koji su nizi po senioritiu.Vlasnici su NCL-a.

Nisu vlasnici NCL-a to je prica iz davnina.

Ima nasih ljudi tamo i imaju dobre uvjete oni koji rade.

Na forumu ima user skot koji je vec godinama na njima i zadovoljan je pa mozda on moze dati vise informacija

Pozdrav :uzdravlje

To sta si napisao nije odgovor na pitanje a i netocno je pa stoga,ne pisi gluposti !

@High Voltage- U ovako kasnu uru,pa opet djeca aktivna na forumu..bice si ti jedan od onih sta zive da se svadjaju.

@ ostali normalni forumasi- To sta san napisa je ono sta mi je receno od strane cetvorice oficira koji su radili do prije 2-3 godine kod njih.Jako su kvalitetni i ne vjerujem da su dobili otkaz zbog nesposobnosti,ovdje na NCL-a su staffovi chiefovi i tako.Mislim da Star cruises ima 4 broda trenutno.

Nisu vlasnici NCL-a to je prica iz davnina.

Ima nasih ljudi tamo i imaju dobre uvjete oni koji rade.

Na forumu ima user skot koji je vec godinama na njima i zadovoljan je pa mozda on moze dati vise informacija

Pozdrav :uzdravlje

Mislis znaci ipak da nisu vlasnici?Ovdje nam na NCL serviraju tu pricu najnormalnije da je pola-pola u vlasnistvu Apollo i NCL.

Evala

Evala

Evo vidim da je tema Star cruises pa da se malo nadovezem,Tocno je da su davali otkaze nasim oficirima ali je to bilo prije tri godine .Sad cak uzimali su i novih ljudi doduse bez veze niko nije dosa.Svi oficiri koji su tamo govorim za nase ,dobili su normalno produzenje ugovora,koliko se za sada prica na kompaniji uzet ce jos jedan brod od NCL-a tako da ja milim da ce biti posla,sta se tice assistenata to nema na nasim brodovima,a email ti ne mogu dati jer ga trenutno nema posto se office u Svedskoj zatvorija .probat cu saznati novi kontakt pa ti javim na PM

Evo nove adresse od tipa koji krca na Star Cruises

Thierry Delponte [thierry.delponte@starclippers.com]

Thierry DEL PONTE
Assistant Operations
STAR CLIPPERS
"Clipper Palace"
4, Rue de la Turbie
98000 Monaco
Tel: +377 97 97 84 18
Fax: +377 93 50 80 80

Meni oca zvalo za Ch/Eng ali nije prihvatia, 6 mjeseci ugovor i vrlo mala placa..

POZDRAV :)

Alo

Alo

Cujes stari to nije adresa od star cruisesa,i nemojt tako pisat ako nisi siguran.Jer star clipers nije brod opce od Star cruisesa,a niti ima iti jedan nas kapo niti ce biti.A kao trece ugovori nisu na Stara 6 miseci nego 56 dana tamo i 56 kuci.
Eto toliko ako koga zanima neka pita ja cu rado pomoci sa svojim iskustvom na njima i sta ja znam

Star cruisesa

Star cruisesa

Cujes stari to nije adresa od star cruisesa,i nemojt tako pisat ako nisi siguran.Jer star clipers nije brod opce od Star cruisesa,a niti ima iti jedan nas kapo niti ce biti.A kao trece ugovori nisu na Stara 6 miseci nego 56 dana tamo i 56 kuci.
Eto toliko ako koga zanima neka pita ja cu rado pomoci sa svojim iskustvom na njima i sta ja znam

Pozdrav ja sam isto cuja tj.znam ljude elektricare sto su otisli na Star Cruiserse i ugovori su ka sto si reka,reci mi kakva je situacia za refrigeration.techn.Fala unaprid

Star Cruises

Star Cruises

Pozdrav ja sam isto cuja tj.znam ljude elektricare sto su otisli na Star Cruiserse i ugovori su ka sto si reka,reci mi kakva je situacia za refrigeration.techn.Fala unaprid

dali je moguce ds se pojavi taj kontakt od Star cruises a ?
hvala

Back