SSM - frka

evo dobre sanse za ove nase juniore, jer kako vidin sve se stara garda okupila ovde. a buduci treci, kadeti...koji cesto zalaze ovde sa pitanjima, di, sta kako...bar bi mogli proc priko bozicevog officea prije nego idu na more i frcnit dva tri jaja ili pome u lastre (pazite da vas mater ne uvati dok kredete iz frizidera). oni brzi mogu i bovancic!

Ma daj jesi lud ko ce se sad ic zajebavat sa tim.Lito je.Kupanje i to.A ovima u Gabonu i nije tako lose ka sta pisu novine.Sta je to solidarnost?? Solidarnost je kad meni triba posal da mi ga ti nadjes,a kad tebi nesto triba ko te hebe. Solidarnost je da se zbrines za svoju guzicu.Solidarnost je ne bavit se politikom.Solidarnost je uvijek omalovazit ono sto netko drugi napravi ili se trudi napravit.To je sve solidarnost.

Lito je,provat ce se ukrcat nakon njega.neki ce provat sezonski radit,galebarit,mlatit qrcon ka kraljevic Marko topuzon.

@Mani

U pravu si, velika je to svota, nema se tu vise sto podmicivati, jedino brod prodati, mislio sam i ja reci da im mi (UPH) pomognemo nekom svotom, ali ovo je vec previse za nas, pogotovu kad svi laju tu na forumu a nitko se ne uclanjuje,a sad bi i ti novci dosli dobro, pa makar i za hranu i vodu.
Ovo sto je Jadran spomenija za prosvjed, jako dobra ideja, i ako ste za, cim prije to bolje, jer svaki dan troskovi broda i luckih vlasti rastu.
Posao agenta je da pomogne brodu i da bude na strani brodara, ali sad dolazim na onu, Ipak je to Afrika, i agent tu hoce samo sebe naplatiti.
I da nadodam, brod nije u karanteni, ako NERA spominje da Master i kuhar idu slobodno vani, onda su brodu oduzeti svi certifikati i vjerojatno ga cuvaju, jer da je u karanteni, onda ga se stavi na posebno sidriste i nitko ne moze izici van niti na brod, misljenja sam da u ovakvoj situaciji moze jedino pomoc Drzava i ITF, ali mozda bi mi trebali preduhitriti obadvoje i napraviti prosvjed, pa da ipak ispadne da je sve poduzeto nakon nase inicijative, treba malo razmisljati pokvareno, ko i Brazzadiurro, pa malo okrenuti vodu i na svoj mlin, mislim, ionako se nema sto izgubiti, nemozemo nicim vise pomoci a ovim bi im i te kako dobro ucinili, pa makar da se turisti pitaju, koji je to qurac opet ovim Hrvatima, ali da nas bude barem malo vise nego 50-tak od SPH.
BTW-maninjorgo ovi ostrokurcici sad stoje kuco, a znaju pitati kolike su nami starijima place.

kazin

kazin

??o mi je familija od ljudi koji su na brodovima od SSMa, ali trebalo bi rec Barbi da isplovi u okrilju noći(ako mo?že), da pođe u Angolu, tamo se mo?že pregovarat,samo se molite ljudi, a ??to vi??e reći!

moj zujac...da se ovo filipincima dogadja sta se dogadja nasima...vidija bi frke!
office bi vec gorija, bilo bi razbivenih glava. oni paze na svoje ljude, ja ti to mogu rec mozda bolje od ikoga. ne samo pomorci, nego svi njihovi radnici sta najebu vanka...vlada se zauzme, i gospe mi vecinu skapula. a vidi ovo u nas???? nemojmo nikoga podcjenjivat..gori smo od svih!!!

frenki, je...solidarnost je nasa jaka strana. nema sta! svi junaci mukom umukose, a kad bude tribalo.... daj stari pomozi, reci, gurni....ajmo juniori, ravne njive, pome , jaja.. udri!!!

Last edited:
moj zujac...da se ovo filipincima dogadja sta se dogadja nasima...vidija bi frke!
office bi vec gorija, bilo bi razbivenih glava. oni paze na svoje ljude, ja ti to mogu rec mozda bolje od ikoga. ne samo pomorci, nego svi njihovi radnici sta najebu vanka...vlada se zauzme, i gospe mi vecinu skapula. a vidi ovo u nas???? nemojmo nikoga podcjenjivat..gori smo od svih!!!

Pa i Bozic je zasticen ka i filipinac da je on dole bi isto gorilo, A ljudi dole krepivaju, a familije pate doma. Ne podcjenjujem ja filipe snjima se da imam ja svoje sisteme za njih budu oni meni ok jest da se uvjek malo pobijemo al mi kuvaju kasnije i nose prtljagu i masu kad idem doma. Nama samo fali da smo slozni, al sila prilika ce i to promjenit. Bozicu treba zlempinu zaljepit za pocetak da osjeti. Ako to ne pali onda druge metode trazit.:mad:
:uzdravlje

??o mi je familija od ljudi koji su na brodovima od SSMa, ali trebalo bi rec Barbi da isplovi u okrilju noći(ako mo?že), da pođe u Angolu, tamo se mo?že pregovarat,samo se molite ljudi, a ??to vi??e reći!

Je, planiraju isploviti pod okriljem noći samo da naprave vesla. Oprosti ali zar nisi pročita da je brod u kvaru. Evo mu?ž javlja da je jednom članu posade jako lo??e, a lučke vlasti ne dozvoljavaju odlazak u likara. Poku??aće ga ilegalno odvesti.
Ma ovo sa kogom i barbom u spizi sam karkirala. Niko ne ide sa broda. Imaju nekog gabonca kojemu daju spisak pa im donese spizu.

Sumnjam da su dole zivotinje, pa da ako je nekome jako slabo od posade, da ne pomognu. Oni su odlucili naplatit dug i oko tog je sva prica. Ipak pomorci na brodu nisu od juce snalazit ce se kako im se otvori. Samo treba pritiskat SSM i imenovat odgovorne pojedince, sto vise pritiska bude prije ce se i rijesit situacija, jer oni to mogu rijesit i rijesit ce, samo palamude nebili jeftinije prosli. Ma da bi im ja zlemptine izdjelio al nisam u mogucnosti. Nista osobno nego iz gusta.:uzdravlje

A,di je sad drzava?Site se trazit pare od nas za nista,a kad se neko od pomoraca nadje u gabuli izigran od notornih kriminalaca kojima oni skrivaju i pokrivaju kriminal nema ih niti za cut.
Vlasti i organi ove opljackane i osramocene nam drzave tribale bi odma blokirat imovinu Bozicu i rodbini,rasprodat i platit svima kojima je ovi osta duzan.Posto zivimo u mafijaskoj drzavi di je vlast suradnik ako ne i organizator mafije od toga nazalost nema nista.:udriglavom:udriglavomNeka me demantiraju ako imaju imalo postenja i casti.

Sto se UPH-a tice triba bi neko iz rukovodstva poslat dopis nadleznim drzavnim institucijama u kojem bi se inzistiralo da se preispita licencija dana SSM da se bavi poslom kojim se bavi. I taj isti dopis poslati novinarima sa kojima suradjujemo. Sve ostale akcije koje naginju nasilju bi tribale biti u privatnom aranzmanu, nikako pod zastavom UPH.
Nemojmo zaboravit da su pomorci koji su se nasli u nezgodnoj situaciji u velikoj mjeri za istu i krivi. Prvo nakon svega na ovom forumu napisano o Ratku Bozicu i SSM-u ici tamo raditi??? I onda je nekima puno dati 100 dolara clanarine. Ne primiti jednu placu, pa dvi, pa tri...??? Ej ko je tu lud? I dalje ostajati na brodu, i virovati obecanjima. Sve mi je to nespojivo sa zdravim razumom. No dobro sad triba spasavati sto se spasit da, tj. zivu glavu i cudi me da obitelji i prijatelji tih istih nisu poduzeli neke konkretnije mjere, nego se obracaju raznim novinama i forumima. Znam da je Gabon daleko i da im je to van ruke, ali ljudi pa nije problem u Gabonu, problem je tu u Splitu, ima ime i prezime RATKO BOZIC Mr.sc. Sto se ceka?
Jos da se dotaknem Bitumen Expressa, tu su po forumu kukali i plakali, ajme zajeba nas Bozic, a kad je tribalo zajebati Bozica onda su isti ti lagano odustali. A bogami Filipinci nisu. Sramota!!! Takovi i zaskuzuju Bozica za sefa jer su isti ka i on. I ima Maninjorgo pravo, filipi su ljudine u usporedbi sa nekim nasima...

Htjeo bi se samo ogradit. Nisam ja htjeo vrijedat filipe naprotiv oni su meni dragi i s njima sam skoro uvjek navigao i navigat cu a sa doticnim Bozicem nisam nikad poslovo nit cu jer sam cuo i prije o njemu i SSM-u svasta. Ma on meni lici na filipa bar po slici koju sam vidio, a neznam mozda se davno koji filipinski pomorac napio u splitskoj luci i uzivo te napravio stogod sta nije trebo.:uzdravlje

Duboko se ispricavam Filipincima ako su to shvatili kao uvredu.:rolleyes:

Al bi im svima dobro dosla po koja zlempina tek tolko da se nade:mad:

Ma on meni lici na filipa bar po slici koju sam vidio, a neznam mozda se davno koji filipinski pomorac napio u splitskoj luci i uzivo te napravio stogod sta nije trebo.:uzdravlje

Duboko se ispricavam Filipincima ako su to shvatili kao uvredu.:rolleyes...

Tones sve dublje.Radje se ispricaj maninjorgu jer mi se pari da ce se nac u ovom tvom postu.On ti je na ove stvari posebno osjetljiv.Sto mislis zasto ga zovu yellow shadow???Filipinci ti ovo nisu shvatili ka uvredu jer virujem da ne citaju ovaj forum.

Tones sve dublje.Radje se ispricaj maninjorgu jer mi se pari da ce se nac u ovom tvom postu.On ti je na ove stvari posebno osjetljiv.Sto mislis zasto ga zovu yellow shadow???Filipinci ti ovo nisu shvatili ka uvredu jer virujem da ne citaju ovaj forum.

Neka se ne nalazi u ovom postu jer tvom kolegi ovo nije namjenjeno, OK!

Zao mi je tih ljudi i samo to

Ako se ko nade uvrijeden nek ne panici nije mu to namjenjeno, Malo iskocim iz tracnica s vremena na vrijeme.

Sve ce se to dobro svrsit imam takav filing.:uzdravlje

Last edited:
Back