SPH Kalkulator za izracun doprinosa i porezne obveze

I tako malo gledam par se stvari promijenilo u vezi doprinosa novi brojevi racuna, osnovice itd. Naravno da nove excel tablice nema na stranicama MMPI, ali zato postoji neka nova koju je izdao SPH. I tako ja podjem tamo za downloadat je kad ono treba bit registriran. Znaci treba platit clanarinu od nekih 200$ godisnje. Pa zar ovakve stvari ne bi trebale bi besplatne? Zar SPH ne bi trebao raditi za pomorce?

to ti je taj takozvani sindikat vec kad su zatvorili sve za "mnogobrojno" clanstvo zasto se onda zakoni ne odnose samo na njih ? ja ih nisam ovlastio da se dogovaraju sa svim mogucim vladama ispod stola.daleko im lijepa kuca,
ovo za doprinose imas na pocetnoj stranici http://www.pomorac.net a nastojati cemo i ovu poreznu iskopat i staviti ovdje svima a ne samo njima

Last edited:
Dok imamo pomorac.net netriba nam OVAKAV SPH

evo ti slika di se nalazi kalkulator

Attachments

• doprinosi.JPG
    doprinosi.JPG
    44.7 KB · Views: 0
Hvala dalmos nasao sam to i prije samo se ja cudimm sam sa sobom u gornejm postu sta se tice SPH. Nadam se da ce bitin nesto slicno i za kalkulator porezne obveze.

ovaj kalkulator na crosma.hr ne radi,stalno mi izbacuje osnovicu 2800
s obzirom na da sam na brodu na sat.internet mozda i zbog toga,iako je prosli put radilo
a nesto mi hitno treba pa ako neko moze samo probat
hvala

Back