Silver Sea Cruises

mislim da jadrolinija i nije tako loša, plaća je nešto manja ali je permanent, socijalno i ostalo..ipak permanentna je i na royal caribbean, ukrcava zorović, za ofićale su prilično dobri uvjeti..

mislim da jadrolinija i nije tako lo??a, plaća je ne??to manja ali je permanent, socijalno i ostalo..ipak permanentna je i na royal caribbean, ukrcava zorović, za ofićale su prilično dobri uvjeti..
Royal caribbean ukrcava zorovic?
Sta nije Zorovic silver sea?
Euros je Rc?boo..pitam?

zorović ukrcava na silvere i royal, euros je staro ime pod kojim je dosta dugo radio zorović, prije par godina je promijenio ime, euros ukrcava na carnivala, da li još nekamo ne znam, ako netko zna neka napiše..više informacija više mogućnosti

zorović ukrcava na silvere i royal, euros je staro ime pod kojim je dosta dugo radio zorović, prije par godina je promijenio ime, euros ukrcava na carnivala, da li jo?? nekamo ne znam, ako netko zna neka napi??e..vi??e informacija vi??e mogućnosti
ok,Thanx

zorović ukrcava na silvere i royal, euros je staro ime pod kojim je dosta dugo radio zorović, prije par godina je promijenio ime, euros ukrcava na carnivala, da li još nekamo ne znam, ako netko zna neka napiše..više informacija više mogućnosti

Zorovic NE ukrcava na Royala,neznam od kuda ti ta informacija??
Od putnickih ima jedino Silvere.

www.zorovic.hr

Sve pise,s kime radi i koji su klijenti...inace za Zorovica sve najbolje,vrlo su profesionalni i korektni.

Zorovic NE ukrcava na Royala,neznam od kuda ti ta informacija??
Od putnickih ima jedino Silvere.

www.zorovic.hr

Sve pise,s kime radi i koji su klijenti...inace za Zorovica sve najbolje,vrlo su profesionalni i korektni.

ja sam bio preko zorovića na royalu, a znam i dosta drugih koji su tamo do??li preko njega..ni a ni b protiv zorovića i vojke, ljudi ok.

Radili su prije,vise ne,a i Vojka mi je to rekla sama...ma ljudi skroz na mjestu nema sta...za njih uvijek sve najbolje...

Zvao Zorovica (inace sam kod njih na LNGu golar bio)za Silver Sea...kazu ...nema nista za kuvertu....
Izgleda da posla nema nigdje.....ufff

silver sea cruises

silver sea cruises

bio sam kod njih tri ugovora, , plaća 1. na računu, internet, dobar smje??taj, svaki dan u portu..a porti znaju bit atraktivni, posada uglavnom mlađa, dakle sve ok. ali dogodi li ti se nezgoda kao ??to je bio slučaj sa mnom, nemoj očekivati razumijevanje ili pomoć, samo sudom mo?že?? ostvariti kakva takva prava, ali tako je na svim kompanijama, zar ne?

jeste li vi mo?žda mehaničar koji je stradao trovanjem plinom iz rashladnog uređaja mo?žda na silver windu na početku 20...???
čitao sam ne??to o tome.

Ako bi netko mogao dati vise informacija o ovoj firmi i radu na brodu kao strojar, ove informacije su premalo.
Znam samo da su ugovori 4-2.:kafa

Zar nitko ne zna nista o njima?
Bar da znam koje su nacionalnosti casnicki kadar i kako su to manji brodi kako se gvardije drze i koliko se radi overtime?
Svaka info ce mi puno znacit.:uzdravlje

Ovako,

radim za njih vec 2 ugovora (2 nd electrician & TV operator).
Hrana je zadovoljavajuca, radna atmosfera varira od broda do broda, placa redovita, piva u baru 1$, Barba ti kuha kavu ako se nadjes na bridgu ukutro oko 08:00h ;))
Sto se bar mog posla tice, cista zajebancija, radim efektivno u prosijeku 3 sata dnevno. Naravno ima i dana kad se radi i po 12h u slucaju da nisi u stanju rijesiti problem u onih 3h

Hvala na informacijama, nisam ni znao da Zorovic tamo krca pa bi trebalo biti nasih na tim brodovima.Jos kad bi place bile malo bolje...:uzdravlje

jeste li vi mo?žda mehaničar koji je stradao trovanjem plinom iz rashladnog uređaja mo?žda na silver windu na početku 20...???
čitao sam ne??to o tome.

sorry, tek sada sam primijetio mess. bio sam na whisperu, tada mi je to bio 3.ugovor tamo, otrovao sam se klorom i solnom kiselinom koja se ulijeva u sisteme jakuzija i bazena 2002. tri godine na bolovanju bez bolovanja

Evo moje danasnje "GOL...Kurac gol..greda!" situacije..
Zovu me iz Vshipa da li bi na silver sea za kadeta stroja, ja ni 5 ni 6 nego BI! Uvjeti, koliko sam ovdije procitao su ok, osim talijana.. al ajd.. presao bi preko toga.. ionako nisam u poziciji birat.. i sve se mi dogovorimo, u ponedjeljak dolazim do njih sve zgotovit i zapecatit kad ono ni 45 min nakon prvog poziva slijedi drugi u kojem mi govore da nista od toga, popusio ukrcaj jes su im ovi javili da su ukrcali vec nekog kadeta.. e jebajga..

Danas stativa.. sljedeci ce put valjda uc.. :uzdravlje;)

Evo moje danasnje "GOL...Kurac gol..greda!" situacije..
Zovu me iz Vshipa da li bi na silver sea za kadeta stroja, ja ni 5 ni 6 nego BI! Uvjeti, koliko sam ovdije procitao su ok, osim talijana.. al ajd.. presao bi preko toga.. ionako nisam u poziciji birat.. i sve se mi dogovorimo, u ponedjeljak dolazim do njih sve zgotovit i zapecatit kad ono ni 45 min nakon prvog poziva slijedi drugi u kojem mi govore da nista od toga, popusio ukrcaj jes su im ovi javili da su ukrcali vec nekog kadeta.. e jebajga..

Danas stativa.. sljedeci ce put valjda uc.. :uzdravlje;)

A jebemu......:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

u vshipa stalno neke stative... Znam nekoliko momaka kojima bi se javili malo prije ukrcaja i rekli da je vec ukrcan neki stranac, ali kako je svit mali pa se dosta toga dozna ti "stranci" bi obicno bili nasi ljudi sa malo boljom vezom... To se ucestalo dogadja kod njih...

Last edited:
u vshipa stalno neke stative... Znam nekoliko momaka kojima bi se javili malo prije ukrcaja i rekli da je vec ukrcan neki stranac, ali kako je svit mali pa se dosta toga dozna ti "stranci" bi obicno bili nasi ljudi sa malo boljom vezom... To se ucestalo dogadja kod njih...
Potpisujem ovo gore,meni se je to dogodilo dva puta, a treci sam ih odbio jer sam vec imao ukrcaj preko druge agencije.
Sve u svemo jako neozbiljno i ne profesionalno jer ako me zoves na brod s pitanjem "Da li bi isao....?" onda smatram da je to vec gotova stvar, a ne da ti poslije jave "sorry uzeli su drugoga":mad:
Uglavnom ja na njih vise ne racunam niti ih shvacam ozbiljno.

Evo da oživim temu, jučer su počeli interview-i za Silver Sea u V-shipa.
Danas sam proša i dobia posal kako kaže gospodin koji me ispitiva, ukrcaj bi treba po njemu bit za misec dana ili prije jer trenutno nema slobodnih mista...

Kako je iza sebe iman asistenturu i 2 ugovora ka elektroničar na bulku (znate da je elektroničar na bulku električar sa papirom i večom plačom), reka mi je da me ne može stavit za 1. električara jer mi fali iskustva, a da su 2 i 3 filipinci/indijci koji minjaju žarulje i imaju 2000usd.
E sad tu postoji radno mjesto elektroničara koji je kao po plači u rangu 1. električara i drži navigacijske uređaje, fire centralu, satelitski tv itd.... Plača sa tu poziciju je 5000usd na šta san negodova jer toliko iman na trenutnoj firmi. Na to mi je reka da je to početna plača, da drugi ugovor ide na 5500usd ako se pokažem kao dobar kadar...

U svakom slučaju rađe bi iša na neki veći cruiser ka 3ETO, pa da za 10 godina mogu doć do pozicije chief ETO...

Nisan pametan dali da iden ili ne

Back