Royal caribbean ukrcava zorovic?mislim da jadrolinija i nije tako lo??a, plaća je ne??to manja ali je permanent, socijalno i ostalo..ipak permanentna je i na royal caribbean, ukrcava zorović, za ofićale su prilično dobri uvjeti..
ok,Thanxzorović ukrcava na silvere i royal, euros je staro ime pod kojim je dosta dugo radio zorović, prije par godina je promijenio ime, euros ukrcava na carnivala, da li jo?? nekamo ne znam, ako netko zna neka napi??e..vi??e informacija vi??e mogućnosti
zorović ukrcava na silvere i royal, euros je staro ime pod kojim je dosta dugo radio zorović, prije par godina je promijenio ime, euros ukrcava na carnivala, da li još nekamo ne znam, ako netko zna neka napiše..više informacija više mogućnosti
Zorovic NE ukrcava na Royala,neznam od kuda ti ta informacija??
Od putnickih ima jedino Silvere.
www.zorovic.hr
Sve pise,s kime radi i koji su klijenti...inace za Zorovica sve najbolje,vrlo su profesionalni i korektni.
bio sam kod njih tri ugovora, , plaća 1. na računu, internet, dobar smje??taj, svaki dan u portu..a porti znaju bit atraktivni, posada uglavnom mlađa, dakle sve ok. ali dogodi li ti se nezgoda kao ??to je bio slučaj sa mnom, nemoj očekivati razumijevanje ili pomoć, samo sudom mo?že?? ostvariti kakva takva prava, ali tako je na svim kompanijama, zar ne?
jeste li vi mo?žda mehaničar koji je stradao trovanjem plinom iz rashladnog uređaja mo?žda na silver windu na početku 20...???
čitao sam ne??to o tome.
Evo moje danasnje "GOL...Kurac gol..greda!" situacije..
Zovu me iz Vshipa da li bi na silver sea za kadeta stroja, ja ni 5 ni 6 nego BI! Uvjeti, koliko sam ovdije procitao su ok, osim talijana.. al ajd.. presao bi preko toga.. ionako nisam u poziciji birat.. i sve se mi dogovorimo, u ponedjeljak dolazim do njih sve zgotovit i zapecatit kad ono ni 45 min nakon prvog poziva slijedi drugi u kojem mi govore da nista od toga, popusio ukrcaj jes su im ovi javili da su ukrcali vec nekog kadeta.. e jebajga..
Danas stativa.. sljedeci ce put valjda uc..![]()

Potpisujem ovo gore,meni se je to dogodilo dva puta, a treci sam ih odbio jer sam vec imao ukrcaj preko druge agencije.u vshipa stalno neke stative... Znam nekoliko momaka kojima bi se javili malo prije ukrcaja i rekli da je vec ukrcan neki stranac, ali kako je svit mali pa se dosta toga dozna ti "stranci" bi obicno bili nasi ljudi sa malo boljom vezom... To se ucestalo dogadja kod njih...