antezd
X
Po ovim smjernicama u drugom znaÄenju triba biti pizda od covika i jos poniti sa sobom vazelina na brod.Pozdrav, kolega,
Nisam bio na Seabournu, ali jesam na cetirima cruise kompanijama. Neovisno o tome koja je kompanija u pitanju, mislim da su smjernice za dobar uspjeh na kompaniji uvik iste:
1. Ostavi izvrstan prvi dojam.
Ne mogu naglasit koliko je ovo bitno. Ako ostavis dobar prvi dojam, automatski si stvoris mista (ako ti je do toga) za kasnije jebivjetrarenje, opijanje, kurvanje i opcenito neprimjereno ponasanje. Ako ti i nije do toga, prije ili kasnije naletit ces na problem koji ce zahtijevat milost tvog nadredjenog, a onda ce se pokazat vaznost prvog dojma.
Kako ostavit dobar prvi dojam?
- ne kasni
- budi uredan i mirisan
- budi ponizan, prigrizi jezik i zatomi ego
- kad ti nadredjeni da posa, provaj ga obavit sta prije i obavezno raportiraj o tome sta si napravio i sta bi tribalo napravit
- sakrij svoje mane, ne pricaj o svojim greskama
- ne pojavljuj se u crew baru
- radi prekovremene redovito, al ono nek ti radni dan bude po 12-13 sati i neka to i drugi vide - ispravljaj karte, pravi kavu, sta vec vi na mostu radite
- budi jako promisljen - predvidi sta bi moglo poc po krivu zbog neke tvog postupka i shodno tome djeluj
- ako mislis da ti je nadredjeni u krivu i bas mu moras to rec, nadji jako fin nacin da mu to kazes i da mu pritom ne povrijedis ego
- nauci sta ti nadredjeni voli i pokazi mu da i ti to volis i slizi se s njim
- nastoj bit dobre volje sta cesce, niko ne voli mrgude
Mislio sam napisat listu 1, 2, 3..., al sad kad pogledam, nabrojeno sumira sve.
Sad, nekome ce se ovaj pristup gadit, pogotovo slizavanje sa sefom, al ako ispostujete ovu listu, nece bit prica - sef me ne voli jer sam Hrvat, oni jebeni Talijani su me zajebali, bugarska mafija...
Ako ispostujete ovu listu, uspjeh i brzo napredovanje su skoro zagarantirani. Ima toga jos, al ovo je najbitinije po mom misljenju.
Nakon jednog ugovora, skuzit ces kako ko dise, koga mos gazit, s kim tribas pazljivo i kad i di se mos zajebavat. I to ti je to...
Sretno!
Ja osobno da mogu raditi na takav nacin definitivno bi doma napravio dobru karijeru , ali ja to jednostavno nemogu.
Postivaj druge , pravila firme , radi svoj posao najbolje sto mozes i nema problema , nikakvo uvaljivanje nadredjenima u anus i radjenje prekovremenog bespotrebno.
Nekad je dobro i zube pokazati , barem je meni do sada to puno vise pomoglo nego sistem ovih garavih , kapo mu jebe mater a ovaj se zahvaljiva (yes chief , thank you chief ) i tako svaki dan 100 puta ... mene od toga muka hvata.
Last edited: