Royal Caribbean

inf.

inf.

jeli znate koji sve rangovi casnika palube postoje na kruzerima konkretno Royalu i koliku imaju placu okvirno imaju :confused:

..............

..............

Dali netko zna primaju li na royala električare,trenutno sam na kontejnerima od 14000teu,i vise su mi dogulili ugovori po 6 miseci?

Bachelor of Science in Electrical Engineering (or equivalent 4-year university degree preferred)
Znači samo primaju s fakultetom ili može i srednja elektro.
Novi sam pa molim malo objašnjenja.

LP

To bi ti ''prevedeno'' značilo da bi morao kod nas imati zavrÅ¡en elektro (PEIT) smijer na Pomorskom fak.

Jel zna neko sta je na toj firmi g.Melhi?

Prezime cuja san da je on neki inspektor električarima,a ako već triba preporuka za royala on mi je od bliže rodbine prijatelj tako da sta se tiče preporuke ima bi je.A taj stručni ispit na čemu je to bazirano,neke osnove ili neki jači level?

Prezime cuja san da je on neki inspektor električarima,a ako već triba preporuka za royala on mi je od bliže rodbine prijatelj tako da sta se tiče preporuke ima bi je.A taj stručni ispit na čemu je to bazirano,neke osnove ili neki jači level?

kako mi je prica ovi jedan el s broda nije bas osnova vise je fakultetski level

Inace to je gospodin Melki ,ha,ha,ha nisan zna da je tako popularan :) je je oni ti je ovi travel chief electrician ,najjaca pozicija na firmi ...o tom ispitu pojma nemam :rolleyes:

Ispit je lagana psihijatrija....imao sam ga negdje i slao ekipi koja je pitala.... Malo ipak previse traze za jednog elektricara,to je moje skromno misljene....

Back