jeli ima mozda neko te testove koje treba ispuniti za royala?!?
Ja nikakve testove nisam ispunjavao,dobija sam mail od franka dali uzimam posa,nakon toga kartu i za par dana se
nasa na brodu,tako da nemam pojma ali vidin da ih je cepo ispunjava tako da ako ih je on uspija proconda se nemas
zasto brigat![]()
haha mora si ti mene spomenit.. je meni je posla neki psiho test sta se rijesava ne nekoj int stranici i onda se njemu posalje link nazad i to je to uglavnom test koncetracije,piz..rija
Stalno neko sranje na Alluru od kad si na godisnjem![]()
P.S majesti proglasen brodom godine haha brod muzej im donosi najvecu lovu![]()
Radi se o testu za Električara koji treba proć,za vas na kuverti ne treba niÅ¡ta,jedino na Costi traže test on-line igru potapanja brodova sa nekim iz office-a![]()
a ima nasih,engleza,juzne afrike,venecuela. Ova u mene ima neki raspored,k.. ne radi samo me hebe u mozak sa astronomskom navigacijom,onda kad je posaljen da nesto pitura cudi se da kako ce to onaRecite mi koje su nacionalnosti kadeti na Royalu i kako rade![]()

a ima nasih,engleza,juzne afrike,venecuela. Ova u mene ima neki raspored,k.. ne radi samo me hebe u mozak sa astronomskom navigacijom,onda kad je posaljen da nesto pitura cudi se da kako ce to ona![]()
a kakve su im place i dile li kabinu?
Jeli netko uletio na RCCL u zadnje vrijeme?
uzimaju li ljude? Ja pisem Langloisu ali bez efekta
dosadivat cu mu dok nesto ne odgovori![]()
I jos jedna stvar Frank Nilsen ide u penziju tako da mu netribate vise slat mailove
oni christian langoa ce bit sef departmenta, a neka zenska ce zaminit franka, kad saznam mail stavit cu ga odetko ga mijenja? tako da znam koga cu nastavit maltretirat sa mailovima![]()

Pozdrav kolegama,
imam 30 godina Radim kao struja vec sesta godina na kontejnerima i volio bih se probat na kruzerima.citam ove forume ali nemogu da nadjem nidje plate za Elektricare na royalu i na ncl pa ako neko od kolega moze da mi napise.i jos bolje da mi kaze sa koje pozicije se startuje prvi put.
hvala.![]()
Ove place na Royala koje spominjete je li to permanent??? I ako je koliko bi odokativno moga imat jedan ovako pametniji kapo sa dobrim poznavanjem struje i elektronike?