Royal Caribbean

jeli ima mozda neko te testove koje treba ispuniti za royala?!?

Ja nikakve testove nisam ispunjavao,dobija sam mail od franka dali uzimam posa,nakon toga kartu i za par dana se
nasa na brodu,tako da nemam pojma ali vidin da ih je cepo ispunjava tako da ako ih je on uspija proc :p onda se nemas
zasto brigat :D

Ja nikakve testove nisam ispunjavao,dobija sam mail od franka dali uzimam posa,nakon toga kartu i za par dana se
nasa na brodu,tako da nemam pojma ali vidin da ih je cepo ispunjava tako da ako ih je on uspija proc :p onda se nemas
zasto brigat :D

haha mora si ti mene spomenit.. je meni je posla neki psiho test sta se rijesava ne nekoj int stranici i onda se njemu posalje link nazad i to je to uglavnom test koncetracije,piz..rija

Stalno neko sranje na Alluru od kad si na godisnjem :D
P.S majesti proglasen brodom godine haha brod muzej im donosi najvecu lovu :D

haha mora si ti mene spomenit.. je meni je posla neki psiho test sta se rijesava ne nekoj int stranici i onda se njemu posalje link nazad i to je to uglavnom test koncetracije,piz..rija

Stalno neko sranje na Alluru od kad si na godisnjem :D
P.S majesti proglasen brodom godine haha brod muzej im donosi najvecu lovu :D

Radi se o testu za Električara koji treba proć,za vas na kuverti ne treba niÅ¡ta,jedino na Costi traže test on-line igru potapanja brodova sa nekim iz office-a :)

Recite mi koje su nacionalnosti kadeti na Royalu i kako rade :hihi
a ima nasih,engleza,juzne afrike,venecuela. Ova u mene ima neki raspored,k.. ne radi samo me hebe u mozak sa astronomskom navigacijom,onda kad je posaljen da nesto pitura cudi se da kako ce to ona :udriglavom

a ima nasih,engleza,juzne afrike,venecuela. Ova u mene ima neki raspored,k.. ne radi samo me hebe u mozak sa astronomskom navigacijom,onda kad je posaljen da nesto pitura cudi se da kako ce to ona :udriglavom

a kakve su im place i dile li kabinu?

Jeli netko uletio na RCCL u zadnje vrijeme?
uzimaju li ljude? Ja pisem Langloisu ali bez efekta :)
dosadivat cu mu dok nesto ne odgovori :)

Jeli netko uletio na RCCL u zadnje vrijeme?
uzimaju li ljude? Ja pisem Langloisu ali bez efekta :)
dosadivat cu mu dok nesto ne odgovori :)

koliko znam za palubu ne uzimaju.
I jos jedna stvar Frank Nilsen ide u penziju tako da mu netribate vise slat mailove

informacija struja

informacija struja

Pozdrav kolegama,
imam 30 godina Radim kao struja vec sesta godina na kontejnerima i volio bih se probat na kruzerima.citam ove forume ali nemogu da nadjem nidje plate za Elektricare na royalu i na ncl pa ako neko od kolega moze da mi napise.i jos bolje da mi kaze sa koje pozicije se startuje prvi put.
hvala. :kafa

Vedrane, start zavisi od intervjua.
Place su vece nego na kontejnerima, ali i da su iste, sta moze zaminit internet,tv i druge lipe stvari?
:udriglavom
Jos ako se pokazes ka dobar ETO mozes napredovati tako i zaraditi jos love..Sve je na tebi..
:uzdravlje

Pozdrav kolegama,
imam 30 godina Radim kao struja vec sesta godina na kontejnerima i volio bih se probat na kruzerima.citam ove forume ali nemogu da nadjem nidje plate za Elektricare na royalu i na ncl pa ako neko od kolega moze da mi napise.i jos bolje da mi kaze sa koje pozicije se startuje prvi put.
hvala. :kafa

Na RCCL po mojim neprovjerenim informacijama 2nd Electrical Engineer trenutno ima 10600 USD za mjesec dana provedenih na brodu.... Ako netko zna tocnije neka me ispravi.... ugovori 10 tjedana ON/OFF
Kod nas na NCL ovisi o godinama na firmi, a onaj tko tek dodje kao Elect. Eng nesto malo ispod 9000 USD.... ugovori za tu poziciju 12 tjedana ON/OFF

Ispod tih pozicija nema smisla ni dolazit...

Istina je za 2nd El. Eng, placa je tolika i ugovor je 10 tjedana On/OFF, medjutim u zadnje vrijeme su poceli uzimati ljude na poziciju 3rd El Eng kao entry te nakon nekog vremena ukoliko su OK moraju poloziti interni test za 2nd El Eng. Govorim o ljudima koji nisu bili na ovakvim brodovima. Takodjer, oni koji su bili, ulijecu bez problema na poziciju 2nd El Eng. Za strojare je ista stvar, kada fali ljudi ne pita se od kuda i sto, ako je matrikula zamacana samo se dovodi. Nazalost, u zadnje vrijeme to su nasi susjedi iz istocnog bloka, a sve manje nasih ljudi. Treba samo biti uporan i strpljiv sa CV-om, naravno trazi se odredeni profil strojara. Recimo za brodove s turbinama uzet ce nekoga s tankera ako nema nikoga tko je vec bio na takvom tipu samo zbog silnog sistema pare itd. Sad je malo cijela potraznja stala jer su Norvezani davno otisli, jedino kada se netko od nasih uspije prebaciti na offshore otvori se mjesto.

Znaci samo naprijed......

Ove place na Royala koje spominjete je li to permanent??? I ako je koliko bi odokativno moga imat jedan ovako pametniji kapo sa dobrim poznavanjem struje i elektronike?

Ove place na Royala koje spominjete je li to permanent??? I ako je koliko bi odokativno moga imat jedan ovako pametniji kapo sa dobrim poznavanjem struje i elektronike?

nije permanent,da je i ja bi isa s mosta za elektricara :confused: , a kapo ima nekih po mojoj slobodnoj procjeni nekih 9000 $ permanent vjerovatno,imaju oni tih bonusa i gluposti tako da ko ce to znat,to je vojna tajna.

Kapo ima oko 9000 USD permanent + bonus. Daleko je to recimo od jedne pristojne offshore firme, ali nije ni lose obzirom da su "zivotni" uvjeti ovdje puno bolji tako da kao i svaki posao ima svojih prednosti i mana. Recimo za sekonde makine nije lose jer je razlika od prvog u placi cca 500 USD. Na kraju krajeva, ovo su brodovi kao i svi drugi i sve ovisi o maintenance-u i ljudima koji su na njemu. Ako su ljudi u k..., onda i najbolji brod ne valja. Hotelski dio izostavljam jer nema veze s nama koji tucemo gvardije i dnevnice po 12 sati i vise....

Back