pozdrav

Status
Not open for further replies.

costashoppie

New member
evo i ja san ne znan ni ja kako na??a ovaj forum, pa da vas pozdravin sve skupa
o ugovoru koji san odradija ima dva miseca mislin da dosta govori i moj nickname...

forum je ok, za razliku od ostalih svakakvih foruma, ili threadova koji se postavljaju na forum hr i sličim forumima. dosta korisnih informacija se mo?že nać, svaka čast.

Pozdrav svima.Ja sam supruga pomorca koji navigaje na kemikalcu.Inace,ne prtljan se puno po ovakvom tipu foruma:) Vise sam na onima gdje zene pomoraca kukaju jedna drugoj.Medjutim sad sam kompletno iziritirana s ovim novim zakonima poreza itd.Mislim,placamo,a za sto??? Placati ocito moramo jer inace ....NEMA BREVETA.
I eto tako sam Vam i ja ode dosla:)
U slucaju da Vam smeta:).....napisite:)

Pozdrav svima.Ja sam supruga pomorca koji navigaje na kemikalcu.Inace,ne prtljan se puno po ovakvom tipu foruma:) Vise sam na onima gdje zene pomoraca kukaju jedna drugoj.Medjutim sad sam kompletno iziritirana s ovim novim zakonima poreza itd.Mislim,placamo,a za sto??? Placati ocito moramo jer inace ....NEMA BREVETA.
I eto tako sam Vam i ja ode dosla:)
U slucaju da Vam smeta:).....napisite:)

Bog Dina!
Lipi pozdrav i dobro do??la,mislin da smo u sličnoj situaciji: i moj je suprug na brodu,a i sin ni "dugo od broda" i pomoračkoga ?života!
Groffica

Dina dobro dosla i nadam se da ces se ode i zadrzati jer je forum takoreci kao zivot pomoraca. Cudan i prijateljski a najvaznije na visokoj razini kulture. .. NA kojem si forumu bila za zene pomoraca?

iman ja jedan čudan primjer vezan uz ?žene pomoraca, neka ostanemo anonimni
?žena ne da mu?žu da ode na stranaca, iz nekih njenih razloga neda mu da bude među mje??anom posadom, nego je na jednoj od na??ih ni?žerazrednih plovidbi već petnaestak godina, i nema vi??e od 1500$ plaće...

Ma ne znam...Ja mom muzu u ovih 15 godina zajednickog zivota NIKAD nisam rekla niti idi vamo,ode je je veca placa ili nemoj ici tamo jer je ovo ili ono.
Mislim sta da mu ja kazem???? Pa ja neman blage o nicemu i icemu sta se na brodu desavaKad smo dobili sina moj muz je sam odlucija prve godine njegovog zivota provesti u Hrvatskoj.Ni tada mu nisam cvokala nad glavom...."ajde na brod jer fali soldi'.Hebe se meni:) .Ja mogu ziviti bez nekih skupljih pjezdarija ili cega vec.Meni je uvik bilo najbitnije da je meni muz zadovoljan i smiren,a za sve drugo.....pomalo.
Doduse i ja znam par zena koje svojim muzevima traze firme ili uvjetuju na koje brodove i koliko ce ici.
Ja smatram da je moj muz dovoljno pametan i sposoban i da sam moze procjeniti di mu je bolje.S druge bande,zamisli da mu ja nadjen neki brod i da mu se tamo ne daj Boze sta lose desi? Pa tko bi zivija s tim cijeli zivot?

točno tako
npr čoviku o kojemu ja pričam ?žena neda da se makne od tu di je, i tamo će dočekat penziju, i na kraju svega ona je ta koja se ?žali da fali para?!
nema smisla

Hhahaha ....Sta ces,lik ima losu karmu:)
Ima nas svakakvih hahahaha.Ja naprimjer sve dosada nisam ni tocno znala koliko moj muz zaradjuje.Jednostavno,tesko mu je i ovako,a kamoli da mu ja tucen orase nad glavom:)
Neka on ide di oce i koliko oce,samo neka se vrati ziv i zdrav.

Zelia bi sve clanove ovoga foruma pozdravit i pozelit im mirno i pitomo more i sve najbolje u Novoj 2009.
Bas se i ne snalazim dobro po ovome forumu inace ovo mi je prvi u kojemu sam clan.
Sve u svemu svako dobro svima koji plove i od mora zive.
Ime mi je Egon Padovan i radim u Turkmenistanu na Kaspijskom moru na Platformi Trident 20 i asistent sam Barge Mastera

Pozdrav Egon :)
Sve najbolje i tebi i tvojima.Najvise ti zelim dobrog zdravlja,srice i mirnog mora:)

A Grofice moja:)
Koliko li tvoju familiju tek ova lopovska drzava voli????

A ča da ti rečen ,svi smo va istoj ka??i ku na?žalost gutamo svakodnevno i poku??avamo pre?živit sa ča manje nerviranja,a naravno da nastojin ča vi??e mojim pomorcima olak??at ?život koliko god je to moguće va ova luda vrimena !

Status
Not open for further replies.
Back