Pozdrav...

gogi1983

New member
Evo prikljucio san se stranici vidim da je zanimljiva a i nadam se da je od pomoci.
Inace zavrsio san klasu za terca makinje al posla nigdi na vidiku, pa ako ima tko i da pomogne bit ce mi drago.
Radia san asistenturu na kruzerima, upoznao se s diesel generatorima, parnom turrbinom i sistemom, te gasnom turbinom
s elektricnom propulzijom.
Hvala svima ako bude pomoci a i ako ne opet vas sve ugodno pozdravljam...!

Znas sta nan je najgore......jer smo u istoj situaciji potpuno, aj ti firmama kojima se obracas objasni zasto uz ludilo aprajzale nisi nastavija tamo ka treci bahahahaha.....kakav apsurd

Znas sta nan je najgore......jer smo u istoj situaciji potpuno, aj ti firmama kojima se obracas objasni zasto uz ludilo aprajzale nisi nastavija tamo ka treci bahahahaha.....kakav apsurd

Al si i ti tamo bia...??? a na kojen brodu i kad...?

Ma mogu da se srame cila ta kompanija...! ! ! ! ! pocevsi od znanja, pametovanja, odnosa s ljudima pa nadalje...!

A prvi ugovor 2010 na jesen, 6 miseci I 10 dana na Infinitiju, onda opet u jesen 2011 ka motorman malo vise od 6 ipo miseci na Constellationu, a sta kazes za ljude stoji, dosta njih neznalice I arogantne budale, ali jebiga tribalo je I to proc. Moja srica je jedino sta su mi sva cetri staff c engineera za divno cudo bili ljudine iako su gregi hahaha, I cijenili su moj rad trud I znanje.
Tako da bi na svaki pokusaj jebavanja u mozak od strane terca I drugih laganini odjeba bez I malo straja jer san zna da cifovi znaju kako I sta radin.
Najgori segment cile nan price je to da ne mozemo tamo nastavit I prakticki smo padobranci bez iskustva za bilo koga drugoga, ali strpljenje I more molbi....kad tad ce nam se posricit...

pokusajte sa nasim firmama,tankerska,uljanik,jadroplov,atlantska...ljudi masovno idu sa nasih firma tako da se uvik otvori misto...nije lose za pocetak prvi ugovor

Back