K karlogd 2nd Officer Mar 1, 2020 #1 Pozdrav ekipa, Karlo iz Zadra, kadetura i poruÄniÄki odraÄ‘eni. Sad se pokuÅ¡avam ukrcati kao junior officer..
Pozdrav ekipa, Karlo iz Zadra, kadetura i poruÄniÄki odraÄ‘eni. Sad se pokuÅ¡avam ukrcati kao junior officer..
Dalmos New member Mar 1, 2020 #2 Na kakvoj si vrsti broda do sad radia? Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
K karlogd 2nd Officer Mar 1, 2020 #3 Oil chemical i HSC, i sada pokusavam na KOTC otici. Evo bas sam pitanje postavia u temu od KOTCa
Dalmos New member Mar 2, 2020 #4 Javi se u Azaru oni imaju s vrimena na vrime otvaranje za Junior off za MidEast Bahri Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
Javi se u Azaru oni imaju s vrimena na vrime otvaranje za Junior off za MidEast Bahri Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
K karlogd 2nd Officer Mar 2, 2020 #5 Jesam, javio sam njima, ali mi je receno da se politika prominila u zadnjih par miseci i da primaju samo sa iskustvom od ugovor do dva u klasi
Jesam, javio sam njima, ali mi je receno da se politika prominila u zadnjih par miseci i da primaju samo sa iskustvom od ugovor do dva u klasi