Pozdrav

Status
Not open for further replies.
nije da je bas bitno al po ovom forumu sibenik ispada naj pomorskiji grad od svih,svaki 5 covik na forumu je iz sibenika :p:uzdravlje

pozdrav patriote :uzdravlje

Zivija mi kolega.

Mi iz Sibenika smo za sve, brod televizija zene. (jedino necemo pedere):mad:

Jos mi frenkie nije da dozvolu za pisati (doduse napisa sam par puta ali se nije sitija da sam u redu i na cekanju)

Posta je kolega propuh ukinija ono o big brotheru pa mozemo ode napisati sta ali samo mogu ovi iz Sibenika. haahahaha:o

Stojte mi dobro.

Zivija mi kolega.

Mi iz Sibenika smo za sve, brod televizija zene. (jedino necemo pedere):mad:

Jos mi frenkie nije da dozvolu za pisati (doduse napisa sam par puta ali se nije sitija da sam u redu i na cekanju)

Posta je kolega propuh ukinija ono o big brotheru pa mozemo ode napisati sta ali samo mogu ovi iz Sibenika. haahahaha:o

Stojte mi dobro.
A jedino ste i jaki na BB.. dok koja ne ode na Farmu.. :udriglavom:udriglavom

A je ? ibenčane po??lo, evo sinoć izabrana i nova miss iz ? ibenika...

U STUDIJU HRT-a odabrani su novi Mister i Miss Hrvatske. Titulu najljep??e ponijela je ??armantna Katarina Prnjak iz ? ibenika, a prva pratilja postala je Nejra Pr??ić. Drugom pratiljom progla??ena je Maja Marinić. Pobjednica je, osim titule najljep??e, postala i Miss stila, a njezin mu??ki pandan bio je Vedran Krunić. Nagradu mu je dodijelio Neven Ciganović, član stručnog ?žirija.

Ma meni su zrile od svega najfascinantnija stara sibenska prezimena:Prnjak, Čvrljak,Bljak.Ne znam jesi ubrala prezimena im zavrsavaju na ak.Je li tko poznaje povijest ovih prezimena mozda.Evo pokusavam guglat,ali nista.Icu malo obic stare crkvene knjige krstenih kad dojdem doma.

nije da je bas bitno al po ovom forumu sibenik ispada naj pomorskiji grad od svih,svaki 5 covik na forumu je iz sibenika :p:uzdravlje

Rijetki su ovde iz ? ibenika. Spa??ava vas Brodarica i Greba??tica,a ako njih izuzmemo ima vas sve skupa troje.

Status
Not open for further replies.
Back