Pozdrav

Status
Not open for further replies.

neno-1

kuzinero
Puno pozrava svim pomorcima iz Angole Paradiso.
Belboy me tira da pisem inace ce me iskrcati.
Duze vrimena pratim forum ali ovo mi je prvi post.
Iz Sibenika sam 28 god.
Puno pozdrava i mirno more.
:uzdravlje

Puno pozrava svim pomorcima iz Angole Paradiso.
Belboy me tira da pisem inace ce me iskrcati.
Duze vrimena pratim forum ali ovo mi je prvi post.
Iz Sibenika sam 28 god.
Puno pozdrava i mirno more.

Pozdrav patriote i dobro nam se pridruzia

Poznam Belboya pa cu mu reci da te ne kaznjava :hihi :D :hihi :D

P.S

Sta si cekao do sad oli nije bolje kad si na brodu komunicirati s ljudima koji rade posao kao i ti i ne biti sam nego uvik povezan i pun friskih vijesti

pozdrav neno, pazi se toga kapitana

bellboy, sve poiskrcaji. ili nek ti nosu pive iz bush bara dok ne padnes. vidin da pada standard UPH WA. srica da van Casper dolazi napravit malo reda

To je jo?? dobro, u mene barba ??alje tercu poruke priko Fejsa da mu učine papire za porat...
??ivija internet, jebo Chartco kad ima?? Google maps...
Dobrodo??a... :uzdravlje

pozdrav neno, pazi se toga kapitana

bellboy, sve poiskrcaji. ili nek ti nosu pive iz bush bara dok ne padnes. vidin da pada standard UPH WA. srica da van Casper dolazi napravit malo reda

Ja mislin da nema vise bush bara, ali naci cemo mi neki drugi za belboya.
tj. koliko se sican, duzan je on meni pivu, pa cemo se morati nekako dogovoriti.

A Bourbonova Zero Tolerance policy? Da si se ti malo ranije ukljucija na forum zna bi da je u mene kobra za glavom od 2 kubika na takujinu. :p:p

...Iz Sibenika sam ....

A malo si zaksnija i neces moc pisat jer kvota za ove iz Sibenika trenutno popunjena. Morat ces se malo strpit za pisanje ali mozes nastavit citat i dalje. Ako ko ispadne obavjestit cemo te prvi si na listi cekanja. Na zalost to ti je trenutno tako.

znaci frenkie napokon si tetovira onoga slona na trbuj i glavu od pitona malo ispod sta si sanja cilo vrime,to ti onda ne naticu tetovaze

ne pitaj. ispizdija me dok mu nisan nasa salon. 2-3 ure na dan je provodija tamo...4 dana. nestalo tinte. najjaca je pantagana na dno ledja!

Status
Not open for further replies.
Back