pozdrav

Status
Not open for further replies.

mok

2 nd engineer
evo da se i ja predstavim zovem se Frano iz Dubrovnika sam ,bio sam jedan brod za treceg strojara i sad brzo idem za kadeta na Casrnival pa onda za oficira eto da malo probam i taj putnicki zivot.

evala

i mene su zvali da iden za kadeta ma nisan tia,dopizdila mi ta kadetura vise,iden samo za casnika

ma jes ali samo jedan brod a uostalom imat cu vecu placu ode ko kadet nego na drugim firmama za treceg

a to je onda ok
jebiga,meni je nudia 4mj.ugovor ka kadet a ja terco i za placu od 1000 dolari

ma dajjjj

evo da se i ja predstavim zovem se Frano iz Dubrovnika sam ,bio sam jedan brod za treceg strojara i sad brzo idem za kadeta na Casrnival pa onda za oficira eto da malo probam i taj putnicki zivot.

Sritno i slazem se s tebom dok negdi ne zrtvujes nece ti se vratiti. Zelim ti uspjeh :uzdravlje

ccl

ccl

ajde Frano dugo dugo sam tamo i neces falit,sretno ti bilo uci i slusaj.

ee hvala ljudi ja se nadam da ce bit dobro,evo svaki dan me mogu zvat bit ce valjda sto zena :)

novopeceni casnik

novopeceni casnik

Pozdrav kolege evo da se i ja predstavim.Zovem se Krste za prijatelj Kike,taman san proslu subotu polozija porucnicki,sad iman jos GMDSS i onda slijedi ukrcaj.:)

Status
Not open for further replies.
Back